Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bobi_92
    29. Svibanj 2020. 08:11

Diana30

bobi_92

mommy_V

Drage moje,ja sam danas imala prvi pregled..Plod se ne vidi,po racunanju sam 7+6..Na ultrazvuku se vidi samo prazna gestacijska vrecica..Narucila me za 2 tjedna ponovno na ultrazvuk da vidimo hoce li se sto promjeniti.Rekl mi je da ili sam koji tjedan manje trudna ili je neuspjela trudnoca..Tjesi me jedino to prvo da sam koji tjedan manje trudna jer sam imala neredovite menge poslije poroda i ne znam koliko dugo mi ciklus traje,ali problem je sta ultrazvuk mjeri gestacijsku vrecicu odprilike 7+3…Molim vas,je li se ikome ista slicno dogodilo,izlila sam more suza…

Pretpostavljam da je ovo slicno. Ja sam 6+0 sada ne vidi se cak ni GV jos. Ista stvar ili neuspjela trudnoca ili kasnija ovulacija…sutra vadim betu. Ne znam kaj da ti kazem. Najradije bi da me nema.
    Prosle godine sam imala istu stvar, znaci bila sam teudna 8 tjedana od zadnje menge, vidjela se samo GV, nakon 2 tjedna je kucalo srceko pisalo je da je 6w i 3 dana a zapravo po datumu sam bila 10 tjedana. Znacio bio je plod i kucalo je seceko. I na kraju je ti stalo. Missed ab. I tog me jako strah. Nekako si mislim da krece isti scenarij. Prekasna ovulacija zbog neredovitih menstruacija i plod se primi ali se nece razviti :(

Drzim ti fige i nadam se da je samo kasna ovulacija da ce sve bit kako treba. 😘

Bobi zao mi je sto to prolazis, ali vidjet ces kakva ce biti beta, nemoj se jos sekirati, dali imas Pcos mozda? Pa su ti zato dugi ciklusi

Diana, nemam policisticne. Duzi su mi ciklusi zbog stitnjace. Imam hashimoto( hipotireozu). Taman si iskorigiram tsh u granicama. I onda mi pocne titrat. Ali nisu to neke velike titracije.

Jedino sto moze biti jer da mi je ovulacija kasnila, implatacijsko krvarenje je bilo tek prosli tjedan tako da nema sanse da sam trudna kalendarski 6t.
    Sve bi to bilo okej i ne ni se toliko bojala da mi se tak nije desilo prosle godine. E sad prosle prosle se kasnila ovulacija 2 tjedna, kasnio je razvoj al nema veze. Uzv je pokazivao 6w,3days i plodu je kucalo srce. No onda je samo stalo. Sad zbog cega je to, ne znam...nalazi su uredni. I endokrinolog mi svaki put kaze da  se mozemo dalje truditi sta se stitnjace tice. 

https://lbdf.lilypie.com/sOt9p2.png?t=1&X2BxUZNO

BlueMoon
    29. Svibanj 2020. 08:31

bobi jako mi je zao:( nadam se da ce ipak na kraju sve biti u redu. ti nam samo pisi ako ti je lakse, uvijek se nadje neko ko je prosao kroz slicne situacije pa moze dati kakav savjet..

Atalanta
    29. Svibanj 2020. 08:31

Drage moje dobro jutro🙏🙌💛
    Spavala nisam, mucnine su tu, vani sunce a ja okupana lezim na kaucu i razmisljam. Obuzeo me neki strah,neopisiv. Ja nisam htjela iskrena da budem vise djece, i nisam ni u poziciji zivotnoj da si priustim jos jedno dijete, dapace, hiperemeza prosla trudnoca i sad jake mucnine. Ali svakako sad kad znam da sam imala jos jednu priliku zelim danas da bude sve u redu. I stalno saljem negdje gore unatoc strahu od svega pozitivu.🙏🙏🥰
    Idem se obuci i po dobre vijesti otici.samo cu se prije cini se dobrano ispovracati🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ danas samo dvopek i caj, zeljna bureka, cokolade, kolaca😬😬😬😬
    Veliki zagrljaj i podrska svima💛💛💛💛💛

