Pozdrav curke!
pokusala sam ubaciti ovu "slicicu" sa lilypie.com, ali ocito nesto grijesim :( sorry na zatrpavanju
od danas se priključujem ovoj grupi, 4+4
Pitanje za vas: kada da se narucim na prvi pregled, a da ne bude ni prerano ni prekasno?
Prije 4 godine sam imala jednu nesretnu trudnocu koja je nazalost zavrsila u 23tj..
Pozdrav Daisy ,zelim ti mirnu i urednu trudnocu,ja sam se narucila nakon 9 dana kasnjenja,i to me je narucila za jos 15 dana,kad sam dosla na prvi pregled bila sam 6+5,evo sad cekam drugi mi je 15.6. .i ako Bog da da bude sve super tada cu bit 9+3 😍
🙋♀️ -30 god
🙋♂️-30 god,
Nakon 1,5 g pokušavanja 06.05.20 ➕
08.01.21 - 👶💙
Lelada, bez naznaka… ali vjerujem da je bio neki problem sa plodom pa je zato prestalo… ali vjerujem u ovu trudnoću 💪🏻☺️
Daisy dobro došla i neka ti ova trudnoća ne bide ništa drugo nego dosadna i školska 🥰
Cure imam pitanje, napravila briseve, sve uredno, nalaz krvi super, osim CRP mi je 12 (inače do 5 je norma) i nalaz urina mi nije u normama, leukociti i eritrociti malo povišeni… čekam da mi dr javi ako je neka upala ili je to normalno u trudnoći…
Jel neka od vas imala upalu mjehura? Ovo mi je nešto novo 😑
u T za sad ne, joj valjda se nisam zacoprala sad haha. u životu par puta. Zadnji put u 2 mj ove godine prije toga nisam 5-7 g sigurno. Ne brini nije opasna, ako su leukociti malo poviseni vjerojatno ces samo puno tekucine pit, eventualno te posalje na urinokulturu. ako nemas tegoba? ucestalo mokrenje, pekcanje, bol, pritisak za mokrenje a nemogucnost mokrenja, mokrenje dve kapi ond ane brini nije jaka upala. :) pij puuuno nezasecerenih pica, najbolje voda i provjeri za caj od brusnice smije li se (uvin h ne smijes). ako je veca dobijes lijek i sve pet prodje za cas.
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Pozdrav curke!
pokusala sam ubaciti ovu "slicicu" sa lilypie.com, ali ocito nesto grijesim :( sorry na zatrpavanju
od danas se priključujem ovoj grupi, 4+4
Pitanje za vas: kada da se narucim na prvi pregled, a da ne bude ni prerano ni prekasno?
Prije 4 godine sam imala jednu nesretnu trudnocu koja je nazalost zavrsila u 23tj..
Hej mi se pratimo onda 😉 ja sam 4+1
Jucer sam zvala gin i narucila me za 29.6 tek, bit cu 8+0 tad
Nazovi pa ce ti ona rec kad da dodes
Hvala ti Lela! Nemam tegoba, često mokrim ali bez problema... pijem više tekućine nego prije ali možda još nedovoljno 🤷♀️
Ne bi ni znala da je možda nešto da nisam išla na urinokulturu... sada si me smirila, hvala 💕
meni se pojavilo neko smedjarenje po prvi put. Zakazala sam privatno veceras u 18h. Znaci sva sam na iglama… Uzas
Sretno ti🤞🤞❤
Lelada, bez naznaka… ali vjerujem da je bio neki problem sa plodom pa je zato prestalo… ali vjerujem u ovu trudnoću 💪🏻☺️
Daisy dobro došla i neka ti ova trudnoća ne bide ništa drugo nego dosadna i školska 🥰
Cure imam pitanje, napravila briseve, sve uredno, nalaz krvi super, osim CRP mi je 12 (inače do 5 je norma) i nalaz urina mi nije u normama, leukociti i eritrociti malo povišeni… čekam da mi dr javi ako je neka upala ili je to normalno u trudnoći…
Jel neka od vas imala upalu mjehura? Ovo mi je nešto novo 😑
Lela ti je sve objasnila, nemam vise sta za dodat😂😅
Ja sam na pocetku trudnoce imala upalu mjehura sa tegobama, proslo uz antibiotike
Mara Kokosica. S obzirom da te čeka slično ,javljam da je meni nakon 22h tableta počela djelovati. Dobila sam jake grčeve i krenulo je obilno krvarenje sa velikim ugruscima, umjesto sutra ujutro otišla sam sad u bolnicu. Zaprimili me, napravili uzv, i vidjeli da se dio očistio. Ploda više nema, još je ostalo unutra ostalo malo pa su rekli da je moguće da će se kroz noć očistiti. Pa ćemo ujutro ponovo uzv napraviti i vidjeti je li sve otišlo ili još trebam jednu tabletu. Cure nemojte zamjeriti što ovo pišem, najmanje vam treba da čitate takve stvari ,ali pošto je i Mari prvi put htjela bi joj reći da zna kak se to isto može odviti.
👱♀️33, amh 0.8, fsh 5.9, jedan jajnik
Mara Kokosica.S obzirom da te čeka slično ,javljam da je meni nakon 22h tableta počela djelovati. Dobila sam jake grčeve i krenulo je obilno krvarenje sa velikim ugruscima, umjesto sutra ujutro otišla sam sad u bolnicu. Zaprimili me, napravili uzv, i vidjeli da se dio očistio. Ploda više nema, još je ostalo unutra ostalo malo pa su rekli da je moguće da će se kroz noć očistiti. Pa ćemo ujutro ponovo uzv napraviti i vidjeti je li sve otišlo ili još trebam jednu tabletu. Cure nemojte zamjeriti što ovo pišem, najmanje vam treba da čitate takve stvari ,ali pošto je i Mari prvi put htjela bi joj reći da zna kak se to isto može odviti.
Ma ne brini, sigurno da je lakše kad netko ipak podijeli, ipak prolazite kroz isto..čuvajte se, i ne odustajte 💛
Cure, ja sam sutra u 7:30 naručena na prvi pregled, držite fige da sve bude/prođe ok..jako sam nestrpljiva 😊
Mara Kokosica.S obzirom da te čeka slično ,javljam da je meni nakon 22h tableta počela djelovati. Dobila sam jake grčeve i krenulo je obilno krvarenje sa velikim ugruscima, umjesto sutra ujutro otišla sam sad u bolnicu. Zaprimili me, napravili uzv, i vidjeli da se dio očistio. Ploda više nema, još je ostalo unutra ostalo malo pa su rekli da je moguće da će se kroz noć očistiti. Pa ćemo ujutro ponovo uzv napraviti i vidjeti je li sve otišlo ili još trebam jednu tabletu. Cure nemojte zamjeriti što ovo pišem, najmanje vam treba da čitate takve stvari ,ali pošto je i Mari prvi put htjela bi joj reći da zna kak se to isto može odviti.
Ma ne brini, sigurno da je lakše kad netko ipak podijeli, ipak prolazite kroz isto..čuvajte se, i ne odustajte 💛
Cure, ja sam sutra u 7:30 naručena na prvi pregled, držite fige da sve bude/prođe ok..jako sam nestrpljiva 😊
Hvala♥️
Držim fige,sretno🤞😘
👱♀️33, amh 0.8, fsh 5.9, jedan jajnik
Sortiraj odgovore
Najstariji