Cure, jel se vama dogada da jedan dan imate simptome,a sljedeci ne? 🤔
Hej😊
Ne dogadja mi se to,ali to je mozda zbog toga jer ja nekih posebnih simptoma ni nemam!
Osim pospanosti i pomalo bolnih i osjetljivih grudi,sve ostalo je normalno!
Mislila sam da cu imati tisucu simptoma kad ostanem trudna i da cu znati sto posto da je to to,a s obzirom na moje "simptome",da mi nije izostala M,ne bih skoro ni znala da sam trudna!
Pa se svaki dan zapitam da li je i to sto nemam skoro nikakvih simptoma normalno,i da li je sve ok s bebicom,kad nemam mucnine,nesvjestice,ne povracam ni nista slicno🤦♀️
Kakvo je stanje kod tebe?
Koje simptome malo imas,malo nemas?
Mucninu sam imala i grudi su me puno jace bolile do danas, danas samo malo...od mucnine ni m danas vise, danas je novi simptom glavobolja (ako je to simptom) 😁... mislim da je okej ne imsti simptome, al mi je cudno malo imat bas izrazene simptome i malo nista 😒
Tea, sto ti je doktorica rekla? Ja isto ne znam sto smijem, sto ne smijem. Napisao mi strogo mirovanje, al ne i definiciju 😂
Danas oko 2 ujutro me opet docekala krvca na papiru, kroz dan nije nista. Al se ne micem iz lezeceg polozaja.
Ja sam ti se jutros se ustala u 08 i lezala sam u krevetu do 09 jer sam mislila da se ne smijem ustat (cak sam se i rasplakala jer nisam znala kako da iskljucivo lezim 8mj hahah)😂😂
I onda nakon sat vremena sam nazvala gineko i ocajno sam je pitala smijem li ici sjesti,popiti kavu i oprati kosu; jos sam je pitala i smijem li se brijati,tusirati..
Moja gineko je stvarno draga, nasmijala mi se od srca
Rekla je da smijem odrzavati osobnu higijenu 🤣, da nema potrebe da konstantno lezim, da smijem kuhati al da ne stojim cijelo vrijeme na nogama vec da uhvatim svaku priliku da malo sjednem, lakse kucanske poslove smijem obavljati, ali rekla je da se sad ne bacam na pranje poda,prozora i sl.
Ne smijem dizati nista tesko, niti se saginjati
Eto to je ona meni rekla, i to je jedino sto ja znam🤷♀️🤷♀️
Meni dođe da napravim još koji test da se uvjerim da sam još uvijek trudna😂 Nemam nikakve pretjerane simptome, malo me zaboli želudac, ali mi se ne povraća, grudi su mi malo veće, al ne osjećam da bole ili nešto takvo, najviše od svega mi se spava, to bih mogla rastegnuti na cijeli dan po malo. Moj je pregled 22.4. i jedva čekam da vidim što se događa 😊
Do danas sam imala mucnine, grudi, umor. A od danas samo grudi, al skroz malo bole. I od danas glavobolja.
Okej, hvala… drago mi je to procitati 😃🤩
Haha, fale ti mučnine?
Mene je jučer glava rasturala, a nisam htjela ništa popiti protiv glavobolje. Ne znam ni jel nešto ok za uzet u tim slučajevima u trudnoći. Otišla sam spavati ful rano i danas je nema.
I meni je ten u totalnom kaosu. Mislim, i inače imam tinejdžerski ten, al zadnja tri dana je katastrofa. Nekak se nadam da je ovo faza na koje će uslijediti onaj trudnički sjaj koji ljudi znaju spominjati
Evo guglala: pregnancy glow when does it start - kažu najčešće u drugom tromjesečju. moram se malo strpit
Hahahah kad vec necemo imati vitku figuru na ljeto,barem cemo imati sjajan ten😂😂
Ja sam ti se jutros se ustala u 08 i lezala sam u krevetu do 09 jer sam mislila da se ne smijem ustat (cak sam se i rasplakala jer nisam znala kako da iskljucivo lezim 8mj hahah)😂😂
I onda nakon sat vremena sam nazvala gineko i ocajno sam je pitala smijem li ici sjesti,popiti kavu i oprati kosu; jos sam je pitala i smijem li se brijati,tusirati..
Moja gineko je stvarno draga, nasmijala mi se od srca
Rekla je da smijem odrzavati osobnu higijenu 🤣, da nema potrebe da konstantno lezim, da smijem kuhati al da ne stojim cijelo vrijeme na nogama vec da uhvatim svaku priliku da malo sjednem, lakse kucanske poslove smijem obavljati, ali rekla je da se sad ne bacam na pranje poda,prozora i sl.
Ne smijem dizati nista tesko, niti se saginjati
Eto to je ona meni rekla, i to je jedino sto ja znam🤷♀️🤷♀️
Zvuči ok, al svjedno ću se danas stopiti s kaučem. Skuhala sam ručak i to je dovoljno
Joj, stvarno se nadam da nećemo više krvariti.
Mislim da ću ić za dva tjedna na uzv, ako do tad bude sve ok, kod svoje ginekologice (ovo sam sad bila na pregledu privatno) pa da provjeri jel sve ok. Neću moći izdržati mjesec dana.
Ja sam skuhala rucak, sad lezim odmaram digla sam se par puta, sve mi postane crno pred očima, zavrti mi se, a da ne govorim kako me boli tu di je slezena, ne znam kaj bi rekla, bas me boli.... I jajnici me rezu...
Pitala sam ginekologa reko je da je sve ok, da će proći.
Krvi za sad nema... Sve je ok.. osim tih rezanja jako neugodnih.
Meni je isto danas čudan dan. Boli me ruka (iznad lakta). Čak sam i ginekologa zvala koji kaže da nije povezano s trudnoćom. Nekak se tješim da je to od previše ležanja jer nisam bas naučena da skoro cijeli dan ležim.
Brinem se jer znam da bol u ramenu može upućivati na izvanmatericnu. Iako sam čitala da bole ramena gore prema vratu, a mene bas ruka boli, čak mi bol zna oci prema prstima.
Meni je isto danas čudan dan. Boli me ruka (iznad lakta). Čak sam i ginekologa zvala koji kaže da nije povezano s trudnoćom. Nekak se tješim da je to od previše ležanja jer nisam bas naučena da skoro cijeli dan ležim.
Brinem se jer znam da bol u ramenu može upućivati na izvanmatericnu. Iako sam čitala da bole ramena gore prema vratu, a mene bas ruka boli, čak mi bol zna oci prema prstima.
Zanimljivo. Nisam nikad čula za bolove u rukama povezanim s izvanmaterničnom. Kad ideš na pregled?
Bolovi u ramenu i vratu mogu upućivati na vanmatericnu, a mene boli ruka. Ne znam dal sam ju možda zalezala ili istegnula ili nešto, al bas me nervira ta bol. Nije niti jaka, samo je dosadna.
No ja nisam za to znala.... Al svaka je bol neugodna...
Zao mi je kaj nas boli.... Al nek su bebe ok ...
Sortiraj odgovore
Najstariji