Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Bebac9697
    28. Svibanj 2020. 13:03

Cure koje su imale blighted ovum i koje su prosle pobacaj sa tabletama, da li ste odma taj dan radile betu ili je samo rađen uzv i potvrđeno da je sve izaslo? Ja sam sutra narucena na dnevnu kliniku na 24h da to rijesim sa tabletama pa me sve u vezi toga zanima, strah me je jer ne znam sta me ceka, kakvi su bolovi itd

🧔-34
    🙎‍♀️-24
    5/2020 blighted ovum. u 9tt 💔

Redhead
    28. Svibanj 2020. 13:10

Bebac9697

Cure koje su imale blighted ovum i koje su prosle pobacaj sa tabletama, da li ste odma taj dan radile betu ili je samo rađen uzv i potvrđeno da je sve izaslo? Ja sam sutra narucena na dnevnu kliniku na 24h da to rijesim sa tabletama pa me sve u vezi toga zanima, strah me je jer ne znam sta me ceka, kakvi su bolovi itd

Meni je receno da je blighted ovum i danas isla ipak je sve ok. Al mi je objasnija: popijes 3 tablete pa za dva dana opet 3 i malo krvaris. Rekao je da ne boli pumo

• Bebac9697
    28. Svibanj 2020. 13:26

Redhead

Bebac9697

Meni je receno da je blighted ovum i danas isla ipak je sve ok. Al mi je objasnija: popijes 3 tablete pa za dva dana opet 3 i malo krvaris. Rekao je da ne boli pumo

Kod mene je drugacije, juce su mi dali da popijem jednu tabletu i poslali kuci rekavši da cu imati blage grceve i iscjedaj kao sto i imam, i da me to ne brine, sutra u 8 da dođem da me prime u dnevnu kliniku gdje ce mi oko 9h dati 4 tablete vaginalete, pa kroz tri sata dvije tablete koje drzim u ustima 20 min da se istope, pa opet kroz 3-4 sata te dvije tablete za popiti i ako nakon 3 sata od zadnje dvije tablete ne dođe do pobacaja ponavlja se sve ispocetka i ostajem 3 dana kod njiha u bolnici.Ako opet taj ponovni postupak sve ne izbaci idem na kiretazu  Tako sam pismeno dobila objasnjenje,ali eto strah me opet te boli i da li ce sigurno to sve izaci  sa tim tabletama😣pise da je 90% da su uspijesne a 10% ne 

🧔-34
    🙎‍♀️-24

Pipin
    28. Svibanj 2020. 13:57

Bebac9697

Redhead

Bebac9697

Kod mene je drugacije, juce su mi dali da popijem jednu tabletu i poslali kuci rekavši da cu imati blage grceve i iscjedaj kao sto i imam, i da me to ne brine, sutra u 8 da dođem da me prime u dnevnu kliniku gdje ce mi oko 9h dati 4 tablete vaginalete, pa kroz tri sata dvije tablete koje drzim u ustima 20 min da se istope, pa opet kroz 3-4 sata te dvije tablete za popiti i ako nakon 3 sata od zadnje dvije tablete ne dođe do pobacaja ponavlja se sve ispocetka i ostajem 3 dana kod njiha u bolnici.Ako opet taj ponovni postupak sve ne izbaci idem na kiretazu Tako sam pismeno dobila objasnjenje,ali eto strah me opet te boli i da li ce sigurno to sve izaci sa tim tabletama😣pise da je 90% da su uspijesne a 10% ne

Ja sam dobila injekciju jer nakon kiretaže nije sve izašlo i nije uopće boljelo, lagani grčevi - a očekivala sam kaos jer su me na to pripremali, rekli su mi da ću doslovno trudove dobiti. Situacija je grozna i užasno mi je žao što ovo proživljavaš, ali nedaj da te plaše jer nije tako grozno i sve ti je to dobra priprema jednom za bol tijekom poroda, a ja ti šaljem molitvu da ti to dođe čim prije drži se i sve smo uz tebe!

ovčica
    28. Svibanj 2020. 14:12

Bebac, jako mi je zao sto to prozivljavas. Vjerujem da ti je tesko ali i da si jaka. Nema covjek rijeci utjehe...
    Uz tebe smo u mislima i molitvama! 🙏❤️

• Bebac9697
    28. Svibanj 2020. 14:33

Hvala vam puno, ok inekako mogu proci te fizicke bolove, ako boli boli sta cu moram prebrodit, ali vjerujte da me strah kiretaze sa instrumentima samo se molim da tablete pomognu, ja sam psihicki propala, toliko me je strah da ne vjerujem da cu ubrzo razmisljati za drugu trudnocu. Vama svima zelim od sveg srca da sve prođe u najboljem redu

