Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tea22
    02. Lipanj 2020. 20:20

Sara2021

Ja sam u banani, imam takve strahove. Tek sam danas skuzila da me ginicka narucila za 25.5. sto pada na dan drzavnosti. Tada bi mi trebalo biti 12+4. A neki olan se izjalovio da bi otisli u Rijeku kod mojih taj cijeli tjedan i tada bi im rekla. Da li je bolje da me naruci nar moze 19.6. kada cu biti 11+5 ili da idem tek onaj tjedan sa 13+(1-5 ovisi kad mi da termin). Da li je tada vec kasno za nuhalni nabor? I sto se sve radi u 12 tjednu jos?
    I da javim da mi se lagano smeđarenje vratilo, nije kao prije ali je tu, a pijem duphastone 3x2 😶 jako me strah sad…imam neki los osjecaj 😔

I ja sam u uzasno strahu, previse toga loseg se dogada.. 
    Ne znam kako bih samu sebe opustila, ali tebi savjetujem da sutra nazoves gin, das joj do znanja da ponovno smedaris, narucis se za tjedan ranije , i nakon toga samo opusteno
    Sve je u Bozjim rukama, sto bude bit ce
    A ja od srca vjerujem da ce biti dobro❤

Bella🌟
    02. Lipanj 2020. 20:27

Tea22

PeaceLily

Mara Kokosica

PeaceLily

Mara Kokosica.S obzirom da te čeka slično ,javljam da je meni nakon 22h tableta počela djelovati. Dobila sam jake grčeve i krenulo je obilno krvarenje sa velikim ugruscima, umjesto sutra ujutro otišla sam sad u bolnicu. Zaprimili me, napravili uzv, i vidjeli da se dio očistio. Ploda više nema, još je ostalo unutra ostalo malo pa su rekli da je moguće da će se kroz noć očistiti. Pa ćemo ujutro ponovo uzv napraviti i vidjeti je li sve otišlo ili još trebam jednu tabletu. Cure nemojte zamjeriti što ovo pišem, najmanje vam treba da čitate takve stvari ,ali pošto je i Mari prvi put htjela bi joj reći da zna kak se to isto može odviti.

Jel te boli? Smijes li ista pit za to? Ostat ces u bolnici pretpostavljam..

Pa boli me dosta,ali tako mene bole inače menstruacije zbog endometrioze pa sad ne znam jel inače tako boli ili mene zbog endometrioze jače boli, smijes popiti za bolove, ja sam popila ketonal 100. Ta tableta koju sam jučer popila se nekako na M zove, ne znam napamet. Ostala jesam u bolnici sad jer mi je tako lakše posto sam imala ogromne ugruske prepala sam se i nazvala ih i otišla jednostavno večeras umjesto sutra ujutro. Sad me više ne boli, valjda tableta djeluje. Imam dojam da je najveći dio izašao iz mene dok sam još doma bila.
    Meni su bolovi počeli još noćas lagano ali danas popodne se intenziviralo i prokrvarila sam. Javljaj se i ti kako napreduje, nemoj se prestrašiti bolova i jačeg krvarenja ,a ako se prestrasis jednostavno dođi ranije u bolnicu pa će te tamo provjeravati.

Misoprostol ako sam dobro napisala

Mislim da ne da je myfegine il' tak nešto nemam sad papire kraj sebe da pogledam.
    Ma cure sad smo nas par s lošim vijestima se zaredale ali to stvarno ništa ne znači da će bilo kome od vas tako nešto krenuti. 
    Sara2021 samo hrabro i nazz ginekologicu i s njom provjeri što je najbolje. Stvarno ne mora ništa biti i bit će sve u redu.

