Atlanta cekam te i drzim fige. Znam da je sve ok!
MM sve OK ('80), ja bez oba jajovoda iz dvije vanmatericne ('92)
1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️
02.12.2020 došao naš garavi čuperak - tatina i mamina princeza
Cudni su putevi...
@mommy_V
Stvar je u tome kaj ti kazu da se nesto cudno dogadja i da se ne razvija kak treba i onda samo cujes srceko. Nadam se da ce ovaj put biti ljepsi scenarij.
I definitivno idem na drugo misljenje, ova moja ginekologica uvijek vice vice na mene da mi je to sve od stitnjace a endokrinolog kaze da je sve uredno. Ko ti koga da ne kazem sta 🤪
Drzimo fige, najgore nam je racunat u glavi 24 sata dnevno, mislim da nam od toga nece nis bit bolje. Nalazi se cekaju pa cemo cemo vidjeti :)
Sretno Atalanta, drzim fige na pregledu 🌟.
Što se tiće pristića sve na vratu mi je od stitnjace. Tako da ja jos imam valjda dodatni strah od te stitnjace, pa tko god nije provjerio hormone neka ode :)
https://lbdf.lilypie.com/sOt9p2.png?t=1&X2BxUZNO
Cure drzimo palceve da sve na kraju ispadne ok, ja, sam ovih dana toliko trtarila i bila nervozna, vec sam imala najcrnji scenarij u glavi, ali evo sve je ok, Sto se tice hormona kod mene je sve u najboljem redu jedino imam visok amh, pcos imam,pila, sam gyinositol prasak od 1mj.i maticnu mlijec 2mj.i ja mislim da mi je to pomoglo, i evo me sutra 6tt,samo da tako i ostane, samo pozitivno treba misliti, ❤️❤️saljem 😘😘😘
👩30,,pcos 🧔32
Od 2014.pokusavamo
👦10god.rodila 2010.
2/2015.1biokemijska
5/2017.missed AB 7tt
7/2018.2biokemijska
1/2019.cervikalna trudnoca lijecena metatroksat lijekom
Od toga prosla 2inseminacije i stimulirani ivf postupak, ovo su sve prirodne trudnoce koje se nisu odrzale🙏🙏
Uvijek ima nade za svaku od nas, i nikad netreba odustati🤞🙏❤️
Drage moje neka sam primjer svakoj trudnici koja se boji prazne GV, tek danas po zadnjoj M 9+6 moje malo srce kucaaaaaaaaaa😁😁😁😁😁 doktorica kaze da mi je O cca preskocila za preko 20 dana😳
Eto pravila nema.
Da vam kazem jos ne vjerujem😁😁😁 titra na ekranu❤ dala mi je tablete za mucnine, i folnu...dajte savjet sta da jos uzmem jer ne jedem da unosim bar nesto pametno osim dvopeka. 🙏
Ovim postom zelim utjesiti svaku prestrasenu dusu jer moja zadnja M je bila 21.03, danas smo 29.5 i embrij je tek sad tu. Jasno? Ne pokolebajte se do kraja❤❤❤❤
Grli vas sve Atalanta 💋🍰🍰🍰🍰🍰
Cure, sretno na pregledima, javite se kasnije!
Jel imate mozda preporuke za nekeknjige?Za posuditi ili skinuti s neta. Mislila sam se baciti ovaj vikend na istrazivanje ali rado cu citati i vase prijedloge
Ja ti nemam sta preporuciti🤣jer nisam neki citac knjiga, ali sad bih voljela procitati koju knjigu, pa bih rado cula prijedloge kao i ti, jer nemam pojma😳🤭
👩30,,pcos 🧔32
Od 2014.pokusavamo
👦10god.rodila 2010.
2/2015.1biokemijska
5/2017.missed AB 7tt
7/2018.2biokemijska
Od toga prosla 2inseminacije i stimulirani ivf postupak, ovo su sve prirodne trudnoce koje se nisu odrzale🙏🙏
Drage moje neka sam primjer svakoj trudnici koja se boji prazne GV, tek danas po zadnjoj M 9+6 moje malo srce kucaaaaaaaaaa😁😁😁😁😁 doktorica kaze da mi je O cca preskocila za preko 20 dana😳
Eto pravila nema.
Da vam kazem jos ne vjerujem😁😁😁 titra na ekranu❤ dala mi je tablete za mucnine, i folnu…dajte savjet sta da jos uzmem jer ne jedem da unosim bar nesto pametno osim dvopeka. 🙏
Ovim postom zelim utjesiti svaku prestrasenu dusu jer moja zadnja M je bila 21.03, danas smo 29.5 i embrij je tek sad tu. Jasno? Ne pokolebajte se do kraja❤❤❤❤
Ajmeee e ovo je zaista vjetar u leđa svakoj koja se boji i sumnja. Želim ti tako lijepe vijesti kroz cijelih 9 mjeseci! 😊❣
Eto pravila nema.
Da vam kazem jos ne vjerujem😁😁😁 titra na ekranu❤ dala mi je tablete za mucnine, i folnu…dajte savjet sta da jos uzmem jer ne jedem da unosim bar nesto pametno osim dvopeka. 🙏
🎉🎉🎉🎉🎉🥳Bravo zenoo koja lijepa vijest, sad uzivaj, jojj sto volim ovaj forum🥰
👩30,,pcos 🧔32
Od 2014.pokusavamo
👦10god.rodila 2010.
2/2015.1biokemijska
5/2017.missed AB 7tt
7/2018.2biokemijska
Eto pravila nema.
Ajmeee e ovo je zaista vjetar u leđa svakoj koja se boji i sumnja. Želim ti tako lijepe vijesti kroz cijelih 9 mjeseci! 😊❣
Sad tebe cekamoo 🤞🤞🤞
👩30,,pcos 🧔32
Od 2014.pokusavamo
👦10god.rodila 2010.
2/2015.1biokemijska
5/2017.missed AB 7tt
7/2018.2biokemijska
Cure, sretno na pregledima, javite se kasnije!
Jel imate mozda preporuke za nekeknjige?Za posuditi ili skinuti s neta. Mislila sam se baciti ovaj vikend na istrazivanje ali rado cu citati i vase prijedloge
Ruska zima - Brian Grover..a imam i jednu prilično depresivnu ali ostavila je dojam kao malo koja 'Ti kažeš' - Connie Palmen (prema istinitom događaju), zapravo mislim da su obje prema istinitim događajima..sad ne znam što voliš, ja sam inače opčinjena depresivcima i mračnjacima 😂 (iako sam u zbilju suprotnost od toga 😃)
Eto pravila nema.
Sad tebe cekamoo 🤞🤞🤞
Meni su u zadnja 4 dana samo grudi ostale velike i onako lagano bolne, i onako malkoc osjetim mučninu, ali bolova nemam nikakvih, nikakvih grčeva ali valjda je i to normalno..bože izludit ću do srijede i tog pregleda. 🤯
Sortiraj odgovore
Najstariji