Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Arwen87
    14. Travanj 2020. 12:28

Drage cure,sretan Uskrs sa malim zakasnjenjem svima koje slave!
    Nadam se da ste uzivale u drustvu svojih najdrazih!

Sto s tice kave,ja popijem dnevno jednu nesicu 3u1, i par gutljaja cole,ili ako popijem 2 nesice ne pijem colu i slicno.. tako si nekako kombiniram,ali mislim da cu prestati skroz!
    U nedjelju sam se malo preforsirala s priorezmom rucka i svim onim sitnicama u toku dana,i navecer sam imala grceve uz onaj neugodan osjecaj pritiska i peckanja!
    Pojavilo mi se i malo roza iscjetka,naravno da sam umrla od straha cim sam to vidjela!
    Jucer sam prelezala cijeli dan i nije se vise pojavio,nema ga ni danas!
    Mislim da ne moram ni pricati koliko  sam zabrinuta i koliko strahujem da li je sa bebom sve dobro!
    Da li ste vi imale tako roza iscjedak a da je bilo sve ok?

Tea22
    14. Travanj 2020. 12:32

Meni je doslovno isla krv, ne smedi iscjedak, ne rozi..nego bas crvena krv, i bilo je sve uredu hvala Bogu🙃

poppy
    14. Travanj 2020. 12:32

Tea 22 mali svijet🙃

Meni jutros bio malo tamniji iscjedak nego inace, preparirala sam se, isplakala, i sad kuliram cijeli dan i nadam se da ce proci, vise mi nije ali strepim i stalno idem na Wc u kontrolu

Tea22
    14. Travanj 2020. 12:36

Ja se svaki put nakon wc obrisem 5 puta da budem sigurna da nema nicega hah
    Idem na wc cak i kad mi se ne ide samo da provjerim jel sve uredu
    Valjda ce proc ovaj period strepnje

BuBiCaA
    14. Travanj 2020. 12:44

Tea22

Ja se svaki put nakon wc obrisem 5 puta da budem sigurna da nema nicega hah
    Idem na wc cak i kad mi se ne ide samo da provjerim jel sve uredu
    Valjda ce proc ovaj period strepnje

Haha, i ja sam ista... 😃

Tea22
    14. Travanj 2020. 12:51

Ja sam upravo sad prvi put povracala, inace bi me to ucinilo sretnom al Sapica je rekla da je ona pocela povracat par dana pred spontani.. pa mi sad vise nista nije sigurno ni jasno

14. Travanj 2020. 13:12

Tea22

Ja sam upravo sad prvi put povracala, inace bi me to ucinilo sretnom al Sapica je rekla da je ona pocela povracat par dana pred spontani.. pa mi sad vise nista nije sigurno ni jasno

većina žena povraća od hormača, vjerojatno je i tebi tako. nemoj se uzrujavat bez razloga. 

Lucija987
    14. Travanj 2020. 13:38

Ja sam za sad na dva bebaca 😍😍 na prvom pregledu su bile 2g.v i 2 z.v e sad valja docekat sljedeci pregled da se to sve potvrdi 
    Mislim da san napisala tu sta nisam 🤔
    Posto san na dvi teme mozda san i priskocila al mislim da san napisala.
    No kako god nadamo se da ce tako i ostat do sljedeceg pregleda pa onda sa sigurnoscu sve napisem 🙏❤❤

🙏❤💙

14. Travanj 2020. 13:41

Lucija987

Ja sam za sad na dva bebaca 😍😍 na prvom pregledu su bile 2g.v i 2 z.v e sad valja docekat sljedeci pregled da se to sve potvrdi
    Mislim da san napisala tu sta nisam 🤔
    Posto san na dvi teme mozda san i priskocila al mislim da san napisala.
    No kako god nadamo se da ce tako i ostat do sljedeceg pregleda pa onda sa sigurnoscu sve napisem 🙏❤❤

kad ti je sljedeći pregled? :D 

Tea22
    14. Travanj 2020. 13:46

Nisii napisala, to bi smo definitivno zapamtile😃
    Ajme prekrasno🥰🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.