Pipin

Bebac9697

Redhead

Bebac9697

Kod mene je drugacije, juce su mi dali da popijem jednu tabletu i poslali kuci rekavši da cu imati blage grceve i iscjedaj kao sto i imam, i da me to ne brine, sutra u 8 da dođem da me prime u dnevnu kliniku gdje ce mi oko 9h dati 4 tablete vaginalete, pa kroz tri sata dvije tablete koje drzim u ustima 20 min da se istope, pa opet kroz 3-4 sata te dvije tablete za popiti i ako nakon 3 sata od zadnje dvije tablete ne dođe do pobacaja ponavlja se sve ispocetka i ostajem 3 dana kod njiha u bolnici.Ako opet taj ponovni postupak sve ne izbaci idem na kiretazu Tako sam pismeno dobila objasnjenje,ali eto strah me opet te boli i da li ce sigurno to sve izaci sa tim tabletama😣pise da je 90% da su uspijesne a 10% ne

Ja sam dobila injekciju jer nakon kiretaže nije sve izašlo i nije uopće boljelo, lagani grčevi - a očekivala sam kaos jer su me na to pripremali, rekli su mi da ću doslovno trudove dobiti. Situacija je grozna i užasno mi je žao što ovo proživljavaš, ali nedaj da te plaše jer nije tako grozno i sve ti je to dobra priprema jednom za bol tijekom poroda, a ja ti šaljem molitvu da ti to dođe čim prijedrži se i sve smo uz tebe!

Pipin jesi li i ti imala blighted ovum ili je bilo nesto drugo pa si morala na tu kiretazu? I hvala ti puno :*

🧔-34
    🙎‍♀️-24

misslolica
    28. Svibanj 2020. 14:44

Bebac molim te nemoj da te strah bude, ja sam prosle godine istu psihicku bol dozivila, imala i kiretazu jos u Bosni koja uopste nije bila ni malo traumaticna, uspavaju te i to je to ustanes bez ikakvog bola... psiha je ta koju moras sacuvati i ponovo nazad po svoju mrvicu 🙏🙏🙏🙏 molim Boga da ti prodje sto bezbolnije i da sebi brzo poslozis stvari🙏🙏🙏🙏 saljem ti svu ljubav 🥰❤️

Pipin
    28. Svibanj 2020. 14:45

Ja sam imala spontani u 4 mjesecu trudnoce, nije bio blighted ovum, sigurna sam da će ti biti dovoljne tablete. Nemoj unaprijed razmišljati o negativnom scenariju. Neka te ne bude strah nicega, nije nista strasno pa tako ni ta kiretaza, sve mi zene prezivimo i vjeruj mi da moze biti puno gore. Gora je bol u duši ako mene pitaš ali i to prođe i izađe sunce. Sve će biti ok <3 

Redhead
    28. Svibanj 2020. 14:48

Bebac9697

Hvala vam puno, ok inekako mogu proci te fizicke bolove, ako boli boli sta cu moram prebrodit, ali vjerujte da me strah kiretaze sa instrumentima samo se molim da tablete pomognu, ja sam psihicki propala, toliko me je strah da ne vjerujem da cu ubrzo razmisljati za drugu trudnocu. Vama svima zelim od sveg srca da sve prođe u najboljem redu

Pipin

Bebac9697

Redhead

Bebac9697

Ja sam dobila injekciju jer nakon kiretaže nije sve izašlo i nije uopće boljelo, lagani grčevi - a očekivala sam kaos jer su me na to pripremali, rekli su mi da ću doslovno trudove dobiti. Situacija je grozna i užasno mi je žao što ovo proživljavaš, ali nedaj da te plaše jer nije tako grozno i sve ti je to dobra priprema jednom za bol tijekom poroda, a ja ti šaljem molitvu da ti to dođe čim prijedrži se i sve smo uz tebe!

Pipin jesi li i ti imala blighted ovum ili je bilo nesto drugo pa si morala na tu kiretazu? I hvala ti puno :*

Ne znam sta bi ti rekla, do jutros sam i ja bila u takvoj situaciji skoro. Plakala sam svaki dan jer mi je bilo lakse. Doci ce bebica prije nego se nadas! ❤

mommy_V
    28. Svibanj 2020. 15:26

Drage moje,ja sam danas imala prvi pregled..Plod se ne vidi,po racunanju sam 7+6..Na ultrazvuku se vidi samo prazna gestacijska vrecica..Narucila me za 2 tjedna ponovno na ultrazvuk da vidimo hoce li se sto promjeniti.Rekl mi je da ili sam koji tjedan manje trudna ili je neuspjela trudnoca..Tjesi me jedino to prvo da sam koji tjedan manje trudna jer sam imala neredovite menge poslije poroda i ne znam koliko dugo mi ciklus traje,ali problem je sta ultrazvuk mjeri gestacijsku vrecicu  odprilike 7+3...Molim vas,je li se ikome ista slicno dogodilo,izlila sam more suza...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.