Polipi mogu uzrokovati pobacaj ak se zametak taman smjesti negdje blizu polipa.
Je, maknuli su mi odmah i zapravo sam odmah u tom ciklusu ostala trudna. Rekli su da mozemo odmah dalje, nisam racunala da ce se primiti odmah. Mozda mi se zato pojavilo krvarenje, who knows?
Al bebac zasad napreduje bas onako kako treba pa sam mirna.
Isabela, i ja sam oba puta imala u 7+3tt - zelim ti najdosadniju trudnocu ikada!! 😃😄...i svim ostalim curama ovdje 🥰 ...
meni su previse i ova 2 koja sam imala, nadam se da vise nikada to necu dozivjeti.
Meni su na Sv.Duhu rekli da ne rade pretrage prije 3.pobacaja pa sam to rekla svojoj doktorici koja se snebivala i zvala u Petrovu jel mi mogu napravit obradu zbog 2 misseda pa su rekli da dodem drugi dan na dogovor, meni je prestrasna ta recenica morate imati bar 3 da bi se islo u obradu -ko da nismo zene s osjecajima 😔🥺... sva sreca pa sam imala doktoricu punu razumijevanja...
Curke od mojih simptoma- bolove u maternici (3-4x puta dnevno), malo me zgrči i prođe, u preponama me isto nekad zategne... Danas mi je bilo loše, ali to uvijek nekako prepisujem hrani. I dosta uzdišem, baš mi je teško po stepenicama.
Meni nakon 2 spontama nisu našli uzrok, isto je bilo u istom tjednu i nadam se da je bila slučajnost. Bojim se malo, ali iz iskustva znam da nemrem ništa promijeniti... Sve je unaprijed programirano i nemrem na ništa utjecati kako će se razvijati, ali duboko u sebi se nadam najboljem❤️❤️
Ah da- imate i vi "cvikanje" u jajnicima? Malo lijevi, malo desni jajnik onak zacvika....
Mene zna, dns bas ne. Al uglavnom lijevi iz kojeg mi je ovulacija bila.
Mene isto uglavnom lijevi. Jučer sam bila nekako najlošije dosad, tek sam se u 2 popodne ustala iz kreveta i jedva nešto pojela, danas sam srećom super. Napravila sam ručak, umijesila uskršnju pincu i sad farbam jaja u ljubičastom i crvenom luku. Još treba sav taj nered počistiti..😁 Valjda neće biti posljedica... sutra me možda opet zalijepi za krevet nakon današnjeg adrenalina😄
Dajte stavite ove lilly stickere ispod da ne ispitujem svaku posebno koliko je trudna 😁
Vidim da vas ima koje ste imale spontane, uzas, ne znam kaj bi rekla, i ja vama zato zelim uspjesne i dosadne trudnice bez ikakvih problema 🥰
Vidim da ima i krvarenja nekih, ja sam počela jos sa 4+nekaj sitno smedim iscjetkom, pa par dana mir, pa se opwt pojavilo kao neke smede niti, na svakom pregledu sve ok, nitko ne vidi nista odakle, onda sam opet krpz cijeli osmi tjedan imala mir i sad prije par dana se opet pojavio, danas ga prvi dan nakon toga nema...ne znam...nista me ne boli, al je odma strah.
Da imam mucnine ili sisobolju u glavi bi mi bilo lakse, ovak se stalno pitam zakaj nis ne isjecam
[/url
Sortiraj odgovore
Najstariji