Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tea22
    11. Travanj 2020. 19:35

isabelagregorijan ni meni nije po volji sto nemam bas nikakve simptome, al znam curu koja nije imala niti jedan jedini simptom do 8mj kad joj se javila zgaravica..evo sad je u 2.mj rodila zdravu curicu

Brunoibrankica
    11. Travanj 2020. 20:14

Ja to ni ne znam postavit.... 

pepipeps
    11. Travanj 2020. 20:24

Ja ću ga postaviti tek nakon pregleda, kad ginekolognija kaže koliko je to točno tjedana i dana, i kad vidim da srce kuca...dotad bez tog potpisa 😊

BuBiCaA
    11. Travanj 2020. 20:35

Ja sam 7+1.. Imam bolove ne jake, ali kao da imam upalu jajnika, ne znam kako da vam objasnim. Nije konstantan bol, alo eto, pogotovo kad se tek probudim a trebam da piskim. Krvarenja nemam nikakvog, ali imam iscjedak zuckasti. Da li vi imate iscjedak? Ja tek trebam uskoro na ultrazvuk, pa cu vidjeti sta ce mi reci. Da li vi nosite dnevne uloske?

11. Travanj 2020. 20:38

Ne znam to postavit... 🤣

MarinaStam
    11. Travanj 2020. 20:47

Tea dobro sam ja i fizicki i psihicki, krvarenje je danas treci dan ali vec se danas popodne smanjilo dosta, mislim da sutra jos par kapi da ce da bude i to je to. Prva dva dana je bilo bas obilno.
    Sapica necu na nikakve pretrage jos, pokusat cu jos jednom jer koliko vidim i citam ima dosta ovih slucajeva gdje je sve uredu ali priroda ipak odradi svoje. Ja sam imala preglede prije nego sam planirala trudnocu i sve je ok bilo u septembru prosle godine. 
    Sad cekam da krenem sa trakicama i ganjam ovulaciju 🥰
    Bit ce to, ja cvrsto vjerujem da hoce ♥️

Kcerkica 2015 ♥️
    Spontani Novembar 2019 5+3tt
    Spontani April 2020 5+4tt

Tea22
    11. Travanj 2020. 20:57

Ja sam vam skrinala korak po korak kako napraviti te stickere al dzabe kad ne znam prenjet slike🤷‍♀️🤷‍♀️

Mila12
    11. Travanj 2020. 21:27

Tu sam 🙋🏻‍♀️ Citam vas, ali ne znam sto bih napisala. Zao mi je svih vas koji imate nekakvo krvarenje i probleme 😭 , nadam se da ce svima biti sve u najboljem redu! Cekam da se sve ustali pa kad krene pozitiva da pišem 😊 ja sam ok, nisam navikla se zaliti za simptome jer trudnoca nije bolest,to sve ide uz nju 😂 , mene sike samo pocele malo boliti i piskim konstantno, ali sam se tototalno navikla na to vec 🙈 ova trudnoca mi je nebo i zemlja razlika od prosle. Proslu sam povracala cijelo prvo tromjesjecje, a imala sam i teske glavobolje. I da jos jedan simptom - odma mi je zadnji zub izbio kao i u prosloj trudnoci. Trudnoca pravi zenu jos starijom 🙃 nadam se da ste mi dobro i da se dobro drzite, saljem veliko ❤️ 

isabelagregorijan
    11. Travanj 2020. 21:49

Nadam se da jesam jedna od sretnica koja nece imati niti jedan simptom...20.imam iduci pregled, tad cu sve znati...nikak da dode taj dan. 
    Bubica, bolove u jajnicima sam imala strasne dok jos nisam znala da sam trudna, a sad ih isto imam tu i tamo, skuzila u biti da me bole kad bi mi vrijeme ovulacije bilo i kad bi m trrbala dobiti...cudno.
     I imam iscjedak konstantno, od smedeg, do zutog i bijelog i prozirnog, sve zivo. 
    Jel koja od vas ima povremeno krvarenje iz nosa? 
    I kaj se stickera tiče sam se.prijavite i slijedite korake, kad dodete do kraja idete na forums i kopirate pseudokod u svoj potpis...to jw to. Ma ne treba to stavljat neg bi nam bilo lakse kad bi znalo koliko je koja trudna kad se tipa nekaj pita il komentira, al nije bitno 😊

[/url

Brunoibrankica
    11. Travanj 2020. 21:59

https://lbdf.lilypie.com/xugkp2.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.