Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Amelie
    07. Lipanj 2020. 17:06

Hvala vam na savjetima..!! Puno mi znače❤️ Ja ću sutra do svoje dr. tako da vidimo na čemu smo.. ako i nije dobra vijest radije bi da mi to kaze moja dr. jer i zadnji put je bila divna nego neki doktor na hitnoj. Danas nemam snage otići jednostavno.. Sretno studentice i tebi i svima koje sutra idu na preglede🤞🤞

Pokušavamo od 09/2019.
    2x missed ab 8 i 6tj (2020)
    09/21- beta 245❤️
    0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
    05/2022 👶🌸💓

BlueMoon
    07. Lipanj 2020. 17:22

Sara, nifty sam radila sa 11t3d. Rezultati su mi dosli za tjedan dana.

Nisam radila probir jer ako radis nifty nema potrebe da se oboje radi. Kome probir bude los obicno napravi nifty ili neki od tih testova..

Cure sretno svima, nemam takvih iskustava da mogu pomoci, samo vam mogu zazeliti svu srecu ovoga svijeta i na ovom pregledu i na svakom sljedecem 💚

JECIKA
    07. Lipanj 2020. 17:29

Drage cure sretno na pregledima! I javite se sa lijepim vijestima kiflice samo hrabro bice sve ok. Stezanja grcevi krvarenja i sve je to do odredjene mjere normalno. Ne trreba sve prepustati slucaju i ja sam sama u tom fazonu ali ne treba se obazirati na svaku sitnicu. Sve je sada u Bozijim rukama. Pridrzavati se sto vise odmaranja, sto manje opterecenja i tako to.. I naravno koja je u mogucmosti neka odmah ide na bolovanje.. Posebno ako je prva beba. To je moje misljenje.. 

MM sve OK ('80), ja bez oba jajovoda iz dvije vanmatericne ('92)

1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
    2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️
    02.12.2020 došao naš garavi čuperak - tatina i mamina princeza

Sara2021
    07. Lipanj 2020. 20:49

Cure sretno sutra na pregledima, drzite se, nekako mislim da ce cve biti u redu 💞 

Stiže nam Ena 🌺
    Termin 02.01.2021.

santina
    07. Lipanj 2020. 22:14

Drage trudnice, vidim da ste nedavno spominjale prenatalne teatove, najcesce Nifty, cini mi se. Da li je imo od vas cuo za Veritas my prenatal? Meni ginekolog preporucuje da ga svakako uradim, posto imam 37 godina i prva mi je trudnoca.
    Pokusavam naci po netu razliku i koji je sad ovo test, ali ne nalazim. Zna li iko od vas vise o tome?

Pozdrav 😘

BlueMoon
    08. Lipanj 2020. 07:11

Nisam cula za taj test.. sto ti je jos rekla, sto provjerava test, koja je tocnost, cijena...?

santina
    08. Lipanj 2020. 08:18

I mene brine sto nisam cula.. vidim samo da se reklamira prvenstveno u Srbiji, i naravno rs. Dalje nisam nesto primijetila. Navodno je iz Amerike. Dobila sam prospekt, ima vise paketa od Basic, koji kosta 450eura do complete chromosomes+ 800eura. 
    Vise na sajtu veritastest.rs

Ako iko ima iskustva ili je cuo, molim javite mi.. bas sam u nedoumici. Moj ginekolog ne nudi nijedan drugi..

BlueMoon
    08. Lipanj 2020. 08:22

mozda je kod vas taj zastupljeniji, imas li nekog da provjeris? ili da kontaktiras jos ginekologa/poliklinika i pitas sto oni nude?
    to mi onda slici na jedan od ovih skupljih testova, nifty panorama harmony.. niftys isto ima basic i plus. je li moguce da se kod vas zove drugacije? 

santina
    08. Lipanj 2020. 08:30

Ne vjerujem da se zove drugacije.. ne znam, sve mi cudno.. pokusacu se jos lokalno raspitati.. ali mi je bas cudno kako malo informacija ima..

• Pepika
    08. Lipanj 2020. 08:46

Jutro cure, citam vas al nemas sto pametno da pisem za sad 😊
    Nove cure dobro dosle 🤗 one koje imate preglede sretno 🥰

Sto se tice Nifty i slicnih testova mislim da necu nista, osim ako gin ne veli da bi bilo dobro iz nekog razloga ipak otici provjeriti

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.