Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    29. Svibanj 2020. 14:26

Cure jesu li lagana probadanja i boluckanja normalna i nakon 12 tt??

• Sapica
    29. Svibanj 2020. 14:40

Nada88

Jesu. Ja ih imam povremeno, al skroz lagane pa me doktor ostavio na utrogestanima jos neko vrijeme da mi smiruju maternicu, a ne mogu skodit 😄

BlueMoon
    29. Svibanj 2020. 14:41

Hvala Poppy ❤️ 
    Nado mene sad zna malo zaboliti.. ili kad kihnem ili tako nesto.. al se nadam da je to ok

29. Svibanj 2020. 14:45

Sapica

Nada88

Jesu. Ja ih imam povremeno, al skroz lagane pa me doktor ostavio na utrogestanima jos neko vrijeme da mi smiruju maternicu, a ne mogu skodit 😄

Koliko dnevno uzimas utrogestana?  Da lagani su i kod mene al nisam znala jel to normalno i nakon 12 tjedna

nicole12
    29. Svibanj 2020. 14:47

Mene isto neke dane zna malo zaboliti. Ginekolog kaže dok god je bol umjerena to je normalno jer se rastežu kružni ligamenti maternice 😊 nema straha 

zabrinutakata
    29. Svibanj 2020. 15:37

Ja sam 5 tjedana i nemam nekih bolova osim  samo sam umorna i kruji mi u trbuhu 
    I cice bole.na dodir uzas...mene sad strah sta me nista ne boli i nemam simptoma nekih 🙈jel jos kojoj tako 

JECIKA
    29. Svibanj 2020. 15:50

nicole12

Mene isto neke dane zna malo zaboliti. Ginekolog kaže dok god je bol umjerena to je normalno jer se rastežu kružni ligamenti maternice 😊 nema straha

Nicole nisam ugrabila - da li si ti radila Nifty? 

MM sve OK ('80), ja bez oba jajovoda iz dvije vanmatericne ('92)

1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
    2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️
    02.12.2020 došao naš garavi čuperak - tatina i mamina princeza

ovčica
    29. Svibanj 2020. 15:56

Zabrinutakata, ne brini se, nisi jedina. I ja ti imam slabe simptome, vec sam i pisala o tome pa da se ne ponavljam.  svaka od nas je drukcija. Uzivaj u nebolovima!

poppy
    29. Svibanj 2020. 15:58

BlueMoon

Hvala Poppy ❤️Nado mene sad zna malo zaboliti.. ili kad kihnem ili tako nesto.. al se nadam da je to ok

Ja kad moram kihnuti posebno se moram namjestiti jer ako kihnem nespremna bas me ruzno dole probode😬

nicole12
    29. Svibanj 2020. 16:03

JECIKA, jesam i sve je u najboljem redu. Dobit ćemo malu princezu 🥰🥰
    Poppy, ista stvar 😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.