Cure jesu li lagana probadanja i boluckanja normalna i nakon 12 tt??
Jesu. Ja ih imam povremeno, al skroz lagane pa me doktor ostavio na utrogestanima jos neko vrijeme da mi smiruju maternicu, a ne mogu skodit 😄
Hvala Poppy ❤️
Nado mene sad zna malo zaboliti.. ili kad kihnem ili tako nesto.. al se nadam da je to ok
Jesu. Ja ih imam povremeno, al skroz lagane pa me doktor ostavio na utrogestanima jos neko vrijeme da mi smiruju maternicu, a ne mogu skodit 😄
Koliko dnevno uzimas utrogestana? Da lagani su i kod mene al nisam znala jel to normalno i nakon 12 tjedna
Mene isto neke dane zna malo zaboliti. Ginekolog kaže dok god je bol umjerena to je normalno jer se rastežu kružni ligamenti maternice 😊 nema straha
Ja sam 5 tjedana i nemam nekih bolova osim samo sam umorna i kruji mi u trbuhu
I cice bole.na dodir uzas...mene sad strah sta me nista ne boli i nemam simptoma nekih 🙈jel jos kojoj tako
Mene isto neke dane zna malo zaboliti. Ginekolog kaže dok god je bol umjerena to je normalno jer se rastežu kružni ligamenti maternice 😊 nema straha
Nicole nisam ugrabila - da li si ti radila Nifty?
MM sve OK ('80), ja bez oba jajovoda iz dvije vanmatericne ('92)
1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️
02.12.2020 došao naš garavi čuperak - tatina i mamina princeza
Zabrinutakata, ne brini se, nisi jedina. I ja ti imam slabe simptome, vec sam i pisala o tome pa da se ne ponavljam. svaka od nas je drukcija. Uzivaj u nebolovima!
Hvala Poppy ❤️Nado mene sad zna malo zaboliti.. ili kad kihnem ili tako nesto.. al se nadam da je to ok
Ja kad moram kihnuti posebno se moram namjestiti jer ako kihnem nespremna bas me ruzno dole probode😬
JECIKA, jesam i sve je u najboljem redu. Dobit ćemo malu princezu 🥰🥰
Poppy, ista stvar 😂😂
Sortiraj odgovore
Najstariji