BlueMoon na tebe sam mislila daaa .. ovo -w- mi upalo 🤦🏽♀️
Ma ja nidam jos čula srceko, nek ono ste nesto pricale o brzini. .. da se i po tome zna spol 🤣🤣🤣
:O prvi puta cujem.. ma meni ako gin ne kaze nesto da nije ok ne ulazim u detalje..to je vjerojatno jer nisam imala loseg iskustva dosad.. niti se razumijem da bi mi ista znacilo da znam broj otkucaja, bitno da kuca i da je bebolina zdrava <3
misslolica samo nek vara kod takvih stvari uvijek!!!
sto se tice cijena niftiya, pisale ste da 1000 kn ide provizije.. jedino sto znam je da je meni u cijenu niftiya bio ukljucen pregled i uzv detaljan, sat vremena cca. Tako da me ne cudi da i njima mora ostat nekog profita. ja inace imam nekih 10% popusta na sve usluge jer imam policu u sunce, a za nifty su rekli da to ne ide jer cijene ne određuju oni
Cure, evo i mene s pregleda.
Veliki smo 9tjedana, 21.4mm. Pokazala mi je srceko na uzv kako pulsira! Kakav je to osjecaj! Predivno nesto, cmoljim od jutra od srece. I radit cu jos kratko pa odlazim na bolovanje.
I da, termin nam je 01.01.2021.!
Veliki smo 9tjedana, 21.4mm. Pokazala mi je srceko na uzv kako pulsira! Kakav je to osjecaj! Predivno nesto, cmoljim od jutra od srece. I radit cu jos kratko pa odlazim na bolovanje.
🥳🥳🥳🥳👏👏Cestitam za maleno srculence😊
👩30,,pcos 🧔32
Od 2014.pokusavamo
👦10god.rodila 2010.
2/2015.1biokemijska
5/2017.missed AB 7tt
7/2018.2biokemijska
1/2019.cervikalna trudnoca lijecena metatroksat lijekom
Od toga prosla 2inseminacije i stimulirani ivf postupak, ovo su sve prirodne trudnoce koje se nisu odrzale🙏🙏
Uvijek ima nade za svaku od nas, i nikad netreba odustati🤞🙏❤️
Divno ovcica!!! Čestitam! Drago mi je da je sve uredu! Imaš genijalan termin 🥳
10.06. Nifty uredan 💖
Čestitam 😍💛 bašbaš lijepo!
Cestitke cure na super pregledima, a ostalima koje tek idu, zelim srecu ❤️
Bebino srce kuca brzinom izmedu 130 i 170 otkucaja u minuti, ponekad mozda i od 120 do 180. Kao kazu da kod deckica srce kuca sporije, do 140 otkucaja u minuti, a kod cura iznad 140.
E sad, meni je s prvim na baby watcheru uvijek bilo ispod 140 otkucaja, a sad s ovim deckicom su mi otkucaji uvijek od 150 do 160, tak da bas i ne drzi vodu, ali naravno da je zabavno za predvidanje spola.
Cure, evo meneeeee
Beba 5+6
Srce kuca naveliko ❤❤❤
Kaze doktor ovo ce biti jedna uredna trudnoca
Kontrola za tjedan dana i da nastavim piti Duphaston
Cure, evo meneeeee
Beba 5+6
Srce kuca naveliko ❤❤❤
Kaze doktor ovo ce biti jedna uredna trudnoca
Kontrola za tjedan dana i da nastavim piti Duphaston
Predivna vijest!! Uživaj sada 😍😊❣
Sortiraj odgovore