Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mommy_V
    29. Svibanj 2020. 12:02

Atalanta

Drage moje neka sam primjer svakoj trudnici koja se boji prazne GV, tek danas po zadnjoj M 9+6 moje malo srce kucaaaaaaaaaa😁😁😁😁😁 doktorica kaze da mi je O cca preskocila za preko 20 dana😳
    Eto pravila nema.
    Da vam kazem jos ne vjerujem😁😁😁 titra na ekranu❤ dala mi je tablete za mucnine, i folnu…dajte savjet sta da jos uzmem jer ne jedem da unosim bar nesto pametno osim dvopeka. 🙏
    Ovim postom zelim utjesiti svaku prestrasenu dusu jer moja zadnja M je bila 21.03, danas smo 29.5 i embrij je tek sad tu. Jasno? Ne pokolebajte se do kraja❤❤❤❤
    Grli vas sve Atalanta 💋🍰🍰🍰🍰🍰

Ajme najezila sam se cijela,preprepredivno,cestitam ti,mozes bit ponosna,mogu misliti koji je to osjecaj.😍😍😍👼🏼..sad mi ti vracas nadu,daj Boze da i kod mene bude sve uredu na kraju🙏🏼❤️

...PoisonIvy...4321
    29. Svibanj 2020. 12:17

Atalanta bravooo  Aaa malo junacko srceko 
    Mene danas ledja rasturaju, lezim cijelo vrijeme, imam osjecaj ko da me trudovi peru  sad nezz el to samo kicma boli,jer se smjesta i siri sve ili brijem nesto u glavi ( od pocetka T se u noci budim jer sanjam da sam na porodu  i da me boli sve), ili zato sto se ginic "cudio" da nemam nikakve bolove ni pritisak, pa sam se sad bacila u osluskivanje. Nemam pojma, al bas se cudno osjecam 

ovčica
    29. Svibanj 2020. 12:44

C

ovčica
    29. Svibanj 2020. 12:46

Cure, kad planirate na bolovanje tj koliko cete raditi jos?

Nisha_21
    29. Svibanj 2020. 12:46

Brunoibrankica

Curke, jesi koju od vas osipali pristici, ja imam tu ispod vrata, svaki dan izbije barem jedan… Na licu izbije osusi se i vec eto drugog, tako nisam imala prije….

Eto baš to- ja na vratu poprištavila, a nikad prije nisam imala i to baš zacijeli jedan, dođe drugi. Inače dobim prišt sam jedan pred mengu, i to srećom svaki put nasred face, ali ovo je drukčije i nisam tak imala prije... 😅 Babe roge

BlueMoon
    29. Svibanj 2020. 12:54

ovčica , ja zasad planiram raditi dok god budem mogla
    jel se kao drugo tromjesjecje racuna 13. ili 14. tjedan?

• Bebac9697
    29. Svibanj 2020. 13:49

Cure moje divne sve vas je lijepo citati, lijepih vijesti ima i cestitam vam ❤️❤️

🧔-34
    🙎‍♀️-24
    5/2020 blighted ovum. u 9tt 💔

poppy
    29. Svibanj 2020. 13:56

BlueMoon

ovčica , ja zasad planiram raditi dok god budem mogla
    jel se kao drugo tromjesjecje racuna 13. ili 14. tjedan?

Evo dragicka 😀
    https://ibb.co/yBMt9Dn

Bella🌟
    29. Svibanj 2020. 14:00

ovčica

Cure, kad planirate na bolovanje tj koliko cete raditi jos?

Ja sam trebala već na komplikacije , ali pošto još uvijek radim od doma nisam otišla s čim se ginekologica slaže. Ali da sam krenula na posao fizički odmah bi me dr poslala na komplikacije. Tako da ja radim dok fizički ne moram doci na posao.

👱‍♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
    2017. Operacija endometrioze
    2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
    2021. Operacija endometrioze
    2024. Operacija endometrioze
    7/2025 prve mpo konzultacije

M.M
    29. Svibanj 2020. 14:18

Ja sam radila dva tjedna kad smo otvorili frizerski salon, drugi sam jedva odradila. Na svoju ruku sam trazila godisnji 4 tjedna i odma poslije cu ici na cuvanje trudnoce. Naime ginekolog je super shvaca da se frizeraj tesko odradjuje u trudnoci i da se udisu i dodiruju svakojake supstance tako da mi je rekao da budem doma. Tesko je stajati 7 sati a jos teze je odradjivati 12 klijenata na dan tako da sam brzo odustala 🙂 sad sam 14+5 , znaci sa 12 tjedana sam ostala kod kuce. 
    Usput cestitam od 💗 curkama koje su ostale trudne i koje su cule prvi put svoja mala srceka. Ja sam se taj trenutak isplakala ko nikad od srece i znam koliko je to posebno 💗🤰🍀  a svima vama koje jos niste cule zelim da sto prije cujete i da to dozivite i da vam sve bude uredu 💗 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.