Drage cure dobro vam jutro, nadam se da ste dobro 🤗
S obzirom mi je ovo prva trudnoca nakon puno puno truda sad svaki simptom dozivljavam intenzivno pa je odmah panika. Danas sam 4+6. Cula sam se da doktoricom prosli tj i dobila 3x2 Utrogestan i folnu i ako bude sve ok prvi pregled 28.04. Moje pitanje je da li i vi imate razlicitih simptoma iz dana u dan? Recimo ja jako lose spavam, nikako se namjestit, na wc moram 3-4 puta, bol u trbuhu ko da ce svaki cas stic menga, i to cak sa jakim probadanjem pa me odmah panika lovi….tesko mi se popet na 3kat…zapusem se sva..umor kroz cijeli dan….ko neka baba sam 🤣
Draga ja sam isto ko i ti 4+6. Identične simptome😀 inace aktivna, a sad se zadisem cim se popnem na krevet 🤣
Sretan Uskrs svima, nadam se da se osjecate dobro. Ja mislim da sam se vec pocela debljati, moram malo usporiti :D
Jutro, i meni se isto čini za mene 😂 Ova karantena i nekretanje definitivno tome pridonosi.
Jučer za Uskrs su mi se svi ukućani čudili koliko mogu pojesti , apetit do plafona 😂
Ne sjećam se da je baš tako bilo u prošloj trudnoći.
Slatke muke 😁😁
Sretan Uskrs svima, nadam se da se osjecate dobro. Ja mislim da sam se vec pocela debljati, moram malo usporiti :D
Jutro, i meni se isto čini za mene 😂 Ova karantena i nekretanje definitivno tome pridonosi.
Jučer za Uskrs su mi se svi ukućani čudili koliko mogu pojesti , apetit do plafona 😂
Ne sjećam se da je baš tako bilo u prošloj trudnoći.
Slatke muke 😁😁
Hahaha, i kod mene ista situacija jucer. Ne treba pretjerivati, ali ajde imat cemo kada mrsati :D
Pozdrav curke.
Ja jučer ušla u 10.tj. Termin 15.11. Nestrpljivo čekam drugi pregled u sljedeću srijedu :)))
Prošli pregled bilo sve ok samo mi se prošli tj pojavio neki lagano smećkasti iscjedak pa me stavila na terapiju sa duphastone tabletama. Iako doktorka kaže da je to više prevencije radi.
Drage cure dobro vam jutro, nadam se da ste dobro 🤗
S obzirom mi je ovo prva trudnoca nakon puno puno truda sad svaki simptom dozivljavam intenzivno pa je odmah panika. Danas sam 4+6. Cula sam se da doktoricom prosli tj i dobila 3x2 Utrogestan i folnu i ako bude sve ok prvi pregled 28.04. Moje pitanje je da li i vi imate razlicitih simptoma iz dana u dan? Recimo ja jako lose spavam, nikako se namjestit, na wc moram 3-4 puta, bol u trbuhu ko da ce svaki cas stic menga, i to cak sa jakim probadanjem pa me odmah panika lovi….tesko mi se popet na 3kat…zapusem se sva..umor kroz cijeli dan….ko neka baba sam 🤣
Draga ja sam isto ko i ti 4+6. Identične simptome😀 inace aktivna, a sad se zadisem cim se popnem na krevet 🤣
Valjda ce taj umor kod bilo kakve aktivnosti brzo proci hehe cudno mi je umorit se tako brzo.... neka sve bude dobro i super 💪
Evo i mene curke, pisem neki seminarski pa mi to oduzima vecinu vremena
Drago mi je da ste sve dobro💞💞
Ja sam pred 2 dana pocela osjecat lagane mucnine, uglavnom popodne i predvecer.. ispocetka sam mislila da mi se pricinjava, al stvarno su tu😄😄
Usput jucer sam nesto shvatila.. za Bozic sam bila 6+3, i jucer za Uskrs isto 6+3 hahaha
Čestitkeeeee 🍀
Tako ti je i meni, najgore mučnine nekako navečer. Nadam se da će uskoro prestati jer sam izgubila 4kg i već sam baš dosta oslabila. Inače obožavam paprati, a sad mi se sve gadi 🙄
Jesi li obavila pregled?
Hej Pepa hvala ti🌼 premda sam ja u ovoj grupi od pocetka, al zadnja 2 dana nisam stigla cakulat s vama😄😄
A povracas li,ili te samo mucnine muce?
Koliko ja znam mucnine i povracanje su dobar znak😃
Bila sam na pregledu u cet kad sam prokrvarila, beba je dobro i culi smo srceko
Kad ti ides na pregled
Pepa sad vidim gore da si bila na pregledu, i vidim da smo obadvije na Duphastonu😅
Sortiraj odgovore
Najstariji