Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    isabelagregorijan
    15. Travanj 2020. 12:58

Brunoibrankica

isabelagregorijan

Brunoibrankica

Ninuska

Ja sam u Njemckoj, ovdje nazalost nema toga.
    Prvo su me zakacili praznici, a sada nitko nece da izvadi krv, kazu cekaj svoga doktora.
    Brankice, vidi li tvoj doktor zumanjcanu, tj. Sta on vidi kod tebe jer je i kod tebe kao i kod mene rana trudnoca.

Kod mene se sve vidi, i vrecica i plod unutra, rekao je vidi se da je trudnoća i sve je ok samo je manja nego sto bi po m bila, a meni je bila beta preko 9000

https://ibb.co/rGkYL81

Onda suoeer, onda cw sw vidjet otkucaji garant, a kod mojeg dr ides?

U Krapinu kod dr Zadre, a sad s kontroliram na Bračku kod dr Krajcara, ja sam često u Dubravi, tamo di je Bajza i Kužnar- svekrvina sestrea i brat.

Uspjela si kod dr krajcara? I ne odgadaju ti preglede? Ja sam privatno u samoboru sod dr kod kojeg sam i na postupke isla, al bi rado vodila trudnocu bas kod njega,mon mi je bio super! Moram so probat to rijesiti 😁
    Kuznar mi je poznato prezime, s time da ja ne poznam jos uvijek ljude tu bas, al moj muz sve pozna tsk da cu ga pitati 😁 ja sam ti 100 metara od minnija na glavnoj cesti 😁 moglw bi sad kad sva ova sranja produ na koju kavu da se malo upoznamo i to kad smo vec susede 😀

[/url

Brunoibrankica
    15. Travanj 2020. 13:03

isabelagregorijan

Brunoibrankica

isabelagregorijan

Brunoibrankica

Ninuska

Ja sam u Njemckoj, ovdje nazalost nema toga.
    Prvo su me zakacili praznici, a sada nitko nece da izvadi krv, kazu cekaj svoga doktora.
    Brankice, vidi li tvoj doktor zumanjcanu, tj. Sta on vidi kod tebe jer je i kod tebe kao i kod mene rana trudnoca.

Kod mene se sve vidi, i vrecica i plod unutra, rekao je vidi se da je trudnoća i sve je ok samo je manja nego sto bi po m bila, a meni je bila beta preko 9000

https://ibb.co/rGkYL81

Onda suoeer, onda cw sw vidjet otkucaji garant, a kod mojeg dr ides?

U Krapinu kod dr Zadre, a sad s kontroliram na Bračku kod dr Krajcara, ja sam često u Dubravi, tamo di je Bajza i Kužnar- svekrvina sestrea i brat.

Uspjela si kod dr krajcara? I ne odgadaju ti preglede? Ja sam privatno u samoboru sod dr kod kojeg sam i na postupke isla, al bi rado vodila trudnocu bas kod njega,mon mi je bio super! Moram so probat to rijesiti 😁
    Kuznar mi je poznato prezime, s time da ja ne poznam jos uvijek ljude tu bas, al moj muz sve pozna tsk da cu ga pitati 😁 ja sam ti 100 metara od minnija na glavnoj cesti 😁 moglw bi sad kad sva ova sranja produ na koju kavu da se malo upoznamo i to kad smo vec susede 😀

Mozee! Koje ste godište vas dvoje?! Tamo su Gregurići, Leško, Herceg.... 
    Meni sveki gore radi , pa mi to ona sredi kod njega... 😉

• Danijelalea
    15. Travanj 2020. 13:57

Evo i mene prekjucer ugledala plusic....pokusavali smo dobit bebu 6mj zadnja 3 mj s ovulacijskim testovima i znaci primilo se...po mojem izracunu sam 4 tj....gin me narucio na prvi pregled tek 27.5.tj kad mi bu 9 tj...

Ja28 m30 imamo curicu od 7god...i spremni na novu bebu🥰🥰🥰

mylady
    15. Travanj 2020. 14:01

Danijelalea

Evo i mene prekjucer ugledala plusic….pokusavali smo dobit bebu 6mj zadnja 3 mj s ovulacijskim testovima i znaci primilo se…po mojem izracunu sam 4 tj….gin me narucio na prvi pregled tek 27.5.tj kad mi bu 9 tj…

Čestitam!!!  Samo da sve prođe u redu. Ti si onda kao ja..Isto prekjučer ugledala plusić. 

Nisha_21
    15. Travanj 2020. 14:03

mylady

Nisha_21

mylady

Tea22

RedRobin

Tea, a jesi jutros imala temperaturu?

Ni jutros, ni sinoc pred spavanje🤔

Tea22,temperatura je i simptom,tako da ne brini.Meni je kuma imala kroz cijelu trudnoću temperaturu.Samo smireno.Svakako moraš obavijestit doktora,ali nema mjesta panici.

Mylady ti si nekak ko ja po danima… Kakvih simptoma imas? Meni je cijelo vrijeme kao pred mengu, konstantni lagani grčevi… Ostatak ništa, mislim sve malo po malo a ništa konkretno 😂

Nisha_21 imam grčeve povremeno,glava me zna boljet, pišam više i imam nesanicu,a pred večer mi zna bit mučno.Ovak druge simptome nemaš?

