Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ovčica
    28. Svibanj 2020. 10:19

Hvala cure! I cestitke tebi red! Vidis da ce sve biti okej! ❤️
    Evo moje mrvice 😍
    https://ibb.co/DfDrF5q

Diana30
    28. Svibanj 2020. 10:21

Redhead

Cure, evo meneeeee
    Beba 5+6
    Srce kuca naveliko ❤❤❤
    Kaze doktor ovo ce biti jedna uredna trudnoca
    Kontrola za tjedan dana i da nastavim piti Duphaston

👏👏👏Vidisss da je sve okk, bas mi je drago,, nadam se da cu i ja javiti sretne vijesti, ja se sad bojim vanmatericne trudnoće 

👩30,,pcos 🧔32
    Od 2014.pokusavamo
    👦10god.rodila 2010.
    2/2015.1biokemijska
    5/2017.missed AB 7tt
    7/2018.2biokemijska
    1/2019.cervikalna trudnoca lijecena metatroksat lijekom
    Od toga prosla 2inseminacije i stimulirani ivf postupak, ovo su sve prirodne trudnoce koje se nisu odrzale🙏🙏
    Uvijek ima nade za svaku od nas, i nikad netreba odustati🤞🙏❤️

Eyia
    28. Svibanj 2020. 10:26

Diana30

Redhead

Cure, evo meneeeee
    Beba 5+6
    Srce kuca naveliko ❤❤❤

👏👏👏Vidisss da je sve okk, bas mi je drago,, nadam se da cu i ja javiti sretne vijesti, ja se sad bojim vanmatericne trudnoće

Nemoj brigati! 😊 bit će isto dobre vijesti..zašto bi se brigala ne krvariš? Nemaš neke jake grčevite bolove? (Od nekih cura znam da su to neki znakovi koji upućuju na vanmateričnu, kao sve dok nisu jaki probadajući bolovi, i krvarenje, ne treba sumnjati na to, samo pozitivno 🙂)

An1
    28. Svibanj 2020. 10:35

Referadu tako sam sretna zbog tebe!! Mislim cijelo jutro ! Divno draga čestitam 😍

10.06. Nifty uredan 💖

An1
    28. Svibanj 2020. 10:36

Ovo referadu je Redhead 

10.06. Nifty uredan 💖

...PoisonIvy...4321

Ovcica bravo za pregled  Fora termin
    Redhead super, sad brige na stranu i uzivaj 
    Ja sam danas isla podici nalaze krvi i rh...
    Hemogl. napokon super, nadam se da ce mi maknut heferol, jedino glukoza mrvicu snizena...
    Imam pregled u 16.00... jedva cekam da vidim mrvicu 

BlueMoon

RedHead cestitke :):):) uzivaj sad i opusti se :)
    Ovčice preslatka bebica :)

Shine
    28. Svibanj 2020. 10:38

Redhead

Cure, evo meneeeee
    Beba 5+6
    Srce kuca naveliko ❤❤❤

Divnoooo, uzivaj ❤️

Atalanta
    28. Svibanj 2020. 10:40

Redhead i Ovčica cestitam, jako lijepe vijesti za pocetak dana🥰❤🙌❤🥰

Atalanta
    28. Svibanj 2020. 10:43

misslolica

Forum mi ne dozvoljava citirati, odmah mi ustopa i nestane ova tipka “posalji” 🤔🤔
    Draga moja, Atlantaja sam otisla dan ranije na pregled jer nisam mogla cekati 🙃🙃 sve je ok, ne mora znaciti da prestanak simptoma znaci nuzno i gubitak, tijelo se navikava oni dolaze odlaze tako mi objasnila, bebolino nam je 0,34 cm i kuca mu srculence, nije se culo nego se samo vidi kako titra jer dr kaze da nije dobro da pusta zvuk ovako rano zbog zagrijavanja gdje ne treba bla bla❤️❤️🥰🥰 eto, javi mi kako ce proci kod tebe, al osjecam neku pozitivu 🥰🥰🙏🙏🙏🙏
    BlueMoon ispade da me instinkt fino prevario, pas mu…🤣🤣
    Cure, ja sam na mob instalirala neku aplikaciju my baby heart pa probajte vidjeti cuje li se kod vas, ja sam bila ubijedjena da se nesto malo cuje iako u mom slucaju jedva na aparatu kod gina moze ali sta da vam pricam, vec ste visjeli da sam freak 🤣🤣

Ajme najezena sam od glave do pete😍😍😍 Kako mi je drago nemas pojma, dragom kazem neki dan imam neki osjecaj da smo dosle prerano i tebi sad dobre vijesti😁🙌❤ odmah mi lakse😊😊😊 cestitam ti od srca, da imam prilike i ja bi danas vec isla hehe...javim se sutra💋

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.