Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    LeLa2807
    07. Lipanj 2020. 09:10

Green

Pozdrav buduce mamice,
    Ja sam 5+2 i sva u strahu.
    Uzimam Utrogestan 3*2 i zanima me da li je neka od vas imala grceve koji kao idu u crijeva, osijecam ih i u maternici lagano ali i vuce kao da trebam na wc, i plinovi uz to. Cula sam da to moze bit od progesterona. Ali me svejedno brine….
    ❤️

To ti je sve normalno. Imala i imam. Isto koristim utrice dakle dodatno jos progesterona koji ti potice. 

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

Green
    07. Lipanj 2020. 09:26

LeLa2807

Green

Pozdrav buduce mamice,
    Uzimam Utrogestan 3*2 i zanima me da li je neka od vas imala grceve koji kao idu u crijeva, osijecam ih i u maternici lagano ali i vuce kao da trebam na wc, i plinovi uz to. Cula sam da to moze bit od progesterona. Ali me svejedno brine….
    ❤️

To ti je sve normalno. Imala i imam. Isto koristim utrice dakle dodatno jos progesterona koji ti potice.

Mene je uzasno strah grceva jer mi je tako krenuo missed ab prije dva mjeseca.
    Znam da su normalni, ali ipak!
    Znaci isto ti krenu naprijed i idu otraga kao da te tjera na wc? I jel ti traju cijeli dan ili? 

An1
    07. Lipanj 2020. 10:15

Green

LeLa2807

Green

Pozdrav buduce mamice,
    ❤️

Mene je uzasno strah grceva jer mi je tako krenuo missed ab prije dva mjeseca.
    Znam da su normalni, ali ipak!
    Znaci isto ti krenu naprijed i idu otraga kao da te tjera na wc? I jel ti traju cijeli dan ili?

Vjerujem da si jako zabrinuta, pogotovo zbog prethodnog iskustva 😔 sve se trudnice na početku susreću s raznim bolovima, kod nekih su vise, a kod nekih manje izraženih. Ja ne mogu točno znati kakvi su bolovi kod tebe no srećom ti već primaš jedinu terapiju koja postoji u slučajevima prijetećih pobačaja. Sada se možeš samo umirit, pokušati opustit i pričekati pregled.  Kada si naručena? 

10.06. Nifty uredan 💖

Amelie
    07. Lipanj 2020. 14:26

Curke, nisam vam se mislila pridružiti prije prvog pregleda, ali danas sam vidjela lagano smećkasti iscjedak i par malih žilica.. trudna sam trenutno 6+2d. Sinoć me malo zabolio i desni jajnik, više kao nelagoda neka.. i naravno da su mi odmah krenule crne misli i sad još ovo smeđarenje..luda sam totalno!! Recite mi vi koje ste nedavno išle na hitnu, ako ste išle u ZG gdje je najbolje otići.. kakva iskustva imate? Hvala puno.. 

Pokušavamo od 09/2019.
    2x missed ab 8 i 6tj (2020)
    09/21- beta 245❤️
    0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
    05/2022 👶🌸💓

student13ica
    07. Lipanj 2020. 16:02

Ameli ne mogu ti pomoći gdje otići, ali da se nadovežem sa svojom pričom. Meni je to krenulo sad u srijedu s 5+3, otišla sam na hitnu, pa mi je dok.rekla da je ok, da plod odgovara danima trudnoće. Ja još imam smedjarenje, a sutra idem na prvi pregled.. i tako me strah. 
    Kad ti je pregled? 

"Bolje je boriti se i gubiti bitku nego nikada se ne izboriti"
    8.IVF + 2.FET-a, (2 biokemijske, 1 missed ab)
    3.FET.. (11.tranfer) -11dnt 102, 15dnt 347, 17dnt 708
    *2021. Stigao 💙👶

Redhead
    07. Lipanj 2020. 16:04

Amelie

Curke, nisam vam se mislila pridružiti prije prvog pregleda, ali danas sam vidjela lagano smećkasti iscjedak i par malih žilica.. trudna sam trenutno 6+2d. Sinoć me malo zabolio i desni jajnik, više kao nelagoda neka.. i naravno da su mi odmah krenule crne misli i sad još ovo smeđarenje..luda sam totalno!! Recite mi vi koje ste nedavno išle na hitnu, ako ste išle u ZG gdje je najbolje otići.. kakva iskustva imate? Hvala puno..

Ne brini, tako je meni svako drugi dan 🙄 7+1 sam

Amelie
    07. Lipanj 2020. 16:19

Ma pregled kod privatnice je sad u utorak, a socijalna me isto stavila ovaj tjedan i tvrdila da ne moze kasnije..tako da sam kod nje u petak. Odlucila sam da ipak necu sad na hitnu nego cu mirovati i sutra do svoje socijalne pa onda valjda necu morati u petak. Kad sam u prosloj T imala ovako slican iscjedak nisam nist panicarila da bi mi dr na pregledu rekla da je ipak bolje to provjeriti.. nazna tomstom pevopprvo i pregledu je nažalost ustanovila da imam missed ab tako da sad pušem i na hladno.😔 Samo mi se nekako ne ide na hitnu:/ Obaviti ću radije kod svoje sutra.. a i da me ne gledaju tri puta tri doktora u samo tjedan dana..mislim da nije dobro ni za bebu da se toliko pregledavam :/ Valjda će biti sve ok.. smiruje me što većina trudnica očito ima te simptome, ali opet nakon spontanog teško je biti smiren. Ono što me dodatno muči je osjećaj da nakon svakog malo većeg napora mene malo bolucka dolje.. pokušavam što više mirovati, ali opet je teško i kad radiš i sve. Želim sutra saznati je li strogo mirovanje potrebno pa da se više ne izlažem nikakvom riziku ako je možda do toga.. 

Pokušavamo od 09/2019.
    2x missed ab 8 i 6tj (2020)
    09/21- beta 245❤️
    0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
    05/2022 👶🌸💓

Kiflica
    07. Lipanj 2020. 16:39

Cure moje drage, hvala na pozitivi i podrsci, An1, Tea22, BlueMoon, Nova19 i JECIKA, bas me tvoj put od 3 godine taknuo, a i to sto kazes, ima cura i s puno vise godina pokusavanja. Valjda su hormoni malo proradili, gane me i rasplace sve, samo citajuci neke od vasih potpisa sam se rascmoljila i kazem muzu, kako su mi dragee moje cure s foruma <3 :) Amelie, ne znam za iscjedak, ja ga nemam, ali meni je moja doktorica rekla da ako mi se pojavi neko krvarenje, da odmah odem na hitnu i napisala mi je bolovanje i mirovanje. Druge cure imaju vise iskustva, a mozda je najbolje da napravis onako kako je tebi doktorica preporucila. 

student13ica
    07. Lipanj 2020. 16:45

Ja sam prije 1.5 god imala missed ab bez iti jednog traga iscjetka.. tako da ne znam ni sama što da pametno kažem. Sutra sam spremna na sve. Sretno nam 💪❤

"Bolje je boriti se i gubiti bitku nego nikada se ne izboriti"
    8.IVF + 2.FET-a, (2 biokemijske, 1 missed ab)
    3.FET.. (11.tranfer) -11dnt 102, 15dnt 347, 17dnt 708
    *2021. Stigao 💙👶

Peppa❤️
    07. Lipanj 2020. 16:50

Cure sretno sutra ne pregledima i uvjerena samda ce sve biti super!!😍😍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.