Ja uzimam samo folacin i utrogestan (progesteron) vaginalno prije pozitivnog testa sam uzimala novalac kapsule… 😃
Dapice uzimam i ja utrogestanvaginalno, jednu na vecer, jesi li imala slucajno juto poslije nesto malo smedeg na papiru, ali bas mačkice, kao zilice, malo sam u strahu pa se nadam mozda je od tableta.
Nisam, cijelo vrijeme mi je bijelo ili skroz blijedo zuckasto zbog utrogestana
Ajme meni cure,pa kakve su se to lose vijesti zaredale u zadnjih par dana???😒
Marina,uzasno mi je zao zbog svega sto ti se dogodilo!
Nadala sam se da ce rasplet biti potpuno drugačiji i da je taj iscjedak bio samo lazna uzbuna!
Zelim ti da se sto prije oporavis,i da sto prije opet ugledas svoj plus,koji ce ovog puta ostati s tobom!
Drago mi je sto si ipak pozitivna i sto imas super doktoricu kojoj vjerujes!
Zelim ti puno srece❤️
Tea,kako si ti?
Nadam se da ti je krvarenje prestalo!😊
Nove cure,dobrodosle!
Cestitam vam na plusicima i zelim mirnu i lijepu trudnocu❤️
Arwen87 hej, ja sam dobro.. hvala Bogu ne krvarim trenutno
Ujutro sam se probudila i pitala sam se sta sad, sta znaci mirovanje, sta tocno ne smijem raditi😅
Pa sam nazvala svoju gineko koja mi je to malo bolje objasnila haha
Slj pregled mi je 04.05., cini mi se bas dugo do tad.. al ni ne brinem se previse, imam neki osjecaj da ce sve biti dobro😃
Kako si ti😊
Tea, sto ti je doktorica rekla? Ja isto ne znam sto smijem, sto ne smijem. Napisao mi strogo mirovanje, al ne i definiciju 😂
Danas oko 2 ujutro me opet docekala krvca na papiru, kroz dan nije nista. Al se ne micem iz lezeceg polozaja.
Arwen87 hej, ja sam dobro.. hvala Bogu ne krvarim trenutno
Ujutro sam se probudila i pitala sam se sta sad, sta znaci mirovanje, sta tocno ne smijem raditi😅
Pa sam nazvala svoju gineko koja mi je to malo bolje objasnila haha
Slj pregled mi je 04.05., cini mi se bas dugo do tad.. al ni ne brinem se previse, imam neki osjecaj da ce sve biti dobro😃
Kako si ti😊
Jako mi je drago sto je krvarenje prestalo!😊
I ja sam dobro,nemam za sad nikakvih problema ni bolova,nadam se da ih nece ni biti!
Jedino sam stalno pospana,ali svejedno sam na godisnjem i nakon toga ce mi dr. otvoriti bolovanje,tako da mi je dopusteno!
Ne znam sta tvojoj dr.znaci mirovanje,meni je moja rekla da nemamo odnose,da se ne saginjem puno,ne dizem nista tesko,da ne usisavam i da bar za sad u pocetku metlu i krpu prepustim nekom drugom!🤷😊
Meni je sljedeci pregled negdje oko 22.04.,tad cu biti trudna oko 10 tjedana i koji dan,nadam se da ce sve biti u redu!
Znam da se necu smiriti dok ne docekam taj pregled,a ako sve bude u redu,sreca ce trajati vjerovatno taj dan,pa onda opet strahovanje do sljedece kontrole,ali to tako mora biti valjda!🤦♀️😂
Ali i ja nekako vjerujem u nasu mrvu i vjerujem da raste i da ce ostati uz nas,buduci da nas je malo cudo odlucilo iznenaditi i usreciti zadnji ciklus pokusavanja prije odlaska na potpomognutu oplodnju❤️🥰
Cure, jel se vama dogada da jedan dan imate simptome,a sljedeci ne? 🤔
A koje simptome imaš? Ja ne osjećam neke simptome osim umora pa ti ne mogu reći. Ali mislim da sam u nekom članku na jednoj od app koje imam za praćenje trudnoće (zasad samo tri :D) pročitala da je normalna ta pojava da malo osjećaš simptome, malo ne.
A koje simptome imaš? Ja ne osjećam neke simptome osim umora pa ti ne mogu reći. Ali mislim da sam u nekom članku na jednoj od app koje imam za praćenje trudnoće (zasad samo tri :D) pročitala da je normalna ta pojava da malo osjećaš simptome, malo ne.
Do danas sam imala mucnine, grudi, umor. A od danas samo grudi, al skroz malo bole. I od danas glavobolja.
Okej, hvala... drago mi je to procitati 😃🤩
Hej😊
Ne dogadja mi se to,ali to je mozda zbog toga jer ja nekih posebnih simptoma ni nemam!
Osim pospanosti i pomalo bolnih i osjetljivih grudi,sve ostalo je normalno!
Mislila sam da cu imati tisucu simptoma kad ostanem trudna i da cu znati sto posto da je to to,a s obzirom na moje "simptome",da mi nije izostala M,ne bih skoro ni znala da sam trudna!
Pa se svaki dan zapitam da li je i to sto nemam skoro nikakvih simptoma normalno,i da li je sve ok s bebicom,kad nemam mucnine,nesvjestice,ne povracam ni nista slicno🤦♀️
Kakvo je stanje kod tebe?
Koje simptome malo imas,malo nemas?
Do danas sam imala mucnine, grudi, umor. A od danas samo grudi, al skroz malo bole. I od danas glavobolja.
Okej, hvala… drago mi je to procitati 😃🤩
Haha, fale ti mučnine?
Mene je jučer glava rasturala, a nisam htjela ništa popiti protiv glavobolje. Ne znam ni jel nešto ok za uzet u tim slučajevima u trudnoći. Otišla sam spavati ful rano i danas je nema.
I meni je ten u totalnom kaosu. Mislim, i inače imam tinejdžerski ten, al zadnja tri dana je katastrofa. Nekak se nadam da je ovo faza na koje će uslijediti onaj trudnički sjaj koji ljudi znaju spominjati
Evo guglala: pregnancy glow when does it start - kažu najčešće u drugom tromjesečju. moram se malo strpit
Sortiraj odgovore
Najstariji