Curke evo mene malo, ja u četvrtak imam zakazan pregled. Danas me dr poslala vaditi betu (zbog prošli spontanih hoce pratiti) - i došlo je 255 vrijednost. Ja pretpostavljam da sam cca 4+2/3, ne znam kad je točno ovulacija bila, pretpostavljam prije ca 15/16/17 dana jer sam imala iscjedak poput ovulacijskog. Mrzim te brojke, jer mi se uvijek čini malo ali ne mogu utjecati na to. Niti sam htjela znat brojke, niti išta ali moram i to me sada malo ubija u pojam.😑😑😑
Trenutno imam grčeve kao pred mengu, ono lagano stalno, tu i tamo koji jači i to je to. Loše mi je nekad ali ne povraćam.
Nadam se zdravoj trudnoći i bebici!
Oko dana izostanka skolska je brojka 100 do 150…npr .clearblue digital na 150 pocinje pokazivati trudnocu 2-3 tj….naravno da je najbitnje duplanje ali zasada je ovo skolski…ako si na 4 tj.imala 100 i kusur dva dana kasnije trebas imati oko 250 taman…sretno!
Hortensia gdje si nasla da clear blue digitalni mjeri od 150 2 do 3 tjedna trudnice. Bas me zanima.
Ja sam prosli utorak imala brtu 42,i tada mi je bas svijetla bila crtica na testu, i hajde budu i da me je isprepadala doktorica uzmem u petak digitalni i on pokaziva 2do 3 tjedna, bas sam se pitala koje su njegove vrijednosti.
Ja sam u Njemckoj, ovdje nazalost nema toga.
Prvo su me zakacili praznici, a sada nitko nece da izvadi krv, kazu cekaj svoga doktora.
Brankice, vidi li tvoj doktor zumanjcanu, tj. Sta on vidi kod tebe jer je i kod tebe kao i kod mene rana trudnoca.
Kod mene se sve vidi, i vrecica i plod unutra, rekao je vidi se da je trudnoća i sve je ok samo je manja nego sto bi po m bila, a meni je bila beta preko 9000
https://ibb.co/rGkYL81
Ja bas debelo za ostajem za tobom. A i ja sam po zadnjoj m. 6+2,a po ovulaciji 5+4.
Evo i mene, danas bila na pregledu, nisam mogla vise cekati, stalno me prati ti nesto smede nakon brisanja a zna ga biti i navecer, i doktorica opet nista ne vidi osim zadebljanog endometrija.
A ja sam po ovulaciji 5+3 danas, kod svoje doktorice bi trebala u cetvrtak.
Ta beta pocetna mi ne da mira, samo 42, a nigdje je ne mogu ponoviti jer mi je doktorica na godišnjem.
Tek dok beta prode 1000 se moze vidjeti gestacijska i zumanjcana u maternici, do onda nista, tak da ne brini.
Kad ides ponovo na pregled?
Valjda sutra, ne znam ni sama. Sutra ce mi javiti.
Tea, a jesi jutros imala temperaturu?
Ni jutros, ni sinoc pred spavanje🤔
Tea22,temperatura je i simptom,tako da ne brini.Meni je kuma imala kroz cijelu trudnoću temperaturu.Samo smireno.Svakako moraš obavijestit doktora,ali nema mjesta panici.
Mylady ti si nekak ko ja po danima… Kakvih simptoma imas? Meni je cijelo vrijeme kao pred mengu, konstantni lagani grčevi… Ostatak ništa, mislim sve malo po malo a ništa konkretno 😂
Nisha_21 imam grčeve povremeno,glava me zna boljet, pišam više i imam nesanicu,a pred večer mi zna bit mučno.Ovak druge simptome nemaš?
Ja sam znaci 5+2 … Bila na pregledu u petak i sad idem damo na kratki, da vide srceko ako kuca… 🙏🏼 Da sve bude dobro🙏🏼🙏🏼🥰
Kad ides? Ako si tek 5+2 malo je rano jos…drzim fige da bude sve dobro i da srčeko kuca ko veliko! ♥️
Sad petak, dr je reko da bi se trebalo vidjet a ka se opet bojim da ce bit prerano. Jer sam svjesna da se nis ne vidi.
Nisam ja na svoju ruku navaljivala za ponovni uzv, sam je tako reko da dodjem.
Ja sam iz Zaboka… Ima koja Zagorka ?!
Sveee vas ljubim i nadam se da ćemo spavati ovu noć …
Ja sam iz zaboka 😁 nisam zagorka, al sam se udala za zagorca 🥰 iako se uskoro selim u oroslavje, jos uvijem sam tu 😁
[/url
Ja sam u Njemckoj, ovdje nazalost nema toga.
Prvo su me zakacili praznici, a sada nitko nece da izvadi krv, kazu cekaj svoga doktora.
Brankice, vidi li tvoj doktor zumanjcanu, tj. Sta on vidi kod tebe jer je i kod tebe kao i kod mene rana trudnoca.
Kod mene se sve vidi, i vrecica i plod unutra, rekao je vidi se da je trudnoća i sve je ok samo je manja nego sto bi po m bila, a meni je bila beta preko 9000
https://ibb.co/rGkYL81
Onda suoeer, onda cw sw vidjet otkucaji garant, a kod mojeg dr ides?
[/url
Ja sam znaci 5+2 … Bila na pregledu u petak i sad idem damo na kratki, da vide srceko ako kuca… 🙏🏼 Da sve bude dobro🙏🏼🙏🏼🥰
Kad ides? Ako si tek 5+2 malo je rano jos…drzim fige da bude sve dobro i da srčeko kuca ko veliko! ♥️
Sad petak, dr je reko da bi se trebalo vidjet a ka se opet bojim da ce bit prerano. Jer sam svjesna da se nis ne vidi.
Ja sam iz zaboka 😁 nisam zagorka, al sam se udala za zagorca 🥰 iako se uskoro selim u oroslavje, jos uvijem sam tu 😁
Stvaaarnoo?!?!???? A od kud si inače?!? Ja sam iz strogog centra, nasuprot Zg banke....
Hej cure, nije me bilo par dana jer nisam imala kaj pametno napisati. Drago mi je da ste sve ok. Mene muci to kaj sam u subotu navecer zadnji put imala mucnine. Ne znam, cudno mi je da sam ih imala svaki dan do subote i od onda nista 😔. Tko ce cekat do sljedeceg tjedna 🙄😏
Ja sam cula od puno cura da su mucnine imale svega dva tri puta i to je to...tako da sam smireno
[/url
Stvaaarnoo?!?!???? A od kud si inače?!? Ja sam iz strogog centra, nasuprot Zg banke….
Ja nisam bas iz centra, iako sam tam svaki dan 😅 ja sam iz dubrave odma kraj bračaka
[/url
Stvaaarnoo?!?!???? A od kud si inače?!? Ja sam iz strogog centra, nasuprot Zg banke….
Dam se kladit da sam te srela sto puta 😅
[/url
Sortiraj odgovore
Najstariji