Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bella🌟
    28. Svibanj 2020. 20:43

Lota1980. Nemam zasad nikakvih posebnih pitanja, super je što ti je voljna odgovoriti.  Bas me zanima što će reći.

👱‍♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
    2017. Operacija endometrioze
    2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
    2021. Operacija endometrioze
    2024. Operacija endometrioze
    7/2025 prve mpo konzultacije

JECIKA
    28. Svibanj 2020. 22:23

Cestitam jos jednom svim curama na uspjesnim i divnim pregledima Lucija pratimo se  Nada meni si vec oko 8 nedelje (dakle prije 4nedelje!!) primjecivale stomak babe i komsinice..medjutim ja se sve pravila luda sve kako koji dan mi se vidi. Kad se najedem ili je besika puna bas iskoci nekako. Sve mogu jos uvijek obuci samo sto mi nije bas prijatno u farmerkama. Ja sam 170cm 60kg dakle nit mrsava nit debela  sad imam 61kg i planiram da se ylzadrzim na tome bas jos koju nedelju nadam see

MM sve OK ('80), ja bez oba jajovoda iz dvije vanmatericne ('92)

1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
    2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️
    02.12.2020 došao naš garavi čuperak - tatina i mamina princeza

bobi_92
    28. Svibanj 2020. 22:34

Cure, evo javljam se sa problemom. Nakon danasnjeg pregleda sam bas ostala paf. Naime, danas bi trebala bit tocno 6+0, isla sam na pregled zbog proslotjednog slabijeg smeđarenja, ali se na ultrazvuku nije vidjelo nista. Kaze da je moguce da mi ovulacija kasni al mi je cudno da barem nema GV. Moguce da je biokemijska trudnoca ili kasna ovulacija. Al to je onda dobrano kasna ovulacija ako se mene pita. 
    Plus, imam problema sa stitnjacom pa je mozda radi toga pomaknut ciklus...idem opet sljedeci tjedan na pregled. Al sutra vadim betu i urin pa cemo vidjet. 

Jel netko imao takvo iskustvo, pozitivan test a da se nije nista vidjelo i u 6.tjednu?
     :(

https://lbdf.lilypie.com/sOt9p2.png?t=1&X2BxUZNO

mommy_V
    28. Svibanj 2020. 22:37

PeaceLily

mommy_V

Drage moje,ja sam danas imala prvi pregled..Plod se ne vidi,po racunanju sam 7+6..Na ultrazvuku se vidi samo prazna gestacijska vrecica..Narucila me za 2 tjedna ponovno na ultrazvuk da vidimo hoce li se sto promjeniti.Rekl mi je da ili sam koji tjedan manje trudna ili je neuspjela trudnoca..Tjesi me jedino to prvo da sam koji tjedan manje trudna jer sam imala neredovite menge poslije poroda i ne znam koliko dugo mi ciklus traje,ali problem je sta ultrazvuk mjeri gestacijsku vrecicu odprilike 7+3…Molim vas,je li se ikome ista slicno dogodilo,izlila sam more suza…

Nemam slično iskustvo, mislim da ima o tome par stranica ranije što su cure pisale , ali samo sam htjela reći da budi hrabra i držim fige da sve bude u redu😘💕

Hvala ti puno❤️❤️❤️😘

Brunoibrankica
    28. Svibanj 2020. 22:40

Curke, jesi koju od vas osipali pristici, ja imam tu ispod vrata, svaki dan izbije barem jedan... Na licu izbije osusi se i vec eto drugog, tako nisam imala prije.... 

bobi_92
    28. Svibanj 2020. 22:54

mommy_V

Drage moje,ja sam danas imala prvi pregled..Plod se ne vidi,po racunanju sam 7+6..Na ultrazvuku se vidi samo prazna gestacijska vrecica..Narucila me za 2 tjedna ponovno na ultrazvuk da vidimo hoce li se sto promjeniti.Rekl mi je da ili sam koji tjedan manje trudna ili je neuspjela trudnoca..Tjesi me jedino to prvo da sam koji tjedan manje trudna jer sam imala neredovite menge poslije poroda i ne znam koliko dugo mi ciklus traje,ali problem je sta ultrazvuk mjeri gestacijsku vrecicu odprilike 7+3…Molim vas,je li se ikome ista slicno dogodilo,izlila sam more suza…

