Jeste li vi vec pocele razmisljat o imenima ja vec zadnjih par dana o tome razmisljam
Lilo ja na veliko razmisljam, muska imena sam imala neka spremna, a za curicu nista :) daj reci koja su tebi u igri?:)
cure vikend mi proletio, bili stalno u nekom djiru pa nisam bila na mobu.. Tea jesi ovo mene pitala sliku trbuha?:) daj baci i ti svoju, ja cu probat kasnije uslikat sad sam na poslu, i dalje imam osjecaj koda sam se najela i dobila kilo viska
Dobrodošle sve nove curke! Vidim da nas se mnogo okupilo!
Sto mislite da napravimo listu sa svim terminima? Mi je imamo na fcb ali nebi loše bilo i ovdje napraviti jednu jer nas je tako puno!
☀️
Sretno svim curama na pregledima danas, a i cijeli ovaj tjedan!! 🤗
10.06. Nifty uredan 💖
Ann, ja sam i za listu termina i za listu imena lijepih da pisemo, mozda neko dobije ideju :):) moj je 5.12. zasad
Lilo divna su mi Noa, Emanuel, Jakov
i molim vas za ideje za zdraviji dorucak na poslu, prosli tjedan sam stalno pekarske proizvode jer budem izrazito gladna i jede mi se tako nesto, al sam rekla nema vise.. voce mogu ko medjuobrok al mi bude malo
Lilo, pa na fb neš prokomentiram, ali nemam šta pisati. dobro se osjećam, počela sam raditi, a pregled jbt čekam 5 tt!! i onda dok ne prođe uf.
Meni je za curicu Lena, dečko se složio (to ime imamo i prije T), imat ćemo sina 100000% to je moj predosjećaj i stvarno ću se jako šokirat ako ne bude. Htjeli smo neko na "L" ali niš od toga men ise čini. Vito mi je lijepo. Nismo još razmišljali ful.
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
E Lela i meni je bio teeski predosjecaj da je decko kad ono... i da super su mi lena i vito, i toni!
E Lela i meni je bio teeski predosjecaj da je decko kad ono…i da super su mi lena i vito, i toni!
haha, stvarno? ja sam ti oduvijek jako željela curicu, a on kad me čuje poludi i kaže da želi sina da mu je bilo svejedno dok mene nije čuo haha. što god da je naše je,volim to biće i baš to koje je u meni, ono ne zanima me više ni spol. a i prvo nam je, da je treće bi čak i razumjela kad gledaju ljudi po spolu, ovako ima vremena.
Što se doručka tiće, ja sa, ti npr doručkovala bioaktiv i pahuljice sa sušenim voćem. I onda ću dosta rano ručat idem na gablec u 12 jer sam gladna. Tako prek otj radim. A vikendom znam sendvič. Ja ti u pekari po novom uzimam sendvič radije nego išta drugo. Nema kvasca, mora biti bolje. haha :)
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
da-tako su i meni neka zbog obitelji eliminirana.. dragi je zapeo za ime Vita
Slatke brige, imamo vremena.. iako ja vec gledam i kolica i svasta nesto malo me strah da se ne zatvore opet na jesen ducani, pa sve budem morala online, potrudit cu se ovo ljeto pogledat uzivo bar kolica
Meni je bilo svejedno za spol a i njemu, al sam nas ja oboje uvjerila da je musko, onako ja sam jednostavno sto posto sigurna u to, majcinski instinkt ne vara (plus svi babski testovi) i onda dosli rez niftiya, sad sam se navikla da je curka, presretna bi bila u oba slucaja, bitno da je zdravo :)
morat cu malo jogurt ubaciti, to sam stalno jela prije trudnoce i sad mi nekako ne ide..
E Lela i meni je bio teeski predosjecaj da je decko kad ono…i da super su mi lena i vito, i toni!
haha, stvarno? ja sam ti oduvijek jako željela curicu, a on kad me čuje poludi i kaže da želi sina da mu je bilo svejedno dok mene nije čuo haha. što god da je naše je,volim to biće i baš to koje je u meni, ono ne zanima me više ni spol. a i prvo nam je, da je treće bi čak i razumjela kad gledaju ljudi po spolu, ovako ima vremena.
Što se doručka tiće, ja sa, ti npr doručkovala bioaktiv i pahuljice sa sušenim voćem. I onda ću dosta rano ručat idem na gablec u 12 jer sam gladna. Tako prek otj radim. A vikendom znam sendvič. Ja ti u pekari po novom uzimam sendvič radije nego išta drugo. Nema kvasca, mora biti bolje. haha :)
Sortiraj odgovore
Najstariji