Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    LeLa2807
    01. Lipanj 2020. 11:45

BlueMoon

da-tako su i meni neka zbog obitelji eliminirana.. dragi je zapeo za ime Vita
    Slatke brige, imamo vremena.. iako ja vec gledam i kolica i svasta nestomalo me strah da se ne zatvore opet na jesen ducani, pa sve budem morala online, potrudit cu se ovo ljeto pogledat uzivo bar kolica

Vita, Mila, Luna, Leona, Lora, Nia, Nea, Tia, Zoe, Zara....razmislim malo pa ti šaljem još. Ne znam jel voliš više neka klasična ili modernija. :)

Može lista, moj je 2.1.

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

BlueMoon
    01. Lipanj 2020. 11:54

LeLa vise smo za klasicnija, Vita, Sara.. ali opet ne bi da su bas jako zastupljena tipa Ana. Lora je divno  samo ti salji, hvala ti..
    Lilo i meni je vjecnost cekati jos puna 2 tj za pregled, bude sve dobro  ajme a robica, a dudice, jao 

An1
    01. Lipanj 2020. 11:55

Baby stvari ne gledam previše ali već sam odlučila koja ću kolica ( to znam godinama 😂) 
    Listu termina (i spolova) mogu malo prepisat i s fcb (koliko uspjem pohvatat nickove i stvarna imena), BlueMoon kad je tvoj termin?

10.06. Nifty uredan 💖

BlueMoon
    01. Lipanj 2020. 11:58

An1

Baby stvari ne gledam previše ali već sam odlučila koja ću kolica ( to znam godinama 😂)
    Listu termina (i spolova) mogu malo prepisat i s fcb (koliko uspjem pohvatat nickove i stvarna imena), BlueMoon kad je tvoj termin?

5.12. je meni, tebi? koja kolica i koje boje?

An1
    01. Lipanj 2020. 12:12

BlueMoon

An1

Ja sam 12.12 🤗 krenut ću sastavljati listu pa kako se cure budu javljale dodavat ću ih.
    Ja ću stokke crna za dečka ili crvena za curicu ali neću kupovati košaru (brat mi ima ista i stvarno su super pa ću u njih uzeti košaru)

10.06. Nifty uredan 💖

BlueMoon
    01. Lipanj 2020. 12:15

An1

BlueMoon

An1

Ja sam 12.12 🤗 krenut ću sastavljati listu pa kako se cure budu javljale dodavat ću ih.
    Ja ću stokke crna za dečka ili crvena za curicu ali neću kupovati košaru (brat mi ima ista i stvarno su super pa ću u njih uzeti košaru)

super datum :) ajme stokke su mi uzi izbor  xplory ili trailz? samo sam cula od dvije cure da se tesko sklapaju..

• Pepika
    01. Lipanj 2020. 12:16

Musko imamo Alex od kad smo zajedno bili par mj rekli smo ako cemo ikad imate musku bebu bude Alex, tako je i nakon 7 god jos uvijek😅 a za zensko ni jedan nemamo neke ideje al ugl kratko bi bilo sigurno 

An1
    01. Lipanj 2020. 12:24

BlueMoon

An1

BlueMoon

An1

super datum :) ajme stokke su mi uzi izborxplory ili trailz? samo sam cula od dvije cure da se tesko sklapaju..

Xplory jer su u njih takva (pa da mogu dijeliti neke stvari - Njihov bebac će biti taman stariji 4 mjeseca)! Dobro, nije ih lako sklopiti kao ona kišobran 😂 ali stvarno nisu neki problem... oni su ih koristili s prvim djetetom i još su kao nova. 

10.06. Nifty uredan 💖

Sara2021
    01. Lipanj 2020. 12:24

LeLa2807

Sara2021

PeaceLily

Sara2021,prema zadnjoj menstruaciji termin je 25.12., a prema uzv je 30.12. :)
    Tebi?

Meni je prema uzv i mengi 2.1. ali posto mi je ciklus 30 dana a ne 28 kao sto vecinom racunaju, po tome mi je 4.1. vidjet cemo 😁

Isto sve :)

🥰 Plan ti je u Ri ili u Zg roditi? :)

Stiže nam Ena 🌺
    Termin 02.01.2021.

Sara2021
    01. Lipanj 2020. 12:35

Curice vi o imenima i kolicima a ja cu malo skrenut s teme 😁
    Sutra trebam u petrovu za krvnu grupu i to...
    Da li trebam doć na tašte ili ne? Najavit se ne trebam koliko sam shvatila?
    Traje li dugo to sve?

Stiže nam Ena 🌺
    Termin 02.01.2021.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.