Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ovčica
    16. Srpanj 2020. 10:13

misslolica

https://ibb.co/pJLtN8G

https://ibb.co/tHYPpFt

Evo mene s pregleda, danas sam imala mjerenje nuhalnog nabora i pridutnost nosne kosti kao i svih dr organa Nuhalni je bio 1,8 a bebica je velika 7,1cm i veca je za 3 dana.Otkucaji srca su bili 169bpm Sve je super bilo na pregledu, rezultat je low risk ali ipak cu na nifty basic otici u ovo par dana jer ne mogu skroz mirna biti iako sam mislila da to necu raditi… doktorica misli da nam stize djecak, evo ubacila sam slikicu gdje je uslikala nogice i genitalije 😂😂 nije pretjerano aktivan bio, malo rukicama i nogicama se meskoljio i uglavnom krio glavicu u posteljicu 😂😂 preslatko za vidjeti nakon onih sitnih tjedana gdje nista ne vidis 🥰🥰

Ovo je preslatko, kako se mali rasirio hahahah 
    Bas me razveselio tvoj post  cestitke!

Tea22
    16. Srpanj 2020. 11:33

Lei_Be

Evo da se i ja javim, stigli danas rezultati Niftya, sve je u redu sa bebačom 😍😍 i kao što sam rekla, osjećaj me nije prevario - it's a boy 💙💙💙💙

Neka malo i deckica, cure su nas preplavile 😄😄
    Cestitam na urednom nalazu prije svega 💓💓

Tea22
    16. Srpanj 2020. 11:33

Roza994

Evo cure i nama stigao uredan Nifty i stize nam curka💗
    Cestitam svim ostalim curama na urednim nalazima i pregledima🤩

Cestitam 😍😍🌸💜

Nova19
    16. Srpanj 2020. 12:18

Čestitam svim curama na nalazima i deckicima i curicama ❤️❤️❤️❤️💙💙💙💙

• matea1201
    16. Srpanj 2020. 12:25

Lei be ja bih voljela da se naša curica zove Irina, neznam nekak mislim da je to ono pravo😊 ali mužu se to ime baš i ne sviđa😐 moram promjeniti taktiku i predlagati mu imena za koja sam sigurna da će mu biti još "gora" pa će se ipak složiti s ovim😂🙈🙈🙈

Lei_Be
    16. Srpanj 2020. 14:16

Hvala Tea22 😘😘
    Matea1201 nije ti loša taktika 😂 probat ću ja tako sa muškim imenima, jer što god sam do sada predložila, ništa mu se ne sviđa 🤷‍♀️

Popis rođenih beba str. 1072
    15 dečkića 💙 i 11 curica ❤

Tea22
    16. Srpanj 2020. 15:26

matea1201

Lei beja bih voljela da se naša curica zove Irina, neznam nekak mislim da je to ono pravo😊 ali mužu se to ime baš i ne sviđa😐 moram promjeniti taktiku i predlagati mu imena za koja sam sigurna da će mu biti još "gora" pa će se ipak složiti s ovim😂🙈🙈🙈

Hahahah taktika je odlicna

misslolica
    16. Srpanj 2020. 16:47

Ovcica hvala ti 🥰🥰 da mali se bas pokazao 😂😂 ja sam imala musko ime ali mom mm nesto i nije bas... sad ja stalno to ponavljam i kako ja ponavljam tako njemu postaje zvucnije... 😂😂

Lalla
    16. Srpanj 2020. 17:28

Cure, ja sam jucer vidjela malog djecaka u kolicima. Negdje oko 8-10 mjeseci. I raspekmezila sam se  Jedva cekam da nam dodje 

ovčica
    16. Srpanj 2020. 17:55

Lalla

Cure, ja sam jucer vidjela malog djecaka u kolicima. Negdje oko 8-10 mjeseci. I raspekmezila sam seJedva cekam da nam dodje

I mi na plazi gledamo bebe i klince i mislimo si o nasem bebacu. Iduci tj imam kontrolu pa se nadam saznati i spol 😍 mi nismo radili nifty pa zato jos ne znamo sto je bebac heheh

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.