Pretpostavljam da je ovo slicno. Ja sam 6+0 sada ne vidi se cak ni GV jos. Ista stvar ili neuspjela trudnoca ili kasnija ovulacija...sutra vadim betu. Ne znam kaj da ti kazem. Najradije bi da me nema. 
    Prosle godine sam imala istu stvar, znaci bila sam teudna 8 tjedana od zadnje menge, vidjela se samo GV, nakon 2 tjedna je kucalo srceko pisalo je da je 6w i 3 dana a zapravo po datumu sam bila 10 tjedana. Znacio bio je plod i kucalo je seceko. I na kraju je ti stalo. Missed ab. I tog me jako strah. Nekako si mislim da krece isti scenarij. Prekasna ovulacija zbog neredovitih menstruacija i plod se primi ali se nece razviti :(

Drzim ti fige i nadam se da je samo kasna ovulacija da ce sve bit kako treba. 😘

https://lbdf.lilypie.com/sOt9p2.png?t=1&X2BxUZNO

28. Svibanj 2020. 23:19

Brunoibrankica

Curke, jesi koju od vas osipali pristici, ja imam tu ispod vrata, svaki dan izbije barem jedan… Na licu izbije osusi se i vec eto drugog, tako nisam imala prije….

Za ove ispod vrata provjeri stitnjacu, a sa licem se i ja borim malo se smiri bude sve super, pa onda ponovno krenu ahhh te cari trudnoce....

Nova19
    29. Svibanj 2020. 07:19

Brunoibrankica ja sam u prvoj trudnoći imala toliko prištića da nisam znala gdje više imaju mjesta, tako mi je i u ovoj trudnoći... na licu, dekolteu, vratu, leđima... ali su sitni pa se ne vide tako, ja ih osjetim na dodir više 😑
    To su hormoni i to je normalno, svaka od nas drugačije reagira u trudnoći... ☺️

Diana30
    29. Svibanj 2020. 07:42

Brunoibrankica

Curke, jesi koju od vas osipali pristici, ja imam tu ispod vrata, svaki dan izbije barem jedan… Na licu izbije osusi se i vec eto drugog, tako nisam imala prije….

Ta, sam mislila sam posto sam trudna da cu imati cisto lice, ali nije dugo trajalo, od jucer nekakvi bijeli mali pristici, koma, tako mi je bilo i u prvoj trudnoci, pa sad vidjet ćemo mozda se povuku

👩30,,pcos 🧔32
    Od 2014.pokusavamo
    👦10god.rodila 2010.
    2/2015.1biokemijska
    5/2017.missed AB 7tt
    7/2018.2biokemijska
    1/2019.cervikalna trudnoca lijecena metatroksat lijekom
    Od toga prosla 2inseminacije i stimulirani ivf postupak, ovo su sve prirodne trudnoce koje se nisu odrzale🙏🙏
    Uvijek ima nade za svaku od nas, i nikad netreba odustati🤞🙏❤️

Diana30
    29. Svibanj 2020. 07:45

bobi_92

mommy_V

Pretpostavljam da je ovo slicno. Ja sam 6+0 sada ne vidi se cak ni GV jos. Ista stvar ili neuspjela trudnoca ili kasnija ovulacija…sutra vadim betu. Ne znam kaj da ti kazem. Najradije bi da me nema.
    Prosle godine sam imala istu stvar, znaci bila sam teudna 8 tjedana od zadnje menge, vidjela se samo GV, nakon 2 tjedna je kucalo srceko pisalo je da je 6w i 3 dana a zapravo po datumu sam bila 10 tjedana. Znacio bio je plod i kucalo je seceko. I na kraju je ti stalo. Missed ab. I tog me jako strah. Nekako si mislim da krece isti scenarij. Prekasna ovulacija zbog neredovitih menstruacija i plod se primi ali se nece razviti :(

Drzim ti fige i nadam se da je samo kasna ovulacija da ce sve bit kako treba. 😘

Bobi zao mi je sto to prolazis, ali vidjet ces kakva ce biti beta, nemoj se jos sekirati, dali imas Pcos mozda? Pa su ti zato dugi ciklusi

👩30,,pcos 🧔32
    Od 2014.pokusavamo
    👦10god.rodila 2010.
    2/2015.1biokemijska
    5/2017.missed AB 7tt
    7/2018.2biokemijska
    1/2019.cervikalna trudnoca lijecena metatroksat lijekom
    Od toga prosla 2inseminacije i stimulirani ivf postupak, ovo su sve prirodne trudnoce koje se nisu odrzale🙏🙏
    Uvijek ima nade za svaku od nas, i nikad netreba odustati🤞🙏❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.