Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    BlueMoon
    28. Svibanj 2020. 09:28

Brunoibrankica

BlueMoon na tebe sam mislila daaa .. ovo -w- mi upalo 🤦🏽‍♀️
    Ma ja nidam jos čula srceko, nek ono ste nesto pricale o brzini. .. da se i po tome zna spol 🤣🤣🤣

:O prvi puta cujem.. ma meni ako gin ne kaze nesto da nije ok ne ulazim u detalje..to je vjerojatno jer nisam imala loseg iskustva dosad.. niti se razumijem da bi mi ista znacilo da znam broj otkucaja, bitno da kuca i da je bebolina zdrava <3 
    misslolica samo nek vara kod takvih stvari uvijek!!! 

BlueMoon
    28. Svibanj 2020. 09:36

sto se tice cijena niftiya, pisale ste da 1000 kn ide provizije.. jedino sto znam je da je meni u cijenu niftiya bio ukljucen pregled i uzv detaljan, sat vremena cca. Tako da me ne cudi da i njima mora ostat nekog profita. ja inace imam nekih 10% popusta na sve usluge jer imam policu u sunce, a za nifty su rekli da to ne ide jer cijene ne određuju oni

ovčica
    28. Svibanj 2020. 09:56

Cure, evo i mene s pregleda. 
    Veliki smo 9tjedana, 21.4mm. Pokazala mi je srceko na uzv kako pulsira! Kakav je to osjecaj! Predivno nesto, cmoljim od jutra od srece. I radit cu jos kratko pa odlazim na bolovanje. 
    I da, termin nam je 01.01.2021.! 

BlueMoon
    28. Svibanj 2020. 09:57

cestitaaaam ovčice :):):) stavi nam slicicu 

Diana30
    28. Svibanj 2020. 10:01

ovčica

Veliki smo 9tjedana, 21.4mm. Pokazala mi je srceko na uzv kako pulsira! Kakav je to osjecaj! Predivno nesto, cmoljim od jutra od srece. I radit cu jos kratko pa odlazim na bolovanje.

🥳🥳🥳🥳👏👏Cestitam za maleno srculence😊

👩30,,pcos 🧔32
    Od 2014.pokusavamo
    👦10god.rodila 2010.
    2/2015.1biokemijska
    5/2017.missed AB 7tt
    7/2018.2biokemijska
    1/2019.cervikalna trudnoca lijecena metatroksat lijekom
    Od toga prosla 2inseminacije i stimulirani ivf postupak, ovo su sve prirodne trudnoce koje se nisu odrzale🙏🙏
    Uvijek ima nade za svaku od nas, i nikad netreba odustati🤞🙏❤️

An1
    28. Svibanj 2020. 10:01

Divno ovcica!!! Čestitam! Drago mi je da je sve uredu! Imaš genijalan  termin 🥳

10.06. Nifty uredan 💖

Eyia
    28. Svibanj 2020. 10:02

ovčica

Čestitam 😍💛 bašbaš lijepo!

28. Svibanj 2020. 10:04

Cestitke cure na super pregledima, a ostalima koje tek idu, zelim srecu ❤️
    Bebino srce kuca brzinom izmedu 130 i 170 otkucaja u minuti, ponekad mozda i od 120 do 180. Kao kazu da kod deckica srce kuca sporije, do 140 otkucaja u minuti, a kod cura iznad 140.
    E sad, meni je s prvim na baby watcheru uvijek bilo ispod 140 otkucaja, a sad s ovim deckicom su mi otkucaji uvijek od 150 do 160, tak da bas i ne drzi vodu, ali naravno da je zabavno za predvidanje spola. 

Redhead
    28. Svibanj 2020. 10:10

Cure, evo meneeeee
    Beba 5+6 
    Srce kuca naveliko ❤❤❤ 
    Kaze doktor ovo ce biti jedna uredna trudnoca
     Kontrola za tjedan dana i da nastavim piti Duphaston

Eyia
    28. Svibanj 2020. 10:12

Redhead

Cure, evo meneeeee
    Beba 5+6
    Srce kuca naveliko ❤❤❤
    Kaze doktor ovo ce biti jedna uredna trudnoca
    Kontrola za tjedan dana i da nastavim piti Duphaston

Predivna vijest!! Uživaj sada 😍😊❣

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.