Ja se isto borim sa spavanjem, zaspim jedva navecwr i onda kad uspijem odma me zbudi pisanje i tak 5 puta krpz noc, a prek dana mi se uopce ne spava, a grceve i nogama i ja imam, ne svaki dan al znaju doc...a magnezij mi ne pomaze za nis, ni za crijeva ni za grceve 🤨
[/url
Ja se isto borim sa spavanjem, zaspim jedva navecwr i onda kad uspijem odma me zbudi pisanje i tak 5 puta krpz noc, a prek dana mi se uopce ne spava, a grceve i nogama i ja imam, ne svaki dan al znaju doc…a magnezij mi ne pomaze za nis, ni za crijeva ni za grceve 🤨
isto mi je..😒
Ja kafu ne mogu nikako da pijem, odmah mi muka dodje... Na pocetku me je bolila glava jer mi je trebala, a sada sam se navikla skroz. Od cajeva pijem samo kamilicu i mentu. Sta mislite o domacem caju od koprive? Da li je prejaka?
Wohoooo cure,ugledala jučer plusić!!!
Nakon tri godine borbe (mpo - ivf postupka) uspjeli prirodno
Ja kafu ne mogu nikako da pijem, odmah mi muka dodje… Na pocetku me je bolila glava jer mi je trebala, a sada sam se navikla skroz. Od cajeva pijem samo kamilicu i mentu. Sta mislite o domacem caju od koprive? Da li je prejaka?
Ja sam na internetu trazila koji su cajevi dozvoljeni, za koprivu se ne mogu sjetiti.. potrazi malo
Cestitam👏👏 urednu trudnocu ti zelim i svee najljepse🥰🥰
U kojem si tj
Cestitam 💕💕
Dobro nam došla i čestitam
kao što je Tea rekla, želim ti urednu trudnoći i jednog ili dva prekrasna bebača na kraju
Čestitke! 😍
Dobro nam došlai čestitam
kao što je Tea rekla, želim ti urednu trudnoći i jednog ili dva prekrasna bebača na kraju
Bas me sad zanima nosi li koja od nas dva bebaca 😃 ili vise😂
Sortiraj odgovore
Najstariji