Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    misslolica
    29. Svibanj 2020. 10:08

Atalanta ma bravo za pregled, imala sam dobar feeling umjesto tebe 😉👏🏻✨✨✨💫⭐️🌟🎂🎂 tako mi je drago da je sve ok Kad ti je sl pregled? Ja idem 17.06 pa da vidim pratimo li se i dalje 🤣🤣

29. Svibanj 2020. 10:17

M.M

Curke, samo pozitivno razmisljanje i budite sretne, sve to utjece na vas i vase tijelo.
    Ja sam htjela pitati ima li ovdje ijedna trudnica koja je imala sve uredno. Pod uredno mislim briseve, krv, urin, stitnjacu, sve sve da je tip top i da ne mora primati nikakvu terapiju. Stitnjaca mi umanjeno nesto radi isla sam u bolnicu kazu da je to super za trudnocu i da se ne brinem nista, ali brisevi… uzas… micoplasma 10/4 i pozitivna na e-coli. Sad citam negdje da u trudnoci ides jedne zlocestoce rijesit dole, odma se druge jave jer tablete izazovu kaos. I da ne postoji uredna trudnoca. Pa sad pitam ovdje dal je to istina jer do sad nisam cula da je netko rekao da je sve bilo uredu u trudnoci.

Evo i ja imam sve tip top, krvna slika odlicna, urin, odlican, urinokultura sterilna, brisevi odlicni, jedino tsh 0,2, ali rekla je doktorica da je to normalno u ranoj trudnoci i da budemo pratili i ako mi krene padati, tek onda me bude slala endokrinologu.
    Nikakve terapije, apsolutno nista. Jedino uzasno puno povracam, dok to prestane, imala budem savrsenu trudnocu 😊

An1
    29. Svibanj 2020. 10:28

Atlanta tako mi je drago radi tebe!!’ Čestitam ti!! Daješ nadu svima ❤️
    Nadam se da će ti mučnine brzo prestati! Ne brini kažu da bebe uzmu sebi sve sto treba ;) 

10.06. Nifty uredan 💖

Diana30
    29. Svibanj 2020. 10:29

Eyia

Diana30

Eyia

Atalanta

Drage moje neka sam primjer svakoj trudnici koja se boji prazne GV, tek danas po zadnjoj M 9+6 moje malo srce kucaaaaaaaaaa😁😁😁😁😁 doktorica kaze da mi je O cca preskocila za preko 20 dana😳
    Eto pravila nema.
    Da vam kazem jos ne vjerujem😁😁😁 titra na ekranu❤ dala mi je tablete za mucnine, i folnu…dajte savjet sta da jos uzmem jer ne jedem da unosim bar nesto pametno osim dvopeka. 🙏
    Ovim postom zelim utjesiti svaku prestrasenu dusu jer moja zadnja M je bila 21.03, danas smo 29.5 i embrij je tek sad tu. Jasno? Ne pokolebajte se do kraja❤❤❤❤
    Grli vas sve Atalanta 💋🍰🍰🍰🍰🍰

Ajmeee e ovo je zaista vjetar u leđa svakoj koja se boji i sumnja. Želim ti tako lijepe vijesti kroz cijelih 9 mjeseci! 😊❣

Sad tebe cekamoo 🤞🤞🤞

Meni su u zadnja 4 dana samo grudi ostale velike i onako lagano bolne, i onako malkoc osjetim mučninu, ali bolova nemam nikakvih, nikakvih grčeva ali valjda je i to normalno..bože izludit ću do srijede i tog pregleda. 🤯

I meni je tako za sad samo bolne grudi, grceve nemam vise, jucer cak nisam ni nikakva probadanja osjetila, sve je to dobro, ne brini i ja sam panicarila pa, sam jucer doktora pitala dali je to normalno, a on meni jer vi zelite da vas boli🤣🤣sve dok nema krvarenja i jacih grceva sve je u redu i ne brini, ja se drzim toga, meni nije muka ja, sam stalno gladna 🤣, i ja bih htjela mucnine nekako mi je to sigurnije i dobar znak da je sve ok,cure kad ste vi imale prve mucnine? 

👩30,,pcos 🧔32
    Od 2014.pokusavamo
    👦10god.rodila 2010.
    2/2015.1biokemijska
    5/2017.missed AB 7tt
    7/2018.2biokemijska
    1/2019.cervikalna trudnoca lijecena metatroksat lijekom
    Od toga prosla 2inseminacije i stimulirani ivf postupak, ovo su sve prirodne trudnoce koje se nisu odrzale🙏🙏
    Uvijek ima nade za svaku od nas, i nikad netreba odustati🤞🙏❤️

ovčica
    29. Svibanj 2020. 10:33

Bravo Atalanta! Eto, nista nije nemoguce. Treba vjerovati :)
    Nebi bas citala mracnjake, zelim pozitivu i opcenito o tom drugom stanju :)
    Eiya, simptomi su nebitni, kod svake je drugacije. Nemoj se na njih fokusirati. Cuvaj se i ne brigaj previse do sljedeceg pregleda! 💓

bobi_92
    29. Svibanj 2020. 10:39

Atalanta

Drage moje neka sam primjer svakoj trudnici koja se boji prazne GV, tek danas po zadnjoj M 9+6 moje malo srce kucaaaaaaaaaa😁😁😁😁😁 doktorica kaze da mi je O cca preskocila za preko 20 dana😳
    Eto pravila nema.
    Da vam kazem jos ne vjerujem😁😁😁 titra na ekranu❤ dala mi je tablete za mucnine, i folnu…dajte savjet sta da jos uzmem jer ne jedem da unosim bar nesto pametno osim dvopeka. 🙏
    Ovim postom zelim utjesiti svaku prestrasenu dusu jer moja zadnja M je bila 21.03, danas smo 29.5 i embrij je tek sad tu. Jasno? Ne pokolebajte se do kraja❤❤❤❤

Aaaa najveca si mi nada trenutno ❤️. Bravo i cestitam na srceku ❤️🎉🙏

https://lbdf.lilypie.com/sOt9p2.png?t=1&X2BxUZNO

Nova19
    29. Svibanj 2020. 10:48

Atalanta čestitke od ❤️!!! Neka sve teče dalje uredno 💕
    Imam frendicu kojoj isto budu duži ciklusi, nikad ne zna kada joj je O... i eto, zadnja M joj bila sredinom 2. Mjeseca a sada je tek 12 tjedana trudna i sve je u redu... ostanite pozitivne, sve smo mi drugačije i vjerujem da ćemo se još dugo družiti 🥰

BlueMoon
    29. Svibanj 2020. 11:05

Atalanta cestitke od srca :):):)

Bebs
    29. Svibanj 2020. 11:26

Atalanta

Eto pravila nema.

Cestitam Atlanta, bas mi je drago da je sve u redu! 💙
    Kakve ti je tablete dala za mucninu? 

Kiflica
    29. Svibanj 2020. 11:55

Jej, Atlanta, bas mi je drago! To me ohrabrilo za moj sljedeci pregled, nadam se da ce se pojaviti plod i srceko! Hvala ti sto si podijelila s nama :) <3 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.