👱‍♀️33, amh 0.8, fsh 5.9, jedan jajnik

• Pepika
    02. Lipanj 2020. 20:34

Sara2021 mislis 25.6? Nije praznik

• Pepika
    02. Lipanj 2020. 20:36

Pepika

Sara2021 mislis 25.6? Nije praznik

I posto imas smedarenje nazovi sutra svakako
    Bolje da zoves za glupost nego da ne zoves a bude bitno 😉 

JECIKA
    02. Lipanj 2020. 20:39

Cure evo sad sam usla u kucu.. Dok sestrama objasnih i muzu sve se uspanicili.. Znaci ne zna od cega je oscjedak - beba je dobro i to je najvaznije. Iscezli blizanac se jos nadzire velicine 1cm i misli da je od njega. izmjerila je butnu kost, dojafragmu, obavile smo detaljan pregled nenadano a Uzv je toliko dobar da smo mogle da izbrojimo prsljenove i rebarca mog malca ukrstio je noge napravio turski sjed. TAKO SAM SRECNA STO JE SVE OK I HVALA VAM SVIMA.. ps - rekla mi je da se nesto nadzire (za pol) ali da sacekamo nifty. Sad ne znam na sta je mislila?? Sta vi mislite? Meni bilo glupo da je pitam jer sam dosla sva preplasena i onda da je ispitujem za pol da me pregleda.. Zena mr je castila pregled koliko sam bila istraumirana.. 

MM sve OK ('80), ja bez oba jajovoda iz dvije vanmatericne ('92)

1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
    2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️
    02.12.2020 došao naš garavi čuperak - tatina i mamina princeza

poppy
    02. Lipanj 2020. 20:40

Jecika 🙌🙌🙌🙌molim te javi nam se s dobrim vijestima jer smo svi prestravljeni zbog svega sta se dogodilo u zadnjih par dana, ja neznam kako cu docekati ponedjeljak😐

JECIKA
    02. Lipanj 2020. 20:40

Naravno vracena sam na utrogestan 3x200 oralno

1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
    2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️

LeLa2807
    02. Lipanj 2020. 20:42

Sara2021

Ja sam u banani, imam takve strahove. Tek sam danas skuzila da me ginicka narucila za 25.5. sto pada na dan drzavnosti. Tada bi mi trebalo biti 12+4. A neki olan se izjalovio da bi otisli u Rijeku kod mojih taj cijeli tjedan i tada bi im rekla. Da li je bolje da me naruci nar moze 19.6. kada cu biti 11+5 ili da idem tek onaj tjedan sa 13+(1-5 ovisi kad mi da termin). Da li je tada vec kasno za nuhalni nabor? I sto se sve radi u 12 tjednu jos?
    I da javim da mi se lagano smeđarenje vratilo, nije kao prije ali je tu, a pijem duphastone 3x2 😶 jako me strah sad…imam neki los osjecaj 😔

Sara ja idem u petak 19.6. sa 11+6 bas iz tog razloga za mjerenje nunalnog/anomaly scan. Jer se kontroliram u Ri radim u zg pa mi petak/pon pase. Kako je 22.6 praznik onda me stavila 19. 

Jecika super divne vijesti!!!!  Jupiiii

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

JECIKA
    02. Lipanj 2020. 20:44

LeLa2807

Sara2021

Sara ja idem u petak 19.6. sa 11+6 bas iz tog razloga za mjerenje nunalnog/anomaly scan. Jer se kontroliram u Ri radim u zg pa mi petak/pon pase. Kako je 22.6 praznik onda me stavila 19.

Jecika super divne vijesti!!!! Jupiiii

Jooj samo da bude ok.. Rekla je da smanjim tempo a ja inace nisam nesto specijalno se kretala i to danas bas ne sem sto sam skuvala rucak. A tako sam se prepala.. Cesto drzim lap top u krilu i nekada mi padne na pamet da ni to nije dobro.. Jebemu o svemu mora da se misli

An1
    02. Lipanj 2020. 20:45

JECIKA Tako mi je drago da je sve super!!! Cijelo popodne osvježavam forum i čekam! Hvala sto si nam javila ;) pazi se 

10.06. Nifty uredan 💖

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.