Bok cure, kaj mogu ja kod vas isto malo, inace sam u jesenskim, al je vecina cura u dosta vecim tjednima od mene i pričaju vec i o porodu, a meni to prerano još..
Ma i ja spadam u jesenske (termin 27.11.), ali tu amo sve tu negdje s tjednima i u istim "problemima" pa mi je bolje 😊 slobodno budes i tu s nama.
Ma citam vasu grupu i vise se pronalazim u vasim tegobama nego njihovim. Njima su vec trbusi narasli, osjecaju pokrete i tako ..ja sam jos daleko do toga.
Jel ima koja ovdje, a da nema simptoma uopce?
Ja sam ta bez simptoma😅
Svaka cast sto nisi odustala ni nakon 4 pobacaja, od srca ti zelim da ova trudnoca protekne u najboljem redu💗
U kojim tjednima su ti se dogadali spontani?
Ja također....pitam se s vremenom jesam li ja to sve umislila, ali testovi koje sam sačuvala su rekli svoje :)
Btw, svi smo mi u biti jesenske, ali nama je tek početak, tako da se ni ja nisam htjela osjećati kao neki padobranac, govoriti o nekim početnim tegobama među njima koje nas šišaju i za dva mjeseca trudnoće više...
Isabelagregorijan dobrodosla u grupu, 4 pobacaja vec 😮😢 Ja sam se pocela da brinem pomalo nakon dva 🥺
Ali ni ja ne odustajem idem dalje, ja sam imala sad neki dan spontani sa 5+4 tt.
Nadam se da ce ubrzo opet uspjeti pa da jos se ovdje ukljucim u zimske bebe 🥰
Kcerkica 2015 ♥️
Spontani Novembar 2019 5+3tt
Spontani April 2020 5+4tt
Btw, svi smo mi u biti jesenske, ali nama je tek početak, tako da se ni ja nisam htjela osjećati kao neki padobranac, govoriti o nekim početnim tegobama među njima koje nas šišaju i za dva mjeseca trudnoće više…
Istina da, sve do 21.12. je jesen, a mislim da ni jedna od nas za sad nije blizu kalendarske zime😄
Isabelagregorijan dobrodosla u grupu, 4 pobacaja vec 😮😢 Ja sam se pocela da brinem pomalo nakon dva 🥺
Ali ni ja ne odustajem idem dalje, ja sam imala sad neki dan spontani sa 5+4 tt.
Nadam se da ce ubrzo opet uspjeti pa da jos se ovdje ukljucim u zimske bebe 🥰
Hej Martina kako si, jel ti se krvarenje smanjilo malo
MarinaStam, planiras ti na kakve pretrage sada? Ja sam nakon 2. misseda isla na obradu
Isabela, želim ti puno sreće :)
Ja isto nemam neke simptome. Jedino sam umornija i tlakić me malo šora danas, al generalno ne mogu reći da se osjećam trudno. Kao što je pepipeps rekla, da nema testa koji je ostao kao dokaz, pitala bi se je li ovo za stvarno.
Sapica, na koje si pretrage išla? Ja sam išla samo za trombofiliju. I išla sam na histeroskopiju jer je ispalo da imam polipe. Ali ne znam jesu li ti polipi uzrokovali pobačaj.
Isla sam na pretrage krvi, ponovne briseve, ogtt, testovi trombofilije (faktori PAI1, VLeiden, MTHFR), lupus, proteini, spolni hormoni i hormoni stitnjace, kariogram i ja i mm (moguce da sam nekaj i zaboravila, dosta je toga bilo 😮)
Svi spontani od 7-8 tjedna...uzrok nije pronaden, obavili smo sve pretrage i sve je u redu, nitko ne zna zakaj. Ovaj put se i pikam heparinom za svaki slučaj iako nemam trombofiliju. Pikala sam se i u prosloj trudnoci, al svejedno nije uspjelo. Jako mi se tesko opustiti i vjerovat da cw sve bit ok...al vidjet cemo, dosad je bilo, idemo dan po dan.
Kaj se simptoma tiče, ni u jednoj nisam imala niti jedan jedini simptom, nemam niti ovaj put i zato me strah.
Marinastam bas mi je zao za spontane, nemam ti rijeci utjehe jer ni samu sebe jos nemrem smirit...jesi li radila nešto od pretraga? Moze biti samo losa sreca, tako su ti mene tjesili 🤨 nadam se da ces sto prije javiti lijepe vijwsti 🥰 ako nisi morala na kiretazu nego je sve samo izaslo, ne moras ni čekati.
Kaj se tiče obrade, mene su tek nakon 3 poslali, ne nakon 2 s ibjasnjenjem da moras tri pobacaja imat da bi ti radili te skupe pretrage.
Redrobin, ako si bila na histeroskopiji i nasli su ti polipe jesu ti ih odmah uklonili? Nisam sigurna dal polipi mogu uzeokovati spiontane, ali citala sam nesto o ashermanovom sindromu...
Hvala vam cure, nadam se da je ovaj put to to i da ce beba ostati do kraja samnom 🥰
[/url
Sortiraj odgovore
Najstariji