Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    14. Travanj 2020. 11:52

Tea22

Bas me sad zanima nosi li koja od nas dva bebaca 😃 ili vise😂

Ja nosim jednog, vidio je jednu gestacijsku vrećicu i unutra jedan plod. Da su dva, brijem da bi vidio tad na pregledu. 

Tea22
    14. Travanj 2020. 11:54

I ja isto jednog, al mislim da ovdje ima dosta cura koje jos nisu bile na pregledima.. ne mogu se sjetiti tko se ono na pocetku salio da mozda nosi blizance😄😄

pepipeps
    14. Travanj 2020. 11:54

Ja još nisam bila na prvom pregledu pa ne znam 😁

pepipeps
    14. Travanj 2020. 11:56

Ali u obitelji imam blizance, tako da su dobre predispozicije...možda ne ovu trudnoću, ali onda u nekoj budućoj možda mogu očekivati 😁

mylady
    14. Travanj 2020. 12:04

Hvala Vam cure, a sad koliko mi je nisam sto posto sigurna. Trebam se naručiti danas kod ginekologa. :)
    Trebala sam dobiti 10.04.,s time da mi je uvijek vještica došla na vrijeme, pa sam u ponedjeljak skupila snage i napravila test.
    Ako gledamo po aplikaciji na mobitelu onda je 4 tjedna i 3 dana. 

Tea22
    14. Travanj 2020. 12:09

Napokon imamo pravog zimslog bebaca😃❄❄☃️

Tea22
    14. Travanj 2020. 12:10

*zimskog

mylady
    14. Travanj 2020. 12:15

Hahaha.. Ima li još koja blizu mene? :)  Da čujem kako ste?Imate mučnine,nesanice? Ja sam po tome posumnjala,jer sam kroz dan skroz hiperaktivna, a onda navečer mi se pojavi mučnina, glavobolja i noću ne spavam baš.

poppy
    14. Travanj 2020. 12:23

Tea22 ja sam ti u Bribirskoj, u zgradi iznad skipa😃 jos smo i susjede skoro🙃

Tea22
    14. Travanj 2020. 12:27

poppy

Tea22ja sam ti u Bribirskoj, u zgradi iznad skipa😃 jos smo i susjede skoro🙃

Ja ne mogu vjerovat🥰🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.