Hvala cure! I cestitke tebi red! Vidis da ce sve biti okej! ❤️
Evo moje mrvice 😍
https://ibb.co/DfDrF5q
Cure, evo meneeeee
Beba 5+6
Srce kuca naveliko ❤❤❤
Kaze doktor ovo ce biti jedna uredna trudnoca
Kontrola za tjedan dana i da nastavim piti Duphaston
👏👏👏Vidisss da je sve okk, bas mi je drago,, nadam se da cu i ja javiti sretne vijesti, ja se sad bojim vanmatericne trudnoće
👩30,,pcos 🧔32
Od 2014.pokusavamo
👦10god.rodila 2010.
2/2015.1biokemijska
5/2017.missed AB 7tt
7/2018.2biokemijska
1/2019.cervikalna trudnoca lijecena metatroksat lijekom
Od toga prosla 2inseminacije i stimulirani ivf postupak, ovo su sve prirodne trudnoce koje se nisu odrzale🙏🙏
Uvijek ima nade za svaku od nas, i nikad netreba odustati🤞🙏❤️
Cure, evo meneeeee
Beba 5+6
Srce kuca naveliko ❤❤❤
👏👏👏Vidisss da je sve okk, bas mi je drago,, nadam se da cu i ja javiti sretne vijesti, ja se sad bojim vanmatericne trudnoće
Nemoj brigati! 😊 bit će isto dobre vijesti..zašto bi se brigala ne krvariš? Nemaš neke jake grčevite bolove? (Od nekih cura znam da su to neki znakovi koji upućuju na vanmateričnu, kao sve dok nisu jaki probadajući bolovi, i krvarenje, ne treba sumnjati na to, samo pozitivno 🙂)
Referadu tako sam sretna zbog tebe!! Mislim cijelo jutro ! Divno draga čestitam 😍
10.06. Nifty uredan 💖
Ovcica bravo za pregled Fora termin
Redhead super, sad brige na stranu i uzivaj
Ja sam danas isla podici nalaze krvi i rh...
Hemogl. napokon super, nadam se da ce mi maknut heferol, jedino glukoza mrvicu snizena...
Imam pregled u 16.00... jedva cekam da vidim mrvicu
RedHead cestitke :):):) uzivaj sad i opusti se :)
Ovčice preslatka bebica :)
Cure, evo meneeeee
Beba 5+6
Srce kuca naveliko ❤❤❤
Divnoooo, uzivaj ❤️
Redhead i Ovčica cestitam, jako lijepe vijesti za pocetak dana🥰❤🙌❤🥰
Forum mi ne dozvoljava citirati, odmah mi ustopa i nestane ova tipka “posalji” 🤔🤔
Draga moja, Atlantaja sam otisla dan ranije na pregled jer nisam mogla cekati 🙃🙃 sve je ok, ne mora znaciti da prestanak simptoma znaci nuzno i gubitak, tijelo se navikava oni dolaze odlaze tako mi objasnila, bebolino nam je 0,34 cm i kuca mu srculence, nije se culo nego se samo vidi kako titra jer dr kaze da nije dobro da pusta zvuk ovako rano zbog zagrijavanja gdje ne treba bla bla❤️❤️🥰🥰 eto, javi mi kako ce proci kod tebe, al osjecam neku pozitivu 🥰🥰🙏🙏🙏🙏
BlueMoon ispade da me instinkt fino prevario, pas mu…🤣🤣
Cure, ja sam na mob instalirala neku aplikaciju my baby heart pa probajte vidjeti cuje li se kod vas, ja sam bila ubijedjena da se nesto malo cuje iako u mom slucaju jedva na aparatu kod gina moze ali sta da vam pricam, vec ste visjeli da sam freak 🤣🤣
Ajme najezena sam od glave do pete😍😍😍 Kako mi je drago nemas pojma, dragom kazem neki dan imam neki osjecaj da smo dosle prerano i tebi sad dobre vijesti😁🙌❤ odmah mi lakse😊😊😊 cestitam ti od srca, da imam prilike i ja bi danas vec isla hehe...javim se sutra💋
Sortiraj odgovore
Najstariji