Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Diana30
    28. Svibanj 2020. 10:44

Eyia

Diana30

Redhead

Cure, evo meneeeee
    Beba 5+6
    Srce kuca naveliko ❤❤❤
    Kaze doktor ovo ce biti jedna uredna trudnoca
    Kontrola za tjedan dana i da nastavim piti Duphaston

👏👏👏Vidisss da je sve okk, bas mi je drago,, nadam se da cu i ja javiti sretne vijesti, ja se sad bojim vanmatericne trudnoće

Nemoj brigati! 😊 bit će isto dobre vijesti..zašto bi se brigala ne krvariš? Nemaš neke jake grčevite bolove? (Od nekih cura znam da su to neki znakovi koji upućuju na vanmateričnu, kao sve dok nisu jaki probadajući bolovi, i krvarenje, ne treba sumnjati na to, samo pozitivno 🙂)

Ma nemam krvarenje niti me bole jajnici, ma znam da, su ostri bolovi kad je vanmatericna ali ovo je jos rano pa ne mozes jos ni osjetiti ista, prosli tjedan sam imala probadanja, ne mogu opisati, ne traje kratko, ali ovih dana to slabo osjetim, samo me cice bole to ne popusta🤣🤣, hvala ti, ne mogu docekati pregled, uzasno se osjećam

👩30,,pcos 🧔32
    Od 2014.pokusavamo
    👦10god.rodila 2010.
    2/2015.1biokemijska
    5/2017.missed AB 7tt
    7/2018.2biokemijska
    1/2019.cervikalna trudnoca lijecena metatroksat lijekom
    Od toga prosla 2inseminacije i stimulirani ivf postupak, ovo su sve prirodne trudnoce koje se nisu odrzale🙏🙏
    Uvijek ima nade za svaku od nas, i nikad netreba odustati🤞🙏❤️

Eyia
    28. Svibanj 2020. 10:46

Diana30

Eyia

Diana30

Redhead

Cure, evo meneeeee
    Beba 5+6
    Srce kuca naveliko ❤❤❤
    Kaze doktor ovo ce biti jedna uredna trudnoca
    Kontrola za tjedan dana i da nastavim piti Duphaston

👏👏👏Vidisss da je sve okk, bas mi je drago,, nadam se da cu i ja javiti sretne vijesti, ja se sad bojim vanmatericne trudnoće

Nemoj brigati! 😊 bit će isto dobre vijesti..zašto bi se brigala ne krvariš? Nemaš neke jake grčevite bolove? (Od nekih cura znam da su to neki znakovi koji upućuju na vanmateričnu, kao sve dok nisu jaki probadajući bolovi, i krvarenje, ne treba sumnjati na to, samo pozitivno 🙂)

Ma nemam krvarenje niti me bole jajnici, ma znam da, su ostri bolovi kad je vanmatericna ali ovo je jos rano pa ne mozes jos ni osjetiti ista, prosli tjedan sam imala probadanja, ne mogu opisati, ne traje kratko, ali ovih dana to slabo osjetim, samo me cice bole to ne popusta🤣🤣, hvala ti, ne mogu docekati pregled, uzasno se osjećam

Javi obavezno, ja držim fige da bude sve kako treba! 🤗🤞

misslolica
    28. Svibanj 2020. 10:55

👏🏻👏🏻 Za super preglede cirama koje su bile 🥰
    Ostale, znam da brigate ali ja odsad mislim pozitivno i za vas, jer eto imala sam bas los predosjecaj za sebe i kao neki instinkt a pokazalo se netacno tako da sve ce biti uredu i zelim vam cim prije uredan pregled pa da se sve opustimo i pricamo o kolicima, robici, imenima itd 🥰🥰🥰 bas je lijepo biti dio foruma i imati podrsku i radovanje cura koje su u istim brigama i radostima, meni poneki post zna totalno promijeniti dan 🥰 

BlueMoon
    28. Svibanj 2020. 11:03

Diana kad je tebi pregled nisam popratila?

Pipin
    28. Svibanj 2020. 11:04

Bravo na preglede, jako sam sretna!!

Diana30
    28. Svibanj 2020. 11:16

BlueMoon

Dianakad je tebi pregled nisam popratila?

Danas u pola5h🤞😬

👩30,,pcos 🧔32
    Od 2014.pokusavamo
    👦10god.rodila 2010.
    2/2015.1biokemijska
    5/2017.missed AB 7tt
    7/2018.2biokemijska
    1/2019.cervikalna trudnoca lijecena metatroksat lijekom
    Od toga prosla 2inseminacije i stimulirani ivf postupak, ovo su sve prirodne trudnoce koje se nisu odrzale🙏🙏
    Uvijek ima nade za svaku od nas, i nikad netreba odustati🤞🙏❤️

• Lota1980
    28. Svibanj 2020. 11:19

PeaceLily
    Evo bila sam na pregledu kod svoje ginićke, i sve je Ok. Pitala sam je za Nifty i rekla mi je da je čula od kolega za pogrešne rezultate ali ih ona nije vidjela. Također ona zapravo ne vadi krv nego samo da kontakt od zastupnika a onda odu u Breyer izvaditi krv. Kad sam joj spomenula da mi dr. Hafner preporučio panoramu, rekla mi je da već primijetila da iz bolnica sve češće preporučuju panoramu pogotovo za blizance. Također mi je rekla da njene trudnice koje vode trudnoću privatno u Ginekosu i kod Harni uvijek dođu sa panoramom. Moram još porazgovarati popodne s MM, pa ću ih nazvati pa ti javim

Bella🌟
    28. Svibanj 2020. 11:20

Ovčica i Redhead odlično za preglede, baš mi je drago da je sve u redu😍🤗

👱‍♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
    2017. Operacija endometrioze
    2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
    2021. Operacija endometrioze
    2024. Operacija endometrioze
    7/2025 prve mpo konzultacije

Bella🌟
    28. Svibanj 2020. 11:24

Lota1980 hvala na updateu. Može ,javi. baš me zanima.

👱‍♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
    2017. Operacija endometrioze
    2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
    2021. Operacija endometrioze
    2024. Operacija endometrioze
    7/2025 prve mpo konzultacije

BlueMoon
    28. Svibanj 2020. 11:25

Diana sretno, brzo ce to :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.