Jutro cure! Javljam se s pregleda u petak, sve je super! :) Ovaj put nam je i pustio da čujemo srčeko iako su mene još više oduševile ručice i nožice i čudo da se sve tako lijepo vidi, a beba je nešto manja od 2 cm... :) Bebica je mlađa tjedan dana tako da iako sam ja 10+3, beba je 9+4. Idući pregled 30.6. kada ćemo napraviti i Nifty i to je to. Sretno svim curkama koje danas imaju preglede :))) Ja sam imala smeđarenje dobrih 2 tj, pijem Duphastone od ad i sve zasad je sve OK. Ostavio me na Dupastonima skroz do idućeg pregleda.
Jutro cure! Javljam se s pregleda u petak, sve je super! :) Ovaj put nam je i pustio da čujemo srčeko iako su mene još više oduševile ručice i nožice i čudo da se sve tako lijepo vidi, a beba je nešto manja od 2 cm… :) Bebica je mlađa tjedan dana tako da iako sam ja 10+3, beba je 9+4. Idući pregled 30.6. kada ćemo napraviti i Nifty i to je to. Sretno svim curkama koje danas imaju preglede :))) Ja sam imala smeđarenje dobrih 2 tj, pijem Duphastone od ad i sve zasad je sve OK. Ostavio me na Dupastonima skroz do idućeg pregleda.
Predivne vijesti, cestitam 💗💗💗
Sretno svima na pregledu danas, javite nam fine vijesti da se svi veselimo na ovaj ovako kisovit i tmuran dan 🥰🥰🥰❤️❤️❤️
Sretno svim curama koje idu danas na pregled, a onima koje su se tek priključile čestitam i želim uredne i školske trudnoće.
Lilo, kako si mi? Kad ti je pregled? Kod mene sve staro/uobičajeno...Čekamo i dalje 19-i.
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Javljam da kuca srčeko 😊❤
Koje olakšanje..
"Bolje je boriti se i gubiti bitku nego nikada se ne izboriti"
8.IVF + 2.FET-a, (2 biokemijske, 1 missed ab)
3.FET.. (11.tranfer) -11dnt 102, 15dnt 347, 17dnt 708
*2021. Stigao 💙👶
Sretno svim curama danas na pregledima😍
Student3ica super vijesti cestitam👏🏻😍
Cure, ja sam danas koma.. dali je koja od vas imala bolove u ledima, znaci ne samo donji dio nego negdje od lopatica pa na nize..? i lagani grcevi cijelo jutro malo drugaciji nego inace, neznam ih opisati ali me bas to nekako plasi.. nisu neizdrzljivi ali svejedno dosta ih osjetim..🥺
Tea hvala 😊
Roza hvala, ja imam bolove već 3 dan, 1.dan me nešo ukliještilo nisam se mogla maknuti, tek danas malo lakše.. i bol prelazi naprijed pa ima osjećaj kao da idem radjati.. mada ne znam kako je to 😁😅
"Bolje je boriti se i gubiti bitku nego nikada se ne izboriti"
8.IVF + 2.FET-a, (2 biokemijske, 1 missed ab)
3.FET.. (11.tranfer) -11dnt 102, 15dnt 347, 17dnt 708
*2021. Stigao 💙👶
Jutro cure! Javljam se s pregleda u petak, sve je super! :) Ovaj put nam je i pustio da čujemo srčeko iako su mene još više oduševile ručice i nožice i čudo da se sve tako lijepo vidi, a beba je nešto manja od 2 cm… :) Bebica je mlađa tjedan dana tako da iako sam ja 10+3, beba je 9+4. Idući pregled 30.6. kada ćemo napraviti i Nifty i to je to. Sretno svim curkama koje danas imaju preglede :))) Ja sam imala smeđarenje dobrih 2 tj, pijem Duphastone od ad i sve zasad je sve OK. Ostavio me na Dupastonima skroz do idućeg pregleda.
Predivne vijesti, cestitam 💗💗💗
Hvala ti puno! :)))
Sortiraj odgovore
Najstariji