Nada i druge cure koje koriste utrogestan - bas sam se zabrinula.. Ranije mi je iscjedak na vesu od utrogestana bio suv a sada je bas ljepljiv i gust kao sluz.. Je li imala neka slicnu situaciju? To je poslednja dva dana tako..cak mi je juce bio drugacije boje
MM sve OK ('80), ja bez oba jajovoda iz dvije vanmatericne ('92)
1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️
02.12.2020 došao naš garavi čuperak - tatina i mamina princeza
Postoji li netko da se "brine" oko reakcija kad kaze za trudnocu?
Ma nemoj oko toga brinuti.. 🙂 ljudi koji te zaista vole, biti će i sretni. Ja osobno ne brinem za reakcije jer mislim da će se svi veseliti.. možda jedino reakcija mojeg tate..(nemam baš neki odnos super s njim), al mislim da će i to naposlijetku biti ok. Samo udri na veselje! 😊
hvala puno... primjerice meni kolegice s posla ne znaju uopce imam li ikog. Jednostavno ne volim dijeliti neke stvari, jos su sve starije od mene i eto ne prica mi se o privatnom zivotu sa svakim (radim pola godine). I vec se unaprijed nerviram oko objasnjavanja prvo da imam nekog i onda da sam trudna..
Cao drage mame i buduce mame.😊 Poslednji ciklus sam imala 20.4. Pocetkom maja smo poceli da radimo na bebiju. Pratili smo plodne dane. 😁Kasni mi evo 4 dana ( uvijek redovan ciklus ), jutros test uradila i pozitivan.😊 Nismo ocekivali da ce se tako brzo desiti sve, ali smo srecni. Ono sto mene zanima kako ce se racunati termin poroda?! Svakako da cu ici kod doktora, ali eto zanima me da li je neko imao slicno iskustvo. 💞
Postoji li netko da se "brine" oko reakcija kad kaze za trudnocu?
Ma nemoj oko toga brinuti.. 🙂 ljudi koji te zaista vole, biti će i sretni. Ja osobno ne brinem za reakcije jer mislim da će se svi veseliti.. možda jedino reakcija mojeg tate..(nemam baš neki odnos super s njim), al mislim da će i to naposlijetku biti ok. Samo udri na veselje! 😊
hvala puno… primjerice meni kolegice s posla ne znaju uopce imam li ikog. Jednostavno ne volim dijeliti neke stvari, jos su sve starije od mene i eto ne prica mi se o privatnom zivotu sa svakim (radim pola godine). I vec se unaprijed nerviram oko objasnjavanja prvo da imam nekog i onda da sam trudna..
Razumijem, i sama sam takva, ne mogu o tako osobnim stvarima pričati s bilo kim. A ljudi na poslu znaju biti svakakvi, i u to sam se uvjerila. Zato nekad možda i bolje da ništa ne znaju, tužno ali istinito. Ali opet, ne brigaj oko tog, tko treba bude sretan 🤗
E Lilo, sjecam se da si to pricala ali nisam bila sigurna jesi ti ili neko sa slicnim nadimkom jer vas ima vise.. drago mi je da si se javila, nije nam slicna situacija ali se podudara u par stvari.. da bar ima tu inbox da se izjadamo, zao mi je puniti temu negativom
Upravo tako, komentara je bilo i biti ce uvijek, voljela bih da sam osoba koju nije briga i nema taj osjecaj da se mora "opravdati" ljudima za svoj zivot al na dane me bas uhvati zuta minuta
Eyia bas tako.. ma najgore dok ne prode to razdoblje, jedva cekam! problem je sto mi se preko noci trbuh poceo kuziti, beba je par dana veca pa sam ajmo reci 12+3, brzo ulazim u 4 mj.. i vidim da ne mogu odugovlaciti. najgore mi je zapravo s bliskim al u realnosti ne bliskim prijateljicama jer nas je zivot malo razdvojio i sad moram dogovarati da se vidimo i da kazem, bed mi je pojaviti se s trbuhom, ma...
Imat ce ta bebica dovoljno i previse ljubavi, toga joj nece faliti sigurna sam :) ako ju njegovi ne budu voljeli (a to ces osjetiti i bez da pokazu sigurna sam) onda to govori dovoljno o njima. Zivjet ce te svoj zivot, gledaj drzati ok odnose sa svima, budi samoj sebi na prvom mjestu, uz bebu i dragog. Btw. kako je lako drugome to reci, a na sebi tesko primjeniti
Nada88 planiras li se vratiti treningu? meni je sve ok tako da moram krenuti, al na grupni trening mi se ne vraca
Joj, da ti budem iskrena strah me...necu sigurno dok ne rodim 🙈 pratim neke cure na instagramu i super mi je to, treniraju kao i da nisu trudne, ali one su bas ono profi profi...
Nada i druge cure koje koriste utrogestan - bas sam se zabrinula.. Ranije mi je iscjedak na vesu od utrogestana bio suv a sada je bas ljepljiv i gust kao sluz.. Je li imala neka slicnu situaciju? To je poslednja dva dana tako..cak mi je juce bio drugacije boje
Nista strasno, to ti je zato sto se inace sluz u trudnoci stalno mijenja, pitala sam gina to. Meni je isto trenutno ljepljiv! A vec duze vrijeme mi je i blago zuckast, moj doktor kaze da je to sve u redu. Kako mislis drugacije boje?;
Nada mene nije strah koliko mi se neda al malo setnje moram ubaciti, najgore je samo lezati, naravno dok se osjecas dobro..
Hvala Lilo, u pravu si. Drzim i ja tebi fige i da sve bude i bolje nego sto si zamislila hahaha, mogla bi
Sortiraj odgovore
Najstariji