Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    10. Travanj 2020. 11:35

lilfn

Pozdrav cure,
    Koje prenatalne vitamine uzimate? Ja sam razmisljala o Elevit Elenatal do 12 tjedna? Moze preporuka?
    Hvala

Pijele elenatal, ali samo iz razloga jer imam bebu od 10 mj koja doji ko novorodence 🤦‍♀️ inace mi je jucer dala doktorica i folacin, njega sam pila ubprvoj trudnoci do 12.tt i dalje elebaby. U biti, svi prenatali  oke, treba naci koji ti odgovaraju.
    Inace ako jedes dosta voca i povrca, jos sad ti ne trebaju dodatni vitamini osim folne kiseline, odnosno jos bolje folata. 

10. Travanj 2020. 11:35

Nove cure, dobrodosle 😊

• lilfn
    10. Travanj 2020. 11:47

Ja sam tek prije tjedan dana saznala za trudnocu, jos nisam bila na pregledu pa neznam da li je onda bolje da pricekam pregled pa da vidim sto mi bude preporucila ginekologica ili da pocnem odmah piti vitamine? Sad sam 4+4 

BuBiCaA
    10. Travanj 2020. 11:59

Ja pijem folnu kiselinu, i prenatal cetravit. Prenatal sam uzela na svoju ruku, a doktor mi je rekao za folnu, kad sam bila prvi put na uktrazvuju 5+3. Sada sam vec u osmoj sedmici pa cu uskoro otici ponovno na ultazvuk. Danas sam vadila sve nalaze, iako mi se nije islo u bolnicu zbog koronavirusa morala sam, zbog vadjenja krvi i sl. Isli smo i suprug i ja u satore, mjerili nam temperaturu ma haos. Jos od maske ne mozes ni disati kako treba..samo da uskoro prodje ovo sve, pa da mozemo uzivati u nasin trudnocama. 

MarinaStam
    10. Travanj 2020. 12:02

Cure hvala vam na podrsci 😊 Bas ste veliko ♥️
    Bit ce ovo sve ok, samo da prodje ova obilna menga i onda opet u nove pobjede 💪🏻
    Mozda stignem opet u zimske bebe ko zna 🥰
    Citat cu i dalje i biti sa vama 😍🙋🏼‍♀️

Kcerkica 2015 ♥️
    Spontani Novembar 2019 5+3tt
    Spontani April 2020 5+4tt

Brunoibrankica
    10. Travanj 2020. 12:28

RedRobin, daaa.. tako nekako ,ali sam pricala sa šeficom , sve smo dogovorile, bilo joj je drago za trudnoću 🥰
     Ja sam isto na jednom folacinu dnevno i 3x2 utrogestana dnevno vaginalno.
    Danas se bas umaram tak mi je teški dan.

• Ninuska
    10. Travanj 2020. 12:29

Sapica

Ja uzimam samo folacin i utrogestan (progesteron) vaginalno prije pozitivnog testa sam uzimala novalac kapsule… 😃

Dapice uzimam i ja utrogestanvaginalno, jednu na vecer, jesi li imala slucajno juto poslije nesto malo smedeg na papiru, ali bas mačkice, kao zilice, malo sam u strahu pa se nadam mozda je od tableta. 

Tea22
    10. Travanj 2020. 12:48

Petrica34

Dobro jutro drage žene…
    Neću vam pričati cijelu moju priču samo kratko… xy godina truda… sve ok ginekološki, nikome jasno šta ne štima, pa prije 2god nađem mikro polip pa je gin mislila proći će sam ali eto nije, u 11mj sam bila na operaciji i maknuli su ga…
    Nakon toga doktorica kaže ako ne bude ništa 3-4mj idemo u postupak…
    Od toliko čekanja i nadanja a da ne kažem da mi je svaka ovulacija školska, kao i svaki dolazak menge, ovaj mjesec mi vrag nije dao mira i napravim jučer test 15DPO točno na dan kad sam trebala dobiti a kad ono + veličine kuće… znači ono…i sad prvo šok jer ne vjerujem, i btw test je bio kineski :) :) :) pa si mislim aj ne valja nešto, šaljem sestri poruku a ona u dućanu i od sreće ne vjeruje i kaže aj nosim ti ja sad Clear blue pa da vidimo… i naravno + iskočio u sekundi i to opet baš ono čist i jak…. tako da eto… konačno sam trudna iako apsolutno ne vjerujem… očito sam luda :D :D D:

Jako sam sretna zbog tebe, zelim ti urednu trudnocu i sve najljepse 🥰🥰💗

Tea22
    10. Travanj 2020. 12:50

Nisha_21 cestitam😍😍

pepipeps
    10. Travanj 2020. 13:18

Čestitke svim novim curama u grupi :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.