Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Redhead
    05. Lipanj 2020. 23:35

Racunam da nije ok da bi prestali simptomi trudnoce

Sara2021
    06. Lipanj 2020. 00:03

Redhead

Racunam da nije ok da bi prestali simptomi trudnoce

Ma cak ni prestanak simptoma ne mora nista značiti. Opusti se sto vise mozes i ne brini previse jer stres ti sad najmanje treba, i tebi i bebi... Saljem zagrljaj 💞

Stiže nam Ena 🌺
    Termin 02.01.2021.

Redhead
    06. Lipanj 2020. 08:37

Evo jutros sam bolje :D

JECIKA
    06. Lipanj 2020. 10:27

Redhead bice sve OK sigurno. Bitno da ni ti ni cure sa slicnim nemate bolove.. Ja imam neko cudno zatezanje u cerviksu.. Znate kao kada dobijete upalu pa vas malkice bolucka dolje na momente ne stalno. Ako ima neka slicno nek prijavi 

MM sve OK ('80), ja bez oba jajovoda iz dvije vanmatericne ('92)

1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
    2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️
    02.12.2020 došao naš garavi čuperak - tatina i mamina princeza

Redhead
    06. Lipanj 2020. 10:37

JECIKA

Redhead bice sve OK sigurno. Bitno da ni ti ni cure sa slicnim nemate bolove.. Ja imam neko cudno zatezanje u cerviksu.. Znate kao kada dobijete upalu pa vas malkice bolucka doljena momente ne stalno. Ako ima neka slicno nek prijavi

Ja imam samo pritisak kad piskim 😅

06. Lipanj 2020. 11:44

JECIKA

Redhead bice sve OK sigurno. Bitno da ni ti ni cure sa slicnim nemate bolove.. Ja imam neko cudno zatezanje u cerviksu.. Znate kao kada dobijete upalu pa vas malkice bolucka doljena momente ne stalno. Ako ima neka slicno nek prijavi

Haha jecika ja i ti se u svemu pratimo, ja sam jucer kroz dan imala nekoliko puta ta zatezanja i cudan osjecaj u cerviksu, mislila sam da mi je to od pregleda prije dva dana, jer me je dosta dugo dole pipkala...al ocito da nije! Sinoc i danas vise nista! Mene muci to sto me grudi vise ne bole, ne znam jel to normalno?

JECIKA
    06. Lipanj 2020. 11:48

Nada88

JECIKA

Haha jecika ja i ti se u svemu pratimo, ja sam jucer kroz dan imala nekoliko puta ta zatezanja i cudan osjecaj u cerviksu, mislila sam da mi je to od pregleda prije dva dana, jer me je dosta dugo dole pipkala…al ocito da nije! Sinoc i danas vise nista! Mene muci to sto me grudi vise ne bole, ne znam jel to normalno?

Nado meni to bude u momentu nezgodno ali sr srecom ne desava tako cesto niti svaki dan.. A mene je pregledala ginekoloski - ja ti se kunem nije zena ni krenila sa onom stvarcicom ka meni ja sam vrisnula  kako mrzim ono metalno.. Ali je rekla sa nisam otvorena i da je sve ok.. Mene grudi uospte nisu boljele.. Malko porasle i to je to.. Tako ds je sve individualno. Nemoj da brines. Posle ce ti dosaditi 

1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
    2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️

06. Lipanj 2020. 12:03

JECIKA

Nada88

JECIKA

Haha jecika ja i ti se u svemu pratimo, ja sam jucer kroz dan imala nekoliko puta ta zatezanja i cudan osjecaj u cerviksu, mislila sam da mi je to od pregleda prije dva dana, jer me je dosta dugo dole pipkala…al ocito da nije! Sinoc i danas vise nista! Mene muci to sto me grudi vise ne bole, ne znam jel to normalno?

Nado meni to bude u momentu nezgodno ali sr srecom ne desava tako cesto niti svaki dan.. A mene je pregledala ginekoloski - ja ti se kunem nije zena ni krenila sa onom stvarcicom ka meni ja sam vrisnulakako mrzim ono metalno.. Ali je rekla sa nisam otvorena i da je sve ok.. Mene grudi uospte nisu boljele.. Malko porasle i to je to.. Tako ds je sve individualno. Nemoj da brines. Posle ce ti dosaditi

Mislim da su ta lagana probadanja u cervixu normalna, al opet uvijek onaj crv sumnnje 😀znaci i tebe gledaju sa onim spekulama metalnim, meni suze krenu kad ih otvori! Sad sam se toliko grcila i micala, da me pitala kako ste prezivili transfer kad vas ovo boli, ja imam od transfera traume od tih spekula, meni je to strasno bolno, vec danima googlam jel mi mogla nesto nastetiti dok me s tim pregledala nadam se da nije 🙈

Redhead
    06. Lipanj 2020. 13:31

Meni danas stalo smedarenje. Samo malo je bilo pri jednom brisanju,al neprimjetno 🙏🙏 ima nade 

JECIKA
    06. Lipanj 2020. 13:38

Nada88

JECIKA

Nada88

JECIKA

Nado meni to bude u momentu nezgodno ali sr srecom ne desava tako cesto niti svaki dan.. A mene je pregledala ginekoloski - ja ti se kunem nije zena ni krenila sa onom stvarcicom ka meni ja sam vrisnulakako mrzim ono metalno.. Ali je rekla sa nisam otvorena i da je sve ok.. Mene grudi uospte nisu boljele.. Malko porasle i to je to.. Tako ds je sve individualno. Nemoj da brines. Posle ce ti dosaditi

Mislim da su ta lagana probadanja u cervixu normalna, al opet uvijek onaj crv sumnnje 😀znaci i tebe gledaju sa onim spekulama metalnim, meni suze krenu kad ih otvori! Sad sam se toliko grcila i micala, da me pitala kako ste prezivili transfer kad vas ovo boli, ja imam od transfera traume od tih spekula, meni je to strasno bolno, vec danima googlam jel mi mogla nesto nastetiti dok me s tim pregledala nadam se da nije 🙈

Kad sam vrisnula rekla mi je da nema sanse da moze da naskodi ikako bebi. Tako da se ne sjekiraj. Meni nije to problem nego sama ta metalna stvar u menisamo Bog zna kako smo prezivjele postupak i ja i ti ahahhaha! Srecom je apsiracija pod punom anestezijom a ja mislim da je ne bih prezivjela. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.