Te grčeve... Meni bude kao muka, onak težak želudac tokom dana, ali ne znam nikad jel to od trudnoće ili hrane😂 jednom sam imala neizdrživu zgaravicu u bilo mi je muka pa sam sve prepisala uskršnjoj hrani.. 
    Ok na wc po noći minimalno 2x, i spavam loše tj. sanjam svakakva sranja 😑
    Mislim da se zbog spontanih prije čak ni ne usudim pričati o simptomima iliti ih realizirati jer se onda više uživim  u trudnoću, kao prošlih puta i onda me satralo. Pa ss suzdržavam, ali veselim kad ima ženski s kojima mogu čuti različita iskuatva i simptome! Samo nek prođe još 2mj i onda da počnem uživati🥰❤️

• Danijelalea
    15. Travanj 2020. 14:06

mylady

Danijelalea

Evo i mene prekjucer ugledala plusic….pokusavali smo dobit bebu 6mj zadnja 3 mj s ovulacijskim testovima i znaci primilo se…po mojem izracunu sam 4 tj….gin me narucio na prvi pregled tek 27.5.tj kad mi bu 9 tj…

Čestitam!!!Samo da sve prođe u redu. Ti si onda kao ja..Isto prekjučer ugledala plusić.

Hehe i ja sesam nadam da bude sve ok...ovomi druga trudnoca..imam prvu curu sad u5mj puni 7 god....termin mi izbacuje na sam bozic🤣🤣

mylady
    15. Travanj 2020. 14:06

Nisha_21

mylady

Nisha_21

mylady

Tea22

RedRobin

Tea, a jesi jutros imala temperaturu?

Ni jutros, ni sinoc pred spavanje🤔

Tea22,temperatura je i simptom,tako da ne brini.Meni je kuma imala kroz cijelu trudnoću temperaturu.Samo smireno.Svakako moraš obavijestit doktora,ali nema mjesta panici.

Mylady ti si nekak ko ja po danima… Kakvih simptoma imas? Meni je cijelo vrijeme kao pred mengu, konstantni lagani grčevi… Ostatak ništa, mislim sve malo po malo a ništa konkretno 😂

Nisha_21 imam grčeve povremeno,glava me zna boljet, pišam više i imam nesanicu,a pred večer mi zna bit mučno.Ovak druge simptome nemaš?

Te grčeve… Meni bude kao muka, onak težak želudac tokom dana, ali ne znam nikad jel to od trudnoće ili hrane😂 jednom sam imala neizdrživu zgaravicu u bilo mi je muka pa sam sve prepisala uskršnjoj hrani..
    Ok na wc po noći minimalno 2x, i spavam loše tj. sanjam svakakva sranja 😑
    Mislim da se zbog spontanih prije čak ni ne usudim pričati o simptomima iliti ih realizirati jer se onda više uživim u trudnoću, kao prošlih puta i onda me satralo. Pa ss suzdržavam, ali veselim kad ima ženski s kojima mogu čuti različita iskuatva i simptome! Samo nek prođe još 2mj i onda da počnem uživati🥰❤️

Samo hrabro! Pa tu smo da podijelimo sve i kažemo ako nas nešto muči. Ovo što pišeš,ka o da mene opisuješ s mukom u želucu.  Ali draga,sve ćemo mi to zgurati,samo da trudnoću izguramo do kraja.

mylady
    15. Travanj 2020. 14:07

Danijelalea

mylady

Danijelalea

Čestitam!!!Samo da sve prođe u redu. Ti si onda kao ja..Isto prekjučer ugledala plusić.

Hehe i ja sesam nadam da bude sve ok…ovomi druga trudnoca..imam prvu curu sad u5mj puni 7 god….termin mi izbacuje na sam bozic🤣🤣

Super. Znači stiže braco ili seka. Jako lijepo. Najljepši poklon pod bor!  Meni izbacuje 19.12.  

• Danijelalea
    15. Travanj 2020. 14:10

mylady

Danijelalea

mylady

Danijelalea

Hehe i ja sesam nadam da bude sve ok…ovomi druga trudnoca..imam prvu curu sad u5mj puni 7 god….termin mi izbacuje na sam bozic🤣🤣

Super. Znači stiže braco ili seka. Jako lijepo. Najljepši poklon pod bor! Meni izbacuje 19.12.

Da poklon sam neznam kako bude prihvatila🙄🙄jer dok joj ko rekel ua bracu il seku se ljutila da nece a svu djecu oko cuva i obozava.....pricali smomoj muzija i zakljucili da joj jos nebi rekli do prvog pregleda🙄 vi vec imate djece ili?

• Danijelalea
    15. Travanj 2020. 14:12

Danijelalea

mylady

Danijelalea

mylady

Danijelalea

Super. Znači stiže braco ili seka. Jako lijepo. Najljepši poklon pod bor! Meni izbacuje 19.12.

Da poklon sam neznam kako bude prihvatila🙄🙄jer dok joj ko rekel ua bracu il seku se ljutila da nece a svu djecu oko cuva i obozava…..pricali smomoj muzija i zakljucili da joj jos nebi rekli do prvog pregleda🙄 vi vec imate djece ili?

Lose mi lovi mob razmak pa pisem ko djete🤪isprike

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.