Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    JECIKA
    06. Lipanj 2020. 13:39

Redhead

Meni danas stalo smedarenje. Samo malo je bilo pri jednom brisanju,al neprimjetno 🙏🙏 ima nade

Normalno je sve to.. Kao sto vidis ( meni se makar cini) u manjini su cure koje nisu imale makar jedno smedjarenje.. 

MM sve OK ('80), ja bez oba jajovoda iz dvije vanmatericne ('92)

1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
    2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️
    02.12.2020 došao naš garavi čuperak - tatina i mamina princeza

Redhead
    06. Lipanj 2020. 13:41

JECIKA

Redhead

Meni danas stalo smedarenje. Samo malo je bilo pri jednom brisanju,al neprimjetno 🙏🙏 ima nade

Normalno je sve to.. Kao sto vidis ( meni se makar cini) u manjini su cure koje nisu imale makar jedno smedjarenje..

Da, da i ja to mislim

misslolica
    06. Lipanj 2020. 17:43

Hello svima, samo da vas malo pozdravim 🙃 ja sam danas cijeli dan hodala po shoppingu, sad me stigla muka kad sam kuci dosla 🤔🤔 sve dok se setam super je, jel stanem muka mi dodje 🤷🏼‍♀️ Kod mene je za sad sve ok, nista ne boli samo imam te napade gladi i ja sam se vec fino udebljala 1,5-2kg a tek sam 7tj danas sam si dvoje hlaca sa gumom kupila jer ne stanem vise ni u jedne jeans stare 😂😂 puse svima i uzivajte u vikendu 🥰🥰❤️

• Daisy_88
    06. Lipanj 2020. 20:49

Pozdrav svima! 
    Cure koje ste radile nifty ili planirate raditi?
    Zasto da, ako ne, zasto ne?
    I preporuke gdje ga napraviti

Hvalaaa

An1
    06. Lipanj 2020. 22:14

Daisy_88

Pozdrav svima!
    Cure koje ste radile nifty ili planirate raditi?
    Zasto da, ako ne, zasto ne?
    I preporuke gdje ga napraviti

Hvalaaa

Ja sam radila nifty zato sto želim znati ukoliko beba ima neki od najčešćih sindroma koji mogu biti nespojivi sa životom. Ima mnogo sindroma koji bi uzrokovali smrt bebe, smatram da ih je bolje otkriti u 15 tt nego u 35 ili pri rođenju :( Želim biti mirna bar u jednom aspektu. 
    Nznm odakle si ali u ovoj grupi je mnogo cura iz Zagreba i okolice radilo u Suncu i jako su zadovoljne. 

10.06. Nifty uredan 💖

...PoisonIvy...4321
    07. Lipanj 2020. 06:29

Jutro... 
    Danas napokon bez kise  
    Ja nisam radila ni nifty ni kombinirani. Zasto? Ne znam. Do sada mi gin nikada nije niti spominjao, a nisam cula da su zene pricale o tome ( prije cca 10-12 god),a ja nisam pitala. I sada me gin pitao hocu li radit, ja sam ko iz topa rekla ne. Prvo bila sam uzbudjena zbog uzv, drugo bila sam malo u soku zbog mogucih ishoda ( konizacija + lose pape), a trece proletilo mi kroz glavu " pa ako je do sada bilo sve uredu, sta cu sada ici, jooj sta sko sada nije u redu, da idem, ma neee bit ce sve super". Eto...

...PoisonIvy...4321
    07. Lipanj 2020. 06:34

Ode mi... Jucer sam malo isla u shoping...Nahodala se, a nisam kupila sto sam htjela  uzela sam si obicne basic haljinice duze i podigla paket u dm -u za trudnice  trazila sam si neke traperice na gumu i uopce nema. Ili nema uopce ili nema broja. Skicala sam robicu za bebija... jedva sam se suzdrzala. Al sam zato kupila tetrice i rucnik 

Brunoibrankica
    07. Lipanj 2020. 08:21

Jutro... Ja jučer bila kod svojih.... Isla malonpogledat robu koju imam od Brune, izvadila jednu vrecicu koju sam spremila od sogi,ona je imala curicu.... Jao koje male stvari....nisam ni svjesna da ce biti tako malena... Moja srecica u busici...
    Jedva cekam da ju osjetim...

Lalla
    07. Lipanj 2020. 08:46

Ja cu na kraju ici na Nifty, Harmony ili Panoramu. Da se samo mene pita, isla bih samo na kombinirani, ali muz kaze da on hoce ovaj kaj je 99% tocan jer da nismo bas mladi i ja sam imala dva spontana prije ove trudnoce pa je bolje provjeriti. Moj ginekolog kaze da je svejedno koji cu od ta tri testa, pa cu onda vjerojatno Nifty. Jos cu ga pitati da li da uzmem ovaj prosireni ili klasicni. 

Green
    07. Lipanj 2020. 08:52

Pozdrav buduce mamice,
    Ja sam 5+2 i sva u strahu.
    Uzimam Utrogestan 3*2 i zanima me da li je neka od vas imala grceve koji kao idu u crijeva, osijecam ih i u maternici lagano ali i vuce kao da trebam na wc, i plinovi uz to. Cula sam da to moze bit od progesterona. Ali me svejedno brine....
    ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.