Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    14. Travanj 2020. 10:17

pepipeps

Ja isto patim od nesanice, kad legnem uhvati me neka nervoza u nogama, ne znam kako bih se izrazila ili objasnila, a pijem magnezij i ne znam otkud onda ti grčevi ili što već to je. Možda od minimalno kretanja zbog ovih ograničenja…onda tijekom noći tresem nogama da se malo opustim kako bih mogla zaspiti. Preko dana nemam problema sa spavanjem, svaki dan odradim i koji dnevni spavanac, nekad kraći, a nekad duži. Trenutni sam još u krevetu, osjećam laganu mukicu u želudcu i uopće mi se ne diže. Jučer me i tlak malo zezao, naglo sam se digla pa mi se zacrnilo pred nosom. Iskreno, razveselilo me današnje vrijeme, disala sam na škrge ovih dana na 25.

Uh, kak buš ti onda na ljeto? 

Tea22
    14. Travanj 2020. 10:17

RedRobin

Stigao mi je jastuk za dojenje/trudnice od Ethereal-a :D
    Nisam ga još raspakirala, al vidim da su mi stavili i jednu pamučnu maskicu. Baš su slatki <3

Ajmeee divno💗💗 ja sam jucer bas gledala cega sve imaju😊

• Bebac24
    14. Travanj 2020. 10:19

pepipeps

Ja isto patim od nesanice, kad legnem uhvati me neka nervoza u nogama, ne znam kako bih se izrazila ili objasnila, a pijem magnezij i ne znam otkud onda ti grčevi ili što već to je. Možda od minimalno kretanja zbog ovih ograničenja…onda tijekom noći tresem nogama da se malo opustim kako bih mogla zaspiti. Preko dana nemam problema sa spavanjem, svaki dan odradim i koji dnevni spavanac, nekad kraći, a nekad duži. Trenutni sam još u krevetu, osjećam laganu mukicu u želudcu i uopće mi se ne diže. Jučer me i tlak malo zezao, naglo sam se digla pa mi se zacrnilo pred nosom. Iskreno, razveselilo me današnje vrijeme, disala sam na škrge ovih dana na 25.

Savijet za nemirne noge, prije spavanja, tusiranje nogu (listovi, stopala) naizmjence toplo-hladnom vodom i onda nastaviti sa sta hladnijom. Po potrebi i tokom noci ponoviti 😊

pepipeps
    14. Travanj 2020. 10:20

RedRobin

pepipeps

Uh, kak buš ti onda na ljeto?

Srećom ću biti cijelo ljeto na moru pa će se nekako dati (pre)živjeti😁 red klime i red kupanca 😂 

pepipeps
    14. Travanj 2020. 10:20

Bebac24

pepipeps

Savijet za nemirne noge, prije spavanja, tusiranje nogu (listovi, stopala) naizmjence toplo-hladnom vodom i onda nastaviti sa sta hladnijom. Po potrebi i tokom noci ponoviti 😊

Hvala na savjetu 😊 Treba probati sve 😄

Mila12
    14. Travanj 2020. 10:26

Tea nebu ti bilo nis od jedne salice kave ja mislim :) ali ako mozes prestati super, bravo 😊 ja ne pijem isto kavu

Ethereal ima najbolje tetre. :)))

14. Travanj 2020. 10:30

Tea, kad ga isprobam javim. Sad bum prvo stavila jastučnice prat 
    Pepipeps, ja se nadam da bu i moje ljeto tako. Mislim, sam me ova ugroza plaši, al valjda bu prošla do ljeta pa da se mogu u miru preselit na more na par mjeseci 

Tea22
    14. Travanj 2020. 10:36

Ima li ovdje koja cura iz Rijeke?😃

poppy
    14. Travanj 2020. 10:53

Teica ja sam ti iz Ri😃

Tea22
    14. Travanj 2020. 11:00

Znala sam da mora biti netko 😃❤
    Ja sam na Turnicu u Candekovoj,a ti

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.