Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    10. Travanj 2020. 20:48

RedRobin

Sapica

Da, samo mucnine tj imam osjecaj da mi je zeludac u grlu i gladna sam, a naravno ne mogu jest kad imam takav osjecaj… potpisujem za mucnine do kraja trudnoce u zamjenu da ni jednom ne povracam (to mi je nekaj najgore) 😊😊😄😄 al sve prihvacam, samo da bude sve ok s bebonjom 😁🥰. Izdrzat cu

Potpisuje sve kaj si rekla
    Ja si priželjkujem mučnine jer brijem da bi mi to bio znak da je sve ok. Al eto, imam gotovo nikakve simptome… tako da se osjećam malo neizvjesno. Al valjda je tu i sve ok.
    Si i u prijašnjim trudnoćama imala mučnine?

Skoro nikakve... imala sam ih zadnjih nekoliko dana (1-2 dana poslije je stalo srce) ne znam kak...

• Ninuska
    10. Travanj 2020. 21:42

Hajde da jos pitam, kakav vam je iscjedak? Kod mene doslovno kao voda, samo more gacice. 

10. Travanj 2020. 21:43

Ninuska

Hajde da jos pitam, kakav vam je iscjedak? Kod mene doslovno kao voda, samo more gacice.

Moj je bijeli uglavnom zbog utrogestana 😛

10. Travanj 2020. 21:51

Sapica

Moj je bijeli uglavnom zbog utrogestana 😛

Moj isto 

• Ninuska
    10. Travanj 2020. 22:11

I taj utrogestan uzimamo da bi se trudnoca odrzala? Tako mi je doktorica rekla, nije rekla ni do kada da uzimam.
    Jeste li vi prije imale rizicne trudnoce pa sada uzimate utrogestan? 

10. Travanj 2020. 22:14

Ninuska

I taj utrogestan uzimamo da bi se trudnoca odrzala? Tako mi je doktorica rekla, nije rekla ni do kada da uzimam.
    Jeste li vi prije imale rizicne trudnoce pa sada uzimate utrogestan?

Ja sam izgubila bebu u 1. mjesecu. A sad sam počela krvariti, u utorak, pa od tad uzimam utrogestan. Uzima se kroz prvo tromjesečje, bar mislim. Al znam da nekad i kasnije žene uzimaju, samo ne znam u kojim slučajevima. 

Brunoibrankica
    11. Travanj 2020. 01:00

Ninuska

Brunoibrankica

Ja sam nekih 4+4 po mojoj procjeni .
    Isto imam bolove, da se ne ponavljam, krvi nema.. samo ta rezanja koja sam spomenula.

Jesi li ti isla na ultrazvuk?

Jesam da, u četvrtak, sve je ok, za sad po izgledu kak treba i biti, u petak idem na kraaatki uzv samo da vide srceko i to je to.
    Bila sam sad na wc-u sad sam ok, nista me ne boli, probat ću vise lezati i odmarati.

11. Travanj 2020. 07:41

Dobro jutro svima 😊
    Kako ste danas? Spavanje bilo bolje?

11. Travanj 2020. 08:23

Cekam muza da dode s pecivima doma da pojdedm malo jer mi je zeludac u grlu, bas sam se nadala da u ovoj trudnoci me ne budu mucile mucnine i povracanje, ali nazalost, isto ko i u prosloj 🙄
    Spavanje. Kaj je to? Ovu noc se probudio "samo" 5 puta. Ako bude i ova beba nespavac, mislim da budemo muz i ja izludili. 

Brunoibrankica
    11. Travanj 2020. 08:24

Juuutro... Ja sam bolje.... Za sad nema boli..
    Spavanje, opet loše .... Uzas...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.