Curke koja ste krvna grupa
Ja sam AB- a muz mi je 0+
Jel ko primio injekciju zbog Rg faktora?
Veseli pozdrav svima🍀
AB+ , mm 0+... kad moras na tu injekciju? Na porodu il moras i u trudnoci?
Djevojke koji ste vi tjedan?
Ja sam po mojoj procjeni 4 + 6, imam danas male bolove stomaka. I u donjem dijelu leda.
Krvi nemam, malo simptoma, osjetljive grudi i bradavice. Malo nekih zilica ujutro, jer navecer stavljam vaginaletu, utrogestan.
Bila sam u utorak na ultrazvuk no ona nije nista vidjela, samo sam u utorak izvadila beru bila je 42,ali sada trenutno nemam priliku gdje je izvaditi. Tako da sam samo u strahu.
Jutros sam u radila digitalni clearblue, i pokazuje 2 do 3 tjedna trudnocu, pa se sve nadam da je beta porasla. Jer ne vjerujem da bi beta od42 pokazivalo trudnocu od 2 do 3 tjedna.
Ja sam nekih 4+4 po mojoj procjeni .
Isto imam bolove, da se ne ponavljam, krvi nema.. samo ta rezanja koja sam spomenula.
Ja sam nekih 4+4 po mojoj procjeni .
Isto imam bolove, da se ne ponavljam, krvi nema.. samo ta rezanja koja sam spomenula.
Jesi li ti isla na ultrazvuk?
Ja sam 5+6... u utorak potvrdena trudnoca i otkucaji srca uzvom... kontrola za 2 tjedna... vratila se mucnina 😀🤪 izgleda da se s jutarnje preselila na vecernju 😝
Ja sam 5+6… u utorak potvrdena trudnoca i otkucaji srca uzvom… kontrola za 2 tjedna… vratila se mucnina 😀🤪 izgleda da se s jutarnje preselila na vecernju 😝
haha, hoće tak šetat mene je danas razveselila žgaravica, al sam nakratko
imaš sam mučnine? ne povraćaš?
Ja sam 5+6… u utorak potvrdena trudnoca i otkucaji srca uzvom… kontrola za 2 tjedna… vratila se mucnina 😀🤪 izgleda da se s jutarnje preselila na vecernju 😝
haha, hoće tak šetatmene je danas razveselila žgaravica, al sam nakratko
imaš sam mučnine? ne povraćaš?
Da, samo mucnine tj imam osjecaj da mi je zeludac u grlu i gladna sam, a naravno ne mogu jest kad imam takav osjecaj... potpisujem za mucnine do kraja trudnoce u zamjenu da ni jednom ne povracam (to mi je nekaj najgore) 😊😊😄😄 al sve prihvacam, samo da bude sve ok s bebonjom 😁🥰. Izdrzat cu
Da, samo mucnine tj imam osjecaj da mi je zeludac u grlu i gladna sam, a naravno ne mogu jest kad imam takav osjecaj… potpisujem za mucnine do kraja trudnoce u zamjenu da ni jednom ne povracam (to mi je nekaj najgore) 😊😊😄😄 al sve prihvacam, samo da bude sve ok s bebonjom 😁🥰. Izdrzat cu
Potpisuje sve kaj si rekla
Ja si priželjkujem mučnine jer brijem da bi mi to bio znak da je sve ok. Al eto, imam gotovo nikakve simptome... tako da se osjećam malo neizvjesno. Al valjda je tu i sve ok.
Si i u prijašnjim trudnoćama imala mučnine?
Sortiraj odgovore
Najstariji