Nisha_21. Sve sto popijes odlazi putem posteljice bebi. Tako da be znam 😔 misljenja sam da tablete ne pijem ni dok nisam trudna. Otrovi. U trudnoci sam dva puta popila po pola lupoceta kada vise nisam mogla izdrzat glavobolju sa zuboboljom jer mi je rastao zadni zub koji je sve odvaljivo. Imala sam zgaravice, kako dodu tako produ naviknem se 🙈 ali imas na netu koji ljekovi spadaju u koju skupinu rizicnosti u trudnoci. Od jedne tablete sigurno nece biti nista, ali konzultiraj se sa ljecnikom ako ne mozes bez tablete 🙃
Drage cure dobro vam jutro, nadam se da ste dobro 🤗
S obzirom mi je ovo prva trudnoca nakon puno puno truda sad svaki simptom dozivljavam intenzivno pa je odmah panika. Danas sam 4+6. Cula sam se da doktoricom prosli tj i dobila 3x2 Utrogestan i folnu i ako bude sve ok prvi pregled 28.04. Moje pitanje je da li i vi imate razlicitih simptoma iz dana u dan? Recimo ja jako lose spavam, nikako se namjestit, na wc moram 3-4 puta, bol u trbuhu ko da ce svaki cas stic menga, i to cak sa jakim probadanjem pa me odmah panika lovi....tesko mi se popet na 3kat...zapusem se sva..umor kroz cijeli dan....ko neka baba sam 🤣
JaTeTo tvoj malo je kao i raketa cini mi se 😂 a ni moja nije daleko, sto starija to sve lude. I ja totalno zaboravim da sam trudna dok neosjetim da sam se preforsirala totalno pa aj kao sjedi malo 😅 zao mi je sto povracas, to mi je najgore bilo u prosloj trudnoci. 😭 meni za sada skoro nista posebno osim piskenja i bolnih sika dok cica. Na ostale bolove sam navikla ionak se saterem svaki dan. Spavanje mi fali, ne kazu dabe da se naspavamo u trudnoci 😂😂
Nema nitko alergije i planiram krenit sa alergenima uskoro, samo za jaje nisam znala kad bi. Oo super na savjetu bude ona uskoro onda kajganicu probala barem 😍 kako si spavala? Moja se budi svaka tri h papat jos uvijek. I vecinom od 7,8,9 smo budni.
Ja stvarno ne znam od kud tom djetetu toliko energije, umara me strasno. Sa dmi je jos vise zao kaj nisam uzivala u cijelodnevnom spavanju u prosloj trudnoci jer sad dobiti 3 sata sna u komadu mi je ko osvojiti loto 😑😂
Moj ti se budi tocno svakih 2 sata, zaspi oko 20h i u 6, 7 je gore, znaci oko 5 puta cica kroz noc, malo mi je nelagodno to njegovo cicanje sad jer me vradavice bole, ali budem izdrzala 😀
Daj joj slobodno kajganu, nema smisla vise cekati, a i sad se po novim smjernicama who-a ne odgadaju alergeni. Ja sma mu htjela dati cim prije da vidim jel alergican ili ne, da znam na cemu sam...
Petrica nikad nikakvih problema nisam imala u trudnocama, to su sve simptomi trudnoce i to je norrmalno. Trudnoca nije bolest, bolit ce te jos puno toga. Drugo tromjesecje ce biti lakse i puno bolje ces se osjecati :) osim ako imas nekih vec poznatih problema logicno je da se brines na te bolove.. ako nemas ok je sve
JaTeTo isto se pitam, andeo je samo kad spava, ali ovu noc kotrljala se po krevetu stalno haha, i ona sa mnom spava jer nema smisla da ustajem svako malo. A ak ju ne podrignem onda prducka i to joj treba vremena isto pa ju tjesit moram. Uhh, bas to spavanje. Umjesto da sam spavala ja sam landrala :p sad ne spavam, a kad dode drugo ja ne znam sta ce to biti, ona dok je bila mala isto je znala odvalit po 9h bez budenja prek nocu i dobivala na kilazi mjesecno kilu i sve super, a sad ko svicarski sat svaka tri h hajmo.
Super mi je sto putem mlijeka su vec svakako upoznati s tim slergenima pa sada samo treba uvesti :))
Petrica to te sve trudnoca preprema i trenira za bebaca 🤗 kasnije ces otupit na bolove hahaha
Drage cure dobro vam jutro, nadam se da ste dobro 🤗
S obzirom mi je ovo prva trudnoca nakon puno puno truda sad svaki simptom dozivljavam intenzivno pa je odmah panika. Danas sam 4+6. Cula sam se da doktoricom prosli tj i dobila 3x2 Utrogestan i folnu i ako bude sve ok prvi pregled 28.04. Moje pitanje je da li i vi imate razlicitih simptoma iz dana u dan? Recimo ja jako lose spavam, nikako se namjestit, na wc moram 3-4 puta, bol u trbuhu ko da ce svaki cas stic menga, i to cak sa jakim probadanjem pa me odmah panika lovi….tesko mi se popet na 3kat…zapusem se sva..umor kroz cijeli dan….ko neka baba sam 🤣
Ne brini.. sve je to ok...
I ja sam imala ta probadanja dva dana za redom , i onda je proslo samo od sebe...
I meni se size kiselina od mlijeka, jučer šunka ajmeee kako mi je tesko pala... Uffff
BrunoiBrankica sjedi si malo uspravno mozda prode, imaju kao neki trikovi za zgaravicu ali se vise nesjecam :(
Evo me. Nalazi su jedino su nasli krvi u urinu, pitala me dal imam bubrezne kamence, to nemam, al sam imala pijesak u bubrezima i na to sam skroz zaboravila, tak da mi je rrkla sam da pijem puno vide da to ispiskim, a ak me bude bolilo da dodem na infuziju...al noc sam dobro prespavala i sad me ne boli nista.
Petrica, to sve kaj si navela je smroz normalno, uzivaj u trudnoci ♥️
Ja jos uvijek tesko vjerujem da sam trudna, vidla malca jučer kako se migolji, a ja ne osjecam nista drukcije, tako glup osjecaj, kao drigp stanje, a ja jos u prvom 😅
Kaj se tice tableta ne vjerujem da ce jedna skoditi, ali bi svakako trebalo pitat doktora koje smijes, a koje ne...ja jucer nisam htjela popit iako sam se previjala od boli, nemam paracetamol, a s drugim koje imam nisam htjela riskirat...
[/url
Pozz,evo da se i ja pridružim 😊 Prva trudnoća,ocekivani termim 18.11,za sada je sve u redu,iduci pregled nam je sada 15og kod gin. preko hzzo-a jer mi treba otvoriti bolovanje(ako me koja moze uputiti za prvi put sto sve nosim na hzzo-) a 21 kod privatnika.
Nemam nekih vecih smetnji osim mucnina ujutro i ponekad navecer,al je podnosljivo.
Sortiraj odgovore
Najstariji