Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lucija987
    14. Travanj 2020. 09:10

Mene isto ubi nesanica 😔🙈 inace do 11 bez problema a sad od transfera ustvari ja san ko sova
    Pa ajde racunala malo nervozna,oce uspit nece uspit
    Al evo i nakon pregleda i dalje isto jucer u 6 ipo 🙈🙈
    Inace prosetamo ja i muz svaki dan nemogu bit u stanu bas 24 sata dnevno jos mi je gore onda 

🙏❤💙

Momoftwo
    14. Travanj 2020. 09:34

Brunoibrankica

Pozz cure, eto ja budna, samo se vrtim po krevetu, točno bum izludjela. Nadam se da će to sve proći.

Izgleda da smo se sve oko 3 ujutro budile 😂
    Ja odgledala dvije ep Prijatelja jer nikako zaspati. I evo jutros ponovo neko probadanje imala . Ali vjerujem da je to samo prilagodba tijela. 
    Sutra ujutro imam pregled 💪
    A inače kod mene se isto mučnina proteže kroz cijeli dan , a čim popusti apetit nastupa 😂
    Ali evo , bar je umor malo popustio , još do prije tjedan dana sam dnevno 2 puta morala odspavati bar po 20 min. 
    Ugodan dan želim svima 🌸

• Pepa14
    14. Travanj 2020. 09:35

Lucija987

Mene isto ubi nesanica 😔🙈 inace do 11 bez problema a sad od transfera ustvari ja san ko sova
    Pa ajde racunala malo nervozna,oce uspit nece uspit
    Al evo i nakon pregleda i dalje isto jucer u 6 ipo 🙈🙈
    Inace prosetamo ja i muz svaki dan nemogu bit u stanu bas 24 sata dnevno jos mi je gore onda

Vidim ima nas dosta koje patimo od nesanice. Ja se po par puta u noći budim. A obavezno svako jutro u 6 kao sova :( bar sada kada mogu spavat, nejde... Valjda i to prođe. 

14. Travanj 2020. 09:37

RedRobin, meni sad zao kaj nisam vise lezala i nist ne radila u prosloj trudnocu, sad bi, a ne mogu 😔
    Cure koje patite od nesanice, ja vam svojeg sina posaljem malo da se ja naspavam 😂

Mila12
    14. Travanj 2020. 09:54

RedRobin priusti si pravi kraljevski tretman kroz trudnocu, jer ako neces sada neces nikada 😂 Vjeruj mi i da samo lezis gledas tv i jedes i dobis tonu kila sve ce otic kad rodis, a kad rodis ti je tusiranje kao loto da si osvojila. Ja sam sama s bebom inace, a muz kad je tu on i kuha i cisti kuhinju i uzme malu poigra se, odvede ju van i tak. Al onda kad dobis to kao neko vrijeme za sebe, iskoristim ili na peglanje ili ciscenje ili nesto deseto, zato samo uzivaj i radi sto zelis i kako osjecas ❤️

pepipeps
    14. Travanj 2020. 10:04

Ja isto patim od nesanice, kad legnem uhvati me neka nervoza u nogama, ne znam kako bih se izrazila ili objasnila, a pijem magnezij i ne znam otkud onda ti grčevi ili što već to je. Možda od minimalno kretanja zbog ovih ograničenja...onda tijekom noći tresem nogama da se malo opustim kako bih mogla zaspiti. Preko dana nemam problema sa spavanjem, svaki dan odradim i koji dnevni spavanac, nekad kraći, a nekad duži. Trenutni sam još u krevetu, osjećam laganu mukicu u želudcu i uopće mi se ne diže. Jučer me i tlak malo zezao, naglo sam se digla pa mi se zacrnilo pred nosom. Iskreno, razveselilo me današnje vrijeme, disala sam na škrge ovih dana na 25.

Tea22
    14. Travanj 2020. 10:09

Ustala sam se u 06 da odem na wc, i sve do sad sam se vrtila u krevetu pokusavajuci zaspati.. odustajem😪
    Sto se tice cajeva, ja sam si kao zamjenu za kavu nabavila caj od jagode i caj od narance.. nije bas adekvatna zamjena, nije mi pomoglo da se odviknem od jutarnje kavice😅

pepipeps
    14. Travanj 2020. 10:13

Tea22

Ustala sam se u 06 da odem na wc, i sve do sad sam se vrtila u krevetu pokusavajuci zaspati.. odustajem😪
    Sto se tice cajeva, ja sam si kao zamjenu za kavu nabavila caj od jagode i caj od narance.. nije bas adekvatna zamjena, nije mi pomoglo da se odviknem od jutarnje kavice😅

Mnogi piju i Divku - kavovina od cikorije. Ja sam skroz odustala od kave i baš patim kad osjetim miris kave i kad netko pije pored mene. Srećom pa muž ne pije pa se ne moram mučiti na dnevnoj bazi.😁

14. Travanj 2020. 10:15

Stigao mi je jastuk za dojenje/trudnice od Ethereal-a :D 
    Nisam ga još raspakirala, al vidim da su mi stavili i jednu pamučnu maskicu. Baš su slatki <3 

Tea22
    14. Travanj 2020. 10:16

pepipeps

Tea22

Mnogi piju i Divku - kavovina od cikorije. Ja sam skroz odustala od kave i baš patim kad osjetim miris kave i kad netko pije pored mene. Srećom pa muž ne pije pa se ne moram mučiti na dnevnoj bazi.😁

Ja stvarno ne znam jel to toliko stetno 🤷‍♀️🤷‍♀️
    Na puno mjesta sam procitala da se dnevno u trudnoci moze popiti do 300mg sto je kao 2 salice kave, pa sad..
    Divka naziv mi je poznat, al nemam pojma sta je to..mogla bih malo proguglati😄

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.