Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    isabelagregorijan
    14. Travanj 2020. 11:12

Ja se isto borim sa spavanjem, zaspim jedva navecwr i onda kad uspijem odma me zbudi pisanje i tak 5 puta krpz noc, a prek dana mi se uopce ne spava, a grceve i nogama i ja imam, ne svaki dan al znaju doc...a magnezij mi ne pomaze za nis, ni za crijeva ni za grceve 🤨

[/url

pepipeps
    14. Travanj 2020. 11:14

isabelagregorijan

Ja se isto borim sa spavanjem, zaspim jedva navecwr i onda kad uspijem odma me zbudi pisanje i tak 5 puta krpz noc, a prek dana mi se uopce ne spava, a grceve i nogama i ja imam, ne svaki dan al znaju doc…a magnezij mi ne pomaze za nis, ni za crijeva ni za grceve 🤨

isto mi je..😒

BuBiCaA
    14. Travanj 2020. 11:21

Ja kafu ne mogu nikako da pijem, odmah mi muka dodje... Na pocetku me je bolila glava jer mi je trebala, a sada sam se navikla skroz. Od cajeva pijem samo kamilicu i mentu. Sta mislite o domacem caju od koprive? Da li je prejaka? 

mylady
    14. Travanj 2020. 11:22

Wohoooo cure,ugledala jučer plusić!!! 
    Nakon tri godine borbe (mpo - ivf postupka) uspjeli prirodno 

Tea22
    14. Travanj 2020. 11:28

BuBiCaA

Ja kafu ne mogu nikako da pijem, odmah mi muka dodje… Na pocetku me je bolila glava jer mi je trebala, a sada sam se navikla skroz. Od cajeva pijem samo kamilicu i mentu. Sta mislite o domacem caju od koprive? Da li je prejaka?

Ja sam na internetu trazila koji su cajevi dozvoljeni, za koprivu se ne mogu sjetiti.. potrazi malo

Tea22
    14. Travanj 2020. 11:29

mylady

Cestitam👏👏 urednu trudnocu ti zelim i svee najljepse🥰🥰
    U kojem si tj

BuBiCaA
    14. Travanj 2020. 11:33

mylady

Cestitam 💕💕

14. Travanj 2020. 11:40

mylady

Dobro nam došla  i čestitam  kao što je Tea rekla, želim ti urednu trudnoći i jednog ili dva prekrasna bebača na kraju 

pepipeps
    14. Travanj 2020. 11:43

mylady

Čestitke! 😍

Tea22
    14. Travanj 2020. 11:49

RedRobin

mylady

Dobro nam došlai čestitamkao što je Tea rekla, želim ti urednu trudnoći i jednog ili dva prekrasna bebača na kraju

Bas me sad zanima nosi li koja od nas dva bebaca 😃 ili vise😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.