Drage moje neka sam primjer svakoj trudnici koja se boji prazne GV, tek danas po zadnjoj M 9+6 moje malo srce kucaaaaaaaaaa😁😁😁😁😁 doktorica kaze da mi je O cca preskocila za preko 20 dana😳
Eto pravila nema.
Da vam kazem jos ne vjerujem😁😁😁 titra na ekranu❤ dala mi je tablete za mucnine, i folnu…dajte savjet sta da jos uzmem jer ne jedem da unosim bar nesto pametno osim dvopeka. 🙏
Ovim postom zelim utjesiti svaku prestrasenu dusu jer moja zadnja M je bila 21.03, danas smo 29.5 i embrij je tek sad tu. Jasno? Ne pokolebajte se do kraja❤❤❤❤
Grli vas sve Atalanta 💋🍰🍰🍰🍰🍰
Ajme najezila sam se cijela,preprepredivno,cestitam ti,mozes bit ponosna,mogu misliti koji je to osjecaj.😍😍😍👼🏼..sad mi ti vracas nadu,daj Boze da i kod mene bude sve uredu na kraju🙏🏼❤️
Atalanta bravooo Aaa malo junacko srceko
Mene danas ledja rasturaju, lezim cijelo vrijeme, imam osjecaj ko da me trudovi peru sad nezz el to samo kicma boli,jer se smjesta i siri sve ili brijem nesto u glavi ( od pocetka T se u noci budim jer sanjam da sam na porodu i da me boli sve), ili zato sto se ginic "cudio" da nemam nikakve bolove ni pritisak, pa sam se sad bacila u osluskivanje. Nemam pojma, al bas se cudno osjecam
Curke, jesi koju od vas osipali pristici, ja imam tu ispod vrata, svaki dan izbije barem jedan… Na licu izbije osusi se i vec eto drugog, tako nisam imala prije….
Eto baš to- ja na vratu poprištavila, a nikad prije nisam imala i to baš zacijeli jedan, dođe drugi. Inače dobim prišt sam jedan pred mengu, i to srećom svaki put nasred face, ali ovo je drukčije i nisam tak imala prije... 😅 Babe roge
ovčica , ja zasad planiram raditi dok god budem mogla
jel se kao drugo tromjesjecje racuna 13. ili 14. tjedan?
Cure moje divne sve vas je lijepo citati, lijepih vijesti ima i cestitam vam ❤️❤️
🧔-34
🙎♀️-24
5/2020 blighted ovum. u 9tt 💔
ovčica , ja zasad planiram raditi dok god budem mogla
jel se kao drugo tromjesjecje racuna 13. ili 14. tjedan?
Evo dragicka 😀
https://ibb.co/yBMt9Dn
Cure, kad planirate na bolovanje tj koliko cete raditi jos?
Ja sam trebala već na komplikacije , ali pošto još uvijek radim od doma nisam otišla s čim se ginekologica slaže. Ali da sam krenula na posao fizički odmah bi me dr poslala na komplikacije. Tako da ja radim dok fizički ne moram doci na posao.
👱♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze
7/2025 prve mpo konzultacije
Ja sam radila dva tjedna kad smo otvorili frizerski salon, drugi sam jedva odradila. Na svoju ruku sam trazila godisnji 4 tjedna i odma poslije cu ici na cuvanje trudnoce. Naime ginekolog je super shvaca da se frizeraj tesko odradjuje u trudnoci i da se udisu i dodiruju svakojake supstance tako da mi je rekao da budem doma. Tesko je stajati 7 sati a jos teze je odradjivati 12 klijenata na dan tako da sam brzo odustala 🙂 sad sam 14+5 , znaci sa 12 tjedana sam ostala kod kuce.
Usput cestitam od 💗 curkama koje su ostale trudne i koje su cule prvi put svoja mala srceka. Ja sam se taj trenutak isplakala ko nikad od srece i znam koliko je to posebno 💗🤰🍀 a svima vama koje jos niste cule zelim da sto prije cujete i da to dozivite i da vam sve bude uredu 💗
Sortiraj odgovore
Najstariji