Dobro jutro drage žene...
Neću vam pričati cijelu moju priču samo kratko... xy godina truda... sve ok ginekološki, nikome jasno šta ne štima, pa prije 2god nađem mikro polip pa je gin mislila proći će sam ali eto nije, u 11mj sam bila na operaciji i maknuli su ga...
Nakon toga doktorica kaže ako ne bude ništa 3-4mj idemo u postupak...
Od toliko čekanja i nadanja a da ne kažem da mi je svaka ovulacija školska, kao i svaki dolazak menge, ovaj mjesec mi vrag nije dao mira i napravim jučer test 15DPO točno na dan kad sam trebala dobiti a kad ono + veličine kuće... znači ono...i sad prvo šok jer ne vjerujem, i btw test je bio kineski :) :) :) pa si mislim aj ne valja nešto, šaljem sestri poruku a ona u dućanu i od sreće ne vjeruje i kaže aj nosim ti ja sad Clear blue pa da vidimo... i naravno + iskočio u sekundi i to opet baš ono čist i jak.... tako da eto... konačno sam trudna iako apsolutno ne vjerujem... očito sam luda :D :D D:
Pozdrav cure, evo da se i ja tu priključim, zadnja mjesecnicama 2.3.,pozitivan test imam, u utorak sam bila kod ginekologa, ne vidi nista, a termin po njenom je 5t+1d,tako je bilo u utorak, vadili krv, beta 42.
Po mome znam da je bila kasna ovulacija, 21.3.,znaci po mome je u utorak bilo 4t+3d.
Otisla sam tako rano doktoru jer sam u rujnu posle godine imala spontani u 5 tjednu.
Brine me ova niska beta, ali dva tjedna prije termina mjesecnice sam imala implatacijsko, pa se tjesim da je bas rana trudnoca.
Je li koja od vas isla ovako rano na ultrazvuk, jesu li kod vas vidjeli sta tako rano.
Veliki pozdrav i svu srecu vam zelim.
U prosloj trudnoci sam isla s 4+0 na pregled, vidjela se samo gestacijska vrecica, pa s 5+0 dok se vidio i plod bez srcane akcije i onda na 7+0 se vidjelo i srce kak kuca. Isla sam tak rano jer sam par mj prije imala spontani.
Sad sam bila jucer na pregledu prvom, 6+6 sam bila i vidio se plod i srce kak kuca.
Beta dok se vadi, najbolje je da se ponovi dva dana nakon prvog vadenja, i onda ako se podupla, najvjerojatnije je sve u redu. Ovak samo jedna beta nist ne znaci osim potvrdu trudnoce.
Inace, ako beta nije preko 1000, ne vidi se nista u maternici, a iznad 10000 treba biti da se vidi plod…
Ginekologija je na godišnjem od srijede, do sljedećeg cetvrtaka, brtu sam kod nje vadila. Ona je rekla da sacekamo sljedeca tjedan.
Ali evo jutros sam u radila digitalni test koji pokazuje tjedne i kaze 2-3 tjedna.
Biti ce da se uduplala, tj.porasla. Ne vjerujem da bi na brtu od 42 pokazao te tjedne.
I da evo jos jedne koja ne spava 😂
Jutro... Ja sam bila budna od 2.22 minimalno do 4, al mene muci lako rec na poslu a da dobro ispadne, rekla sam šefici da bi ja go 10 dana 9d imam starog i jedan dan bi novog a pomoćnica je njoj na to odgv da se mora prvi dio novog koristit 10 dana. Ja bi na go da dobijem regres sa svim svojima u 6mj, da mi se napise rjesenje,jer inace nema regresa dok ne koristim go. Isla bi na komplikacije jer je ludnica, rad od kuce nova pomoćnica koja traži cuda.
Bas sam u brizi. Jer ako nam skinu plaću sad bit ce manji prosjek za poslije.
Bok curke!
Mislila sam ne javiti se, pošto sam bila prije u jesenskim (drugi nick) i evo nakon 2 spontana, u idućem ciklusu pojavio se plus. Ja sam tek cca 14dpo i vec prije par dana lagani plus... Nemam kaj razmišljat, jer plus je plus😊 čestitam svima i nad se našim zimskim poklonima ❤️❤️
Po cemu sam posumnjala: kihanje je kod mene uvijek bio simptom, kišem ko luda- u kući, vani ne. Omda se smiri pa opet ful....
Drugo je bilo menstrualni grčevi, kao da cu dobit al već od ovulacije.
Treće ponekad me u cicama malo "peklo", pošto imam male baš me začudilo kaj se dešava.
Implantaciju sam osjetila prvi put u životu - kao da me netko piknuo iglom u području maternice i držalo je nekih 2min u intervalima i nakon toga 2 dana je test bio pozitivan❤️
Nisam se još naručila na pregled, budem idući tjedan, nadam se 3. Sreći 😍 p. S. RedRobin drago mi je da si opet tu, pratile smo se, sad se nadam da ce nam sve biti ok!
Puse svima
Petrica i Nisha, dobrodosle, ovdje ostale i na zimu se sretno porodile 😁
Brunoibrankica, apsolutno se ne kuzim u ovu problematiku i regres. Moras iskoristit stari go da dobis regres? Ili kak to ide?
Moras iskoristit 10dana novog godisnjeg u komadu da bi bio isplacen regres. 😃😄 a kolko sam skuzila, ona ima jos 9 dana starog... znaci da bi regres dobila mora bit na go 19dana u komadu jer se prvo koristi stari... jel? 😁
Bok curke!
Mislila sam ne javiti se, pošto sam bila prije u jesenskim (drugi nick) i evo nakon 2 spontana, u idućem ciklusu pojavio se plus. Ja sam tek cca 14dpo i vec prije par dana lagani plus… Nemam kaj razmišljat, jer plus je plus😊 čestitam svima i nad se našim zimskim poklonima ❤️❤️
Po cemu sam posumnjala: kihanje je kod mene uvijek bio simptom, kišem ko luda- u kući, vani ne. Omda se smiri pa opet ful….
Drugo je bilo menstrualni grčevi, kao da cu dobit al već od ovulacije.
Treće ponekad me u cicama malo "peklo", pošto imam male baš me začudilo kaj se dešava.
Implantaciju sam osjetila prvi put u životu - kao da me netko piknuo iglom u području maternice i držalo je nekih 2min u intervalima i nakon toga 2 dana je test bio pozitivan❤️
Nisam se još naručila na pregled, budem idući tjedan, nadam se 3. Sreći 😍 p. S. RedRobin drago mi je da si opet tu, pratile smo se, sad se nadam da ce nam sve biti ok!
Puse svima
Cestitam na plusicu! 😄🤩 DRZIM FIGE ZA 3.SRECU, i sebi samoj i jos jednoj curki... sad smo tri koje idemo po svoju 3.srecu 😍🥰
Bude! 😍😘 Ovaj put definitivno neću vaditi betu i zamarat se brojkama jer je to samo psihički stres na koji ne mogu utjecat- znači lagano.
Pozdrav cure,
Koje prenatalne vitamine uzimate? Ja sam razmisljala o Elevit Elenatal do 12 tjedna? Moze preporuka?
Hvala
Ja uzimam samo folacin i utrogestan (progesteron) vaginalno prije pozitivnog testa sam uzimala novalac kapsule... 😃
Sortiraj odgovore
Najstariji