Jutro. Ja ko beba 😄 samo sam tri puta isla na wc. Za sad nemam problema sa spavanjem.
Utrogestan uzimam zbog prijasnjih trudnoca (missed abi) i ne znam do kad cu - do kad treba, nije problem 😄😃
JaTeTo, mali mis ti otpocetka tako spava na rate ili je poceo u nekoj fazi?
Bok cure, kaj mogu ja kod vas isto malo, inace sam u jesenskim, al je vecina cura u dosta vecim tjednima od mene i pričaju vec i o porodu, a meni to prerano još..
[/url
Ja vam zelim samo svima pozeljeti ugodne i zdrave trudnoce.
Bas sam se iznenadila kad sam skuzila da je vec toliko vremena proslo i da brzo ide, ja sam bila na zimskim 2018/2019 cini se kao jucer
JaTeTo, mali mis ti otpocetka tako spava na rate ili je poceo u nekoj fazi?
Prva cetiri mjeseca se budio dva puta kroz noc za cicanje i spavao, u biti, cicao u snu. I onda je krenulo mucenje, znaci vec malo vise od 6 mj on se budi minimalno 5 puta kroz noc, barem 2 puta placuci pa se moram dizati i njega na ruke i pjevati i nunati, ostalo uspije zaspati uz cicu. I onda me svekrva pili da zakaj mali ne spava u kinderbetu. Mislim, da cica samo jednom po noci, bi spavao, ovak da se ja dizem 6, 7 puta i idem po njega, dajem cicati i opet u kinderbet, nema sanse, ovak samo izvadim sisu i to je to.
Bila je regresija prvo, pa skok u razvoju, pa zubici, pa opet skok, pa regresija, pa mu sad opet idu zubici, onda vjerojatno ima i laki san i sve to zajedno daju nespavaca. Kroz dan spava dva puta po sat i pol, do dva, ali radije bi da kroz dan nist ne spava, a po noci da, ali eto, tak je kak je. Nadam se da bude brzo proslo i vratilo se na ona dva budenja od pocetka.
Bok cure, kaj mogu ja kod vas isto malo, inace sam u jesenskim, al je vecina cura u dosta vecim tjednima od mene i pričaju vec i o porodu, a meni to prerano još..
Dobrodosla😊 u kojem si tjednu
Ma i ja spadam u jesenske (termin 27.11.), ali tu amo sve tu negdje s tjednima i u istim "problemima" pa mi je bolje 😊 slobodno budes i tu s nama.
Za sad su nasi bebaci mali skorpioni i mali strijelci ako se ne varam😊
Za sad su nasi bebaci mali skorpioni i mali strijelci ako se ne varam😊
Ja sam 10+2 danas, i da, skorpioni i strijelci hehe...
Ovo mi je peta trudnoca, svaka dosad je zavrsila spontanim pobačajem, pa sam sad isto sva izvan sebe jel bude ok ili ne bude.
[/url
Ma i ja spadam u jesenske (termin 27.11.), ali tu amo sve tu negdje s tjednima i u istim "problemima" pa mi je bolje 😊 slobodno budes i tu s nama.
Ma citam vasu grupu i vise se pronalazim u vasim tegobama nego njihovim. Njima su vec trbusi narasli, osjecaju pokrete i tako ..ja sam jos daleko do toga.
Jel ima koja ovdje, a da nema simptoma uopce?
[/url
Sortiraj odgovore
Najstariji