https://ibb.co/ydpG1Nx... evo i mene, sve za sad super izgleda...nuhalni 1.5mm, nosna kost prisutna, zeludac i mokracni mjehur su tu (znaci da su i bubrezi), srce okej, noge i ruke okej 😃😁... hvala cure na podrsci 🥰 veliki smo za 12+4tt 😍🤩
Bluemoon divne slikice i čestitke na super pregledu 👏👏👏 jedva čekam da nam javiš spol ☺️
Ja ne znam kako je vama ali mene umiri kada imam probadanja i zatezanja dole... znam da mi bebica raste i da je sve ok... pregled 8 dana, jedva čekam! Ponekad imam osjećaj kao da sam si umislila da sam trudna jer nisam bebicu vidjela preko 3 tjedna 😁 koliko čekam toliko me i strah, ali tako je kako je 🤗🤗
Sapica bravo na pregledu 👏👏 neka sve dalje teče uredno i školski... ne mogu otvoriti link koji si stavila 🤷♀️
hvala cure :))) sretno svima na pregledima :) btw pisite imena koja vam se svidaju ako vam sto padne napamet.. ja za curice ne da nemam ideje nego al ima jos vremena, samo eto zabavlja me to
Sto se tice vadenja krvi kad mi kazu nataste obavezno dodem tako, dobro zvaka nije problem nikakav..al tipa secer mi je na jednom nalazu bi povisen za trudnicu pa me gin odma pitala jesam mozda popila kavu ili jela nesto ujutro, ja kazem ne.. al smo ponovili vadenje za tjedan dana i bilo je ok
Sapice cestitammmm 😍😍
Ostalim curama koje idu danas isto sretno ❤
🙏❤💙
Cestitke svima na urednim pregledima, da do kraja imamo samo pozitivu 🥰🥰❤️ Kod mene nista novo, cekam cetvrtak i prvi pregled, vrlo slabo imam simptoma osim sto i mene probada malo stomak, cesce sam na wcu ali mjerim dnevni unos tecnosti na 2l pa pripisujem i tome, inace sam slabo vodu pila pa je to sad za mene puno
Evo i ja s pregleda,sve u redu,kaze dr. bas po skolski kako treba 🙂 spol nije mogao 100% potvrditi pa nije htio ni reci,tako da nam ostaje cekati iduci pregled 🙂
https://ibb.co/ydpG1Nx… evo i mene, sve za sad super izgleda…nuhalni 1.5mm, nosna kost prisutna, zeludac i mokracni mjehur su tu (znaci da su i bubrezi), srce okej, noge i ruke okej 😃😁… hvala cure na podrsci 🥰 veliki smo za 12+4tt 😍🤩
Super!!! Daj jos jednom sliku stavi, ne otvara ovaj link 😊
Cure, koliko vas je imalo blaga krvarenja/smedjarenja?
Ja sam jucer na papiru vidila krv i bas sam se prepala, danas je to vise onako smedje i sve tamnije i imam ulozak cijelo vrijeme i na njemu nista, samo kad s3 brisem ima toga, zvala sam gin i rekla je da dodjem sutra na pregled, bas me ovo uznemirilo, nadam se da nije nista ozbiljno i da ce ovog puta biti sve u redu, tjesi me kaj mi je beta bila tak visoka, valjda ne bi bila da nesto nije kak treba. Plizz podjelite svoja iskustva s tim
Cure cestitam vam svima na dobrim pregledima! 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji