Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    poppy
    18. Svibanj 2020. 19:33

Isabelica ❤️❤️❤️ Cestitke!

nicole12
    18. Svibanj 2020. 19:34

Tea22, kažu da i beba osjeti boli i ja stvarno mislim da joj vise može naštetiti ako mama pati u bolovima satima ili danima, a jedan paracetamol tu i tamo ne može ništa. To su snažna mala bića 🥰

An1
    18. Svibanj 2020. 19:34

Tea22

Btw djevojke meni je jos 199 dana do termina🤩🤩
    Na manje od 200 smo, i prosao je vec 81 dan💖

Super Tea!! Još si i u 12 tom tjednu već... 🤗 

Pročitala sam negdje da brineš jer si smrsala? Ja isto imam danas kilogram manje nego prije nekoliko dana i nadam se da je to samo prošla ona početna nadutost

10.06. Nifty uredan 💖

Tea22
    18. Svibanj 2020. 19:37

nicole12

Tea22, kažu da i beba osjeti boli i ja stvarno mislim da joj vise može naštetiti ako mama pati u bolovima satima ili danima, a jedan paracetamol tu i tamo ne može ništa. To su snažna mala bića 🥰

Potpuno se slazem
    Hvala Bogu ja do sad nisam jos bila primorana piti tablete za bolove, al ne bi se dovela u situaciju da ludim od boli.. dobro kazes, beba osjeca sve isto sto i mama😊

JECIKA
    18. Svibanj 2020. 19:39

Nada88 ma uopste nije vazno jesi li rekla ili ne.. Ali ja sam imala lose uskustvo sa prvom vanmatericnom kada sam svima rekla i na kraju nije ispalo dobro.. Stavise ko primijeti reci cu a ko ne.. Neka ceka decembar 

MM sve OK ('80), ja bez oba jajovoda iz dvije vanmatericne ('92)

1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
    2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️
    02.12.2020 došao naš garavi čuperak - tatina i mamina princeza

Tea22
    18. Svibanj 2020. 19:39

Anikin

Tea22

Super Tea!! Još si i u 12 tom tjednu već… 🤗

Pročitala sam negdje da brineš jer si smrsala? Ja isto imam danas kilogram manje nego prije nekoliko dana i nadam se da je to samo prošla ona početna nadutost

Hvala ti 😃😃 nene, ja po sebi nisam u 12tj dok ne bude 12 tj hahaha ne zelim se urec, ali blizu sam😂
    Nisi ni ti daleko od mene, tocno 2 tj razlike😊😊
    Jel mi vjerujes da sam se i ja tjesila s tom nadutoscu haha😃 da mi je netko pricao da cu zalit za kilama i trbuhom ne bi mu vjerovala hahahah

Tea22
    18. Svibanj 2020. 19:45

JECIKA

Nada88 ma uopste nije vazno jesi li rekla ili ne.. Ali ja sam imala lose uskustvo sa prvom vanmatericnom kada sam svima rekla i na kraju nije ispalo dobro.. Stavise ko primijeti reci cu a ko ne.. Neka ceka decembar

Razumijem te, ja sam mislila svima rec nakon 12 tj al jos mi je prerano, nisam spremna..

Bebs
    18. Svibanj 2020. 19:45

Bok cure, evo da se i ja javim, trudna sam 5 tjedana, prije par mjeseci imala kiretazu pa sam sada dosta u strahu i trebala bi izdrzati do prvog pregleda koji je 02.06.
    Jel imate i vi bolove u donjem djelu trbuha?
    Jel netko od vas mozda vadio betu? 

An1
    18. Svibanj 2020. 19:48

Tea22

Anikin

Tea22

Super Tea!! Još si i u 12 tom tjednu već… 🤗

Hvala ti 😃😃 nene, ja po sebi nisam u 12tj dok ne bude 12 tj hahaha ne zelim se urec, ali blizu sam😂
    Nisi ni ti daleko od mene, tocno 2 tj razlike😊😊
    Jel mi vjerujes da sam se i ja tjesila s tom nadutoscu haha😃 da mi je netko pricao da cu zalit za kilama i trbuhom ne bi mu vjerovala hahahah

😂😂 da i ja patim za onim napuhanim trbuhom, a znam da to još uvijek ne može biti to! 🤪 Bit će brzo 🤞

10.06. Nifty uredan 💖

JECIKA
    18. Svibanj 2020. 19:49

Tea22

JECIKA

Razumijem te, ja sam mislila svima rec nakon 12 tj al jos mi je prerano, nisam spremna..

Meni je DR rekao jednu sokantnu stvar preko telefona - da nista nije aigurno do 14te nedelje.. A meni se vec vidi stomak. Kako lagati ljude? Mog muza pitalo par drugova da nisam trudna.. Dakle vidi se

MM sve OK ('80), ja bez oba jajovoda iz dvije vanmatericne ('92)

1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
    2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️
    02.12.2020 došao naš garavi čuperak - tatina i mamina princeza

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.