Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    BlueMoon
    28. Svibanj 2020. 08:15

Cestitam svima na pregledima  Redhead sretno <3
    Divne vijesti Sapice, sad smo jedan deckic i tri curke :):) kad ti je slj pregled?  meni onaj tjedan od 15.6., nisam se jos narucila
    brunoibanankica ne znam je li mene pitas ili bluew kako sam, ako mene- dobro sam, jucer vadila krv 4 epruvete pa sam bila ko krepana kokos, isla leci u 9ipo ostalo su simptomi nestali, malo jos izbirljiva oko hrane al sve 5.. a ti? bebica ti je preslatka.. trbuscic je super, tajice izgledaju preeudobno  mislim da cu ja samo to nositi tamo 10mj i 11 mj.. sad se veselim sirokim haljinama 
    misslolica ajme jako mi je drago da ti instinkt nije bilo tocan i da je to zapravo bio samo strah, cestitke od srca 
    Tea kako napreduje trbuscic?

BlueMoon
    28. Svibanj 2020. 08:18

Brunoibanankica ja sam samo na zadnjem pregledu cula srce (11tj3d) i nije nista spominjala tocno za brzinu, samo je rekla primjetim li kako bebino kuca brze od naseg.:)

Lucija987
    28. Svibanj 2020. 08:37

Redhead

Jutroo cure, ja imam pregled kroz sat vremena. Nadam se da je sve ok, dosadna sam vise sama sebi 😂

I ja sam danas u 10 ipo 
    Sretno nam 🤞❤❤

🙏❤💙

Lucija987
    28. Svibanj 2020. 08:39

Brunoibrankica

Kako ste vi znale kako srceko kuca kojom brzinom, mislim, jel to negdje pise ili kako

Iskreno neznan jel di pise al san ga cula samo u 8tt kad san ono na hitnu zavrsila,moja mi je samo titraje pokazivala nije zvuk pustala kaze da je rano za to,pa aj budi pametan 🙈
    Mozda danas pusti vidit cemo🤗😍

🙏❤💙

An1
    28. Svibanj 2020. 08:49

Cure onaj baby watcher koji se spomnjao prije nekoliko dana vam prikazuje broj otkucaja srca. Ja sam naručila jučer bas s onog linka kojeg je Tenci stavila i sad sam dobila poruku da mi danas stiže 😃 
    I ja sam srce čula samo jednom - kad sam završila na Hitnoj, moj gin mi samo pokaže gdje pulsira. 

10.06. Nifty uredan 💖

JECIKA
    28. Svibanj 2020. 08:58

Cure nemojte ni insistirati pustanje zvuka. Moja dr je rekla da to bas zagrijava i da zato dr ne zure sa tim. Moj drugi dr je to pustio bez pitanja.. Nije mi bilo svejedno. Na uzv mozete vidjeti srculence kako titra makar sam ja vidjela ❤️❤️❤️ a i sam uzv odmah pokaze koliko je puls

MM sve OK ('80), ja bez oba jajovoda iz dvije vanmatericne ('92)

1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
    2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️
    02.12.2020 došao naš garavi čuperak - tatina i mamina princeza

misslolica
    28. Svibanj 2020. 09:01

Forum mi ne dozvoljava citirati, odmah mi ustopa i nestane ova tipka “posalji” 🤔🤔
    Draga moja, Atlanta ja sam otisla dan ranije na pregled jer nisam mogla cekati 🙃🙃 sve je ok, ne mora znaciti da prestanak simptoma znaci nuzno i gubitak, tijelo se navikava oni dolaze odlaze tako mi objasnila, bebolino nam je 0,34 cm i kuca mu srculence, nije se culo nego se samo vidi kako titra jer dr kaze da nije dobro da pusta zvuk ovako rano zbog zagrijavanja gdje ne treba bla bla❤️❤️🥰🥰 eto, javi mi kako ce proci kod tebe, al osjecam neku pozitivu 🥰🥰🙏🙏🙏🙏
    BlueMoon ispade da me instinkt fino prevario, pas mu...🤣🤣
    Cure, ja sam na mob instalirala neku aplikaciju my baby heart pa probajte vidjeti cuje li se kod vas, ja sam bila ubijedjena da se nesto malo cuje iako u mom slucaju jedva na aparatu kod gina moze ali sta da vam pricam, vec ste visjeli da sam freak 🤣🤣

An1
    28. Svibanj 2020. 09:02

JECIKA

Cure nemojte ni insistirati pustanje zvuka. Moja dr je rekla da to bas zagrijava i da zato dr ne zure sa tim. Moj drugi dr je to pustio bez pitanja.. Nije mi bilo svejedno. Na uzv mozete vidjeti srculence kako titra makar sam ja vidjela ❤️❤️❤️ a i sam uzv odmah pokaze koliko je puls

Ja sam isto ovdje svašta pročitala o tome i naravno zabrinula se. I onda kada mi doktor na Hitnoj pustio zvuk jedva sam se suzdržala da mu kažem - nemojte, pustite to! 😬 koja bi cudakinja ispala

10.06. Nifty uredan 💖

Diana30
    28. Svibanj 2020. 09:08

JECIKA

Jecika vidim ti di imala vanmatericnu trudnocu jel si imala kakve simptome u ranoj trudnoći pa si skuzila da nesto nije u redu ili si tek saznala na pregledu? 

👩30,,pcos 🧔32
    Od 2014.pokusavamo
    👦10god.rodila 2010.
    2/2015.1biokemijska
    5/2017.missed AB 7tt
    7/2018.2biokemijska
    1/2019.cervikalna trudnoca lijecena metatroksat lijekom
    Od toga prosla 2inseminacije i stimulirani ivf postupak, ovo su sve prirodne trudnoce koje se nisu odrzale🙏🙏
    Uvijek ima nade za svaku od nas, i nikad netreba odustati🤞🙏❤️

Brunoibrankica
    28. Svibanj 2020. 09:21

BlueMoon na tebe sam mislila daaa .. ovo -w- mi upalo 🤦🏽‍♀️ 
    Ma ja nidam jos čula srceko, nek ono ste nesto pricale o brzini. .. da se i po tome zna spol 🤣🤣🤣

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.