Hvala vam cure beskrajno, kako jos nikome nismo rekli za trudnocu,vi ste mi najveca podrska💞💞💞
Tu smo jedna za drugu 🥰🤩😚 i mene su vec cure smirivale i pomagale danas tak da, stvarno nam je podrska top 😊🙃
Pozdrav cure, evo da se i ja tu priključim, zadnja mjesecnicama 2.3.,pozitivan test imam, u utorak sam bila kod ginekologa, ne vidi nista, a termin po njenom je 5t+1d,tako je bilo u utorak, vadili krv, beta 42.
Po mome znam da je bila kasna ovulacija, 21.3.,znaci po mome je u utorak bilo 4t+3d.
Otisla sam tako rano doktoru jer sam u rujnu posle godine imala spontani u 5 tjednu.
Brine me ova niska beta, ali dva tjedna prije termina mjesecnice sam imala implatacijsko, pa se tjesim da je bas rana trudnoca.
Je li koja od vas isla ovako rano na ultrazvuk, jesu li kod vas vidjeli sta tako rano.
Veliki pozdrav i svu srecu vam zelim.
Pozdrav cure, evo da se i ja tu priključim, zadnja mjesecnicama 2.3.,pozitivan test imam, u utorak sam bila kod ginekologa, ne vidi nista, a termin po njenom je 5t+1d,tako je bilo u utorak, vadili krv, beta 42.
Po mome znam da je bila kasna ovulacija, 21.3.,znaci po mome je u utorak bilo 4t+3d.
Otisla sam tako rano doktoru jer sam u rujnu posle godine imala spontani u 5 tjednu.
Brine me ova niska beta, ali dva tjedna prije termina mjesecnice sam imala implatacijsko, pa se tjesim da je bas rana trudnoca.
Je li koja od vas isla ovako rano na ultrazvuk, jesu li kod vas vidjeli sta tako rano.
Dva dana prije mjesecnice, sorry 🤪
Evooo ne znam od kud da krenem... nisam stigla javit se, cure moje,zao mi je sto se sve to dogadja... ,
Marina 😟 tako mi je zao,bas me ulovila tuga to je treca izgubljena na ovom forumu ili 😭 bas mi je zaooo ,ali drzi see .. sve smo uz tebe. Javi se koji put.
A ostale drago mi je sto ste dobro....
I ja sam danas bila na kontroli onako je kako sam ja rekla manja je trudnoća nego sto se racuna od 1.3 kad je bila m , ja sam imala ovulaciju negdje od 10-13 ne znam zato sto imam ne redovite cikluse i nisam ovaj mj pratila pustila sam što bude bude...
Uzv pokazao 4 tj... Sve jw dobro smjesteno. U petak idem vidjet za srceko. Beta je ok 9322 , a u petak je bila 715,9 .
Poppy, dobrodosla! Zelim ti puno srece 😁 mene je bas sad uhvatilo zderanje nekako, zasad sam cak smrsavila kilu i pol u zadnja dva tjedna.
Tea, narucila sam od ethereal-a. Preporucila mi je curka na ljetnim bebama gdje sam trazila preporku. Javim dojmove kad stigne 😊
Ja taj jastuk imam od prve trudnoce...
Ethereal- to vam je iz mog grada . Znam curku iz teretane....
Svi im hvale proizvode.
Evo i nas .. jaaako smo jos mali ali smo hrabri 🥰🥰🥰
https://ibb.co/g41xqPq
Mi smo rekli malomu, jaaako je sretan, oduševljen je....
Neko je spomenuo ne spavanje i ja se aa time jako mucim.
Laku noć svima
Kad smo kod nespavanja, mene nuci. Ustala sam se piskiti i sad ne mogu zaspati. Veselje
U prosloj trudnoci sam isla s 4+0 na pregled, vidjela se samo gestacijska vrecica, pa s 5+0 dok se vidio i plod bez srcane akcije i onda na 7+0 se vidjelo i srce kak kuca. Isla sam tak rano jer sam par mj prije imala spontani.
Sad sam bila jucer na pregledu prvom, 6+6 sam bila i vidio se plod i srce kak kuca.
Beta dok se vadi, najbolje je da se ponovi dva dana nakon prvog vadenja, i onda ako se podupla, najvjerojatnije je sve u redu. Ovak samo jedna beta nist ne znaci osim potvrdu trudnoce.
Inace, ako beta nije preko 1000, ne vidi se nista u maternici, a iznad 10000 treba biti da se vidi plod...
Evo me djevojke, hvala vam svima na podrsci..divne ste❤
Sad sam dosla doma
Hematoma nema, ne zna od kud krvarenja 🤷♀️
Srce kuca, rekla je da je velicina bebe za 4tjedna - 4,1mm (meni to osobno nema smisla jer srce pocne kucati tek od 5og tj)
Strogo mirovanje i tablete Duphaston 10mg 3 puta na dan
Hvala dragom Bogu, bas mi je pao kamen sa srca
Tea, drago mi je da je sve oke ❤️
Eto i ja budna sad, ali ne zbog nesanice, nego ovaj moj sin nema potrebe spavati po noci vec par mjeseci, a muz i ja na izmaku snaga. Sve bi dala za 4 sata sna u komadu 😭😭😭
Sortiraj odgovore
Najstariji