Ja cu na pregledu biti 5+0 zadnju m imala 16.04 tu na stikeru je ispravno jer moja app racuna danas 5+5 al tu racuna i prvu sesmicu koju realno i nisi trudan
Koju aplikaciju imas
Flo za iphone
Pozdrav cure!! Nema me dva tjedna, iskreno nisam uopce isla po postovima da vidim kaj se događa, imam uzasnu ludnicu s tom selidbom, bez kuhinje sam, sve jw u kutijama, prljavo, katastrofa i jwdnistavno ne stizem!
Ali htjela sam vam javit da smo danas imali pregled i stizw nam jedna prekrasna mala princeza ♥️♥️ imat ćemo curicu ♥️♥️♥️♥️
Kooooonačno si se javila... 🥰🥰🥰🥰🥰
I ja se selim za vikend 🤗🤗🥰🥰💪🏼💪🏼💪🏼
U srijedu potpisuju ugv i dobivamo kljuc...
Opusti se , polako ces sve poslozit, bitno da nam je mala mrvica dobro.... Size princeza 🥰
Bok cure, evo da se i ja javim, trudna sam 5 tjedana, prije par mjeseci imala kiretazu pa sam sada dosta u strahu i trebala bi izdrzati do prvog pregleda koji je 02.06.
Jel imate i vi bolove u donjem djelu trbuha?
Jel netko od vas mozda vadio betu?
pozdrav ajmo rec da smo u istoj situaciji isto kiretaza u 11 mj i to 2 😔sad sam u 6 tjednu svako probadanje i bol panika plus bolovi u ledima dolje kod mene ali neki dan bila na prvoj kontroli i cula srceko tako da sve je to ok samo ako nema krvi a ko nije jaka bol😘🥰😍
Ajooj ja sam ti i prvi put cula srceko 💙 u 9 tjednu sam imala kiretazu i sad kad sam objavila post vidim da mi stoji ispod od prosle trudnoce tjedni, sad bi vec i pred kraj bila 😢 da imam te neke bolove pa se vise muz zabrinuo, ja to isto pripisujem sirenju maternice
Cure hvala vam na savjetima, popila sam danas paracetamol ali nije nista pomogao ni nakon 4 sata, onda kasnije pojela sam čips koji je bas bio slan i glava je u trenutku prestala, izgleda da mi je pritisak se bio snizio pa me toliko snazno glava bolila.
Novim curama zelim dobrodoslicu i skolsku trudnocu. 🥰
🧔-34
🙎♀️-24
5/2020 blighted ovum. u 9tt 💔
Bok cure, evo da se i ja javim, trudna sam 5 tjedana, prije par mjeseci imala kiretazu pa sam sada dosta u strahu i trebala bi izdrzati do prvog pregleda koji je 02.06.
Vadila sam ja betu prosli tjedan. Na valjda 16 dpo je bila 205, a na 18 dpo 681. Ja sam isto trudna 5 tjedana i imam pregled 2.6.
Meni je beta na 4+5 bila 7589, dosta visoko sta vi mislite?
Da vam ne odgovaram svima pojedinacno, hvala vam svima na podrsci i porukama, imala sam kiretazu u 9om tjednu, srceko je kucalo samo svaki put sve slabije, cak je dva dana prije svega kod 3 doktora kucalo 😔😢🙏
Sada mi je beta bila s 4+5 7589, jel to visoko?
Vadila sam ja betu prosli tjedan. Na valjda 16 dpo je bila 205, a na 18 dpo 681. Ja sam isto trudna 5 tjedana i imam pregled 2.6.
Meni je beta na 4+5 bila 7589, dosta visoko sta vi mislite?
Poprilicno visoka, al nista previse mpzda ukazuje na twinse 🥰! Beta ne valja kad je pre niska i kad se nepravilno dupla...zasto su te slali vadit betu, osim ako nije bila MPO trudnoc?
Tenci i Isabela čestitke od srca na dečkića i curicu ❤️❤️💕💕❤️❤️ Neka sve dalje teče školski 🥰
Bebs želim ti mirnu, urednu i dosadnu trudnoću 💕 korak po korak i smotuljak će za čas biti u naručju ❤️
Da vam ne odgovaram svima pojedinacno, hvala vam svima na podrsci i porukama, imala sam kiretazu u 9om tjednu, srceko je kucalo samo svaki put sve slabije, cak je dva dana prije svega kod 3 doktora kucalo 😔😢🙏
Sada mi je beta bila s 4+5 7589, jel to visoko?
A dali si pila sto za cuvanje trudnoce i proslu i ovu trudnocu...sto vislje to bolje bitno da nije niska ubiti najbitnije je da se podupla svaki sljedeci put😉
Meni ispada 11.1
Sad cu zvati da se narucim za pregled. Nikako docekat. Dosadna sam sama sebi haha
Ja sam zvala danas i dogovorili smo se 2.6.Mislim da cu do tad ostariti 10 godina, a mm fino opušteno. Još me ne smatra trudnom i pije moju Donat trudnicku vodu za kakanje
Lako tako
Evo ja u cetvrtak u 9! Sve trema pere🤣
O kakanju da ne govorim🤣
Btw vidim da imas Hashimoto? Jel ti mijenjalo terapiju? Ja sam bila na Athyrazol 1,5 tbl a sada mi je prepisala Propiltiouracil 1 tbl
Hm, nikad nisam cula za te lijekove. Tebi je hashimoto mozda udario na hiper, ja sam hipo. Pijem euthyrox 100, bila sam vadila tsh kad i betu hcg i nesto malo manje je od 1. Endokrinolog je rekao da je to ok i da za 4 tjedna opet izvadim.
Da, da
Rekla je hashimoto sa hiperom. Tsh mi je bio 0 kad sam saznala. Sad je 1 i kaze da je to dobro. Kontrola za 5-6 tjedana.
Sortiraj odgovore
Najstariji