mommy_V
    29. Svibanj 2020. 08:42

bobi_92

mommy_V

Drage moje,ja sam danas imala prvi pregled..Plod se ne vidi,po racunanju sam 7+6..Na ultrazvuku se vidi samo prazna gestacijska vrecica..Narucila me za 2 tjedna ponovno na ultrazvuk da vidimo hoce li se sto promjeniti.Rekl mi je da ili sam koji tjedan manje trudna ili je neuspjela trudnoca..Tjesi me jedino to prvo da sam koji tjedan manje trudna jer sam imala neredovite menge poslije poroda i ne znam koliko dugo mi ciklus traje,ali problem je sta ultrazvuk mjeri gestacijsku vrecicu odprilike 7+3…Molim vas,je li se ikome ista slicno dogodilo,izlila sam more suza…

Pretpostavljam da je ovo slicno. Ja sam 6+0 sada ne vidi se cak ni GV jos. Ista stvar ili neuspjela trudnoca ili kasnija ovulacija…sutra vadim betu. Ne znam kaj da ti kazem. Najradije bi da me nema.
    Prosle godine sam imala istu stvar, znaci bila sam teudna 8 tjedana od zadnje menge, vidjela se samo GV, nakon 2 tjedna je kucalo srceko pisalo je da je 6w i 3 dana a zapravo po datumu sam bila 10 tjedana. Znacio bio je plod i kucalo je seceko. I na kraju je ti stalo. Missed ab. I tog me jako strah. Nekako si mislim da krece isti scenarij. Prekasna ovulacija zbog neredovitih menstruacija i plod se primi ali se nece razviti :(

Drzim ti fige i nadam se da je samo kasna ovulacija da ce sve bit kako treba. 😘

Ja se isto nekako ipak nadam iako su mi svi lade potonule i preplakala sam jucerasnji cijeli dan..Jedino sto mi i taj tracak nade oduzima je to sto uzv mjeri GV na cca. 7+3...svejedno mislim da mi je bila kasnije ovulacija jer inace sam imala i prije poroda duze cikluse od 28 dana...a i kd sam radila testove,radila sam  i onaj clearblue koji pokaze tjedne...po ovom racunanju sam tada bila 5+1,tj.3+1 od zaceca a test pokazao 1-2 tjedna od caceca..da je po sadasnjem racunanju pokazao bi 3+ ili bar 2+3...tako da se ipak nadam naadam...jedino kazem brine me velicina GV..tvoja prosla situacija me ipak raduje jer se vidilo srceko kasnije i neopisivo mi je zao sto ti se nakon toga dogodilo.nadam se da ovog puta nece biti nista slicno ni tebi ni meni i da ce nam bebice ipak biti zive i zdrave.cuvaj se i drzim i ja tebi fige😘🙏🏼

M.M
    29. Svibanj 2020. 08:53

Curke, samo pozitivno razmisljanje i budite sretne, sve to utjece na vas i vase tijelo. 
    Ja sam htjela pitati ima li ovdje ijedna trudnica koja je imala sve uredno. Pod uredno mislim briseve, krv, urin, stitnjacu, sve sve da je tip top i da ne mora primati nikakvu terapiju. Stitnjaca mi umanjeno nesto radi isla sam u bolnicu kazu da je to super za trudnocu i da se ne brinem nista, ali brisevi... uzas... micoplasma 10/4 i pozitivna na e-coli. Sad citam negdje da u trudnoci ides jedne zlocestoce rijesit dole, odma se druge jave jer tablete izazovu kaos. I da ne postoji uredna trudnoca. Pa sad pitam ovdje dal je to istina jer do sad nisam cula da je netko rekao da je sve bilo uredu u trudnoci. 

Lucija987
    29. Svibanj 2020. 08:58

Atalanta

Drage moje dobro jutro🙏🙌💛
    Spavala nisam, mucnine su tu, vani sunce a ja okupana lezim na kaucu i razmisljam. Obuzeo me neki strah,neopisiv. Ja nisam htjela iskrena da budem vise djece, i nisam ni u poziciji zivotnoj da si priustim jos jedno dijete, dapace, hiperemeza prosla trudnoca i sad jake mucnine. Ali svakako sad kad znam da sam imala jos jednu priliku zelim danas da bude sve u redu. I stalno saljem negdje gore unatoc strahu od svega pozitivu.🙏🙏🥰
    Idem se obuci i po dobre vijesti otici.samo cu se prije cini se dobrano ispovracati🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ danas samo dvopek i caj, zeljna bureka, cokolade, kolaca😬😬😬😬
    Veliki zagrljaj i podrska svima💛💛💛💛💛

Atalanta nek ti je sa srecom danas🤞❤
    Mommy i Boby drzite se jos nista nije gotovo,svu sricu vam zelim na sljedecem pregledu i da vam sve bude u najboljem redu
    Da cujete to malo junacko ❤

🙏❤💙

Lucija987
    29. Svibanj 2020. 09:03

M.M

Curke, samo pozitivno razmisljanje i budite sretne, sve to utjece na vas i vase tijelo.
    Ja sam htjela pitati ima li ovdje ijedna trudnica koja je imala sve uredno. Pod uredno mislim briseve, krv, urin, stitnjacu, sve sve da je tip top i da ne mora primati nikakvu terapiju. Stitnjaca mi umanjeno nesto radi isla sam u bolnicu kazu da je to super za trudnocu i da se ne brinem nista, ali brisevi… uzas… micoplasma 10/4 i pozitivna na e-coli. Sad citam negdje da u trudnoci ides jedne zlocestoce rijesit dole, odma se druge jave jer tablete izazovu kaos. I da ne postoji uredna trudnoca. Pa sad pitam ovdje dal je to istina jer do sad nisam cula da je netko rekao da je sve bilo uredu u trudnoci.

M.M vidi za sad je eto kod mene sve u redu neman ama bas nikakve terapije,brisevi,mokraca i krv sve ok
    Pijen Femibion i Magnezij eto to je sve
    Jedinu terapiju koju san uzimala je progesteron zbog krvarenja al i stim je gotovo hvala Bogu 
    A sad za dalje cemo vidit kako ce bit,ja se nadan da ce bit sve ok do kraja 

🙏❤💙

Bella🌟
    29. Svibanj 2020. 09:05

Atalanta  sretno na pregledu danas 🤗

👱‍♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
    2017. Operacija endometrioze
    2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
    2021. Operacija endometrioze
    2024. Operacija endometrioze
    7/2025 prve mpo konzultacije

ovčica
    29. Svibanj 2020. 09:16

Cure, sretno na pregledima, javite se kasnije!
    Jel imate mozda preporuke za neke knjige? Za posuditi ili skinuti s neta. Mislila sam se baciti ovaj vikend na istrazivanje ali rado cu citati i vase prijedloge 

JECIKA
    29. Svibanj 2020. 09:23

M.M

Ja sam htjela pitati ima li ovdje ijedna trudnica koja je imala sve uredno. Pod uredno mislim briseve, krv, urin, stitnjacu, sve sve da je tip top i da ne mora primati nikakvu terapiju. Stitnjaca mi umanjeno nesto radi isla sam u bolnicu kazu da je to super za trudnocu i da se ne brinem nista, ali brisevi… uzas… micoplasma 10/4 i pozitivna na e-coli. Sad citam negdje da u trudnoci ides jedne zlocestoce rijesit dole, odma se druge jave jer tablete izazovu kaos. I da ne postoji uredna trudnoca. Pa sad pitam ovdje dal je to istina jer do sad nisam cula da je netko rekao da je sve bilo uredu u trudnoci.

Ja sam vadila nalaze prije dva dana.. Sve mi je tip top. Prvj nalazi prije mjesec su bili sa bakterijama. Sada mi je sve uredno - brisevi papa krvna slika urin urinokiltura secer... To je sve na periode vjerujem i vjerujem da je cesce da su nalazi takvi kao tvoji nego kao moji u trudnoci.. A i ako koristis neke vaginalete onda moze biti od toga. Ja sam presla da normalno pojem utrogestan. 

MM sve OK ('80), ja bez oba jajovoda iz dvije vanmatericne ('92)

1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
    2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️
    02.12.2020 došao naš garavi čuperak - tatina i mamina princeza

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.