Draga Bebs dobrodošla! Nadam se da će ti ova trudnoća biti duga i dosadna ;) bolovi su normalni sve dok nisu prejaki ;)
Ima cura koje su vadile betu, nadam se da će se javiti!
A sto se tiče objave trudnoce mm nije mogao skrivat pa je nakon pregleda u 8 tjednu rekao svima (ali znaci svima-susjedima, kolegama, poznanicima ) pa sam onda i ja rekla samo užoj obitelji da ne saznaju od koga drugo 🙄
10.06. Nifty uredan 💖
Bok cure, evo da se i ja javim, trudna sam 5 tjedana, prije par mjeseci imala kiretazu pa sam sada dosta u strahu i trebala bi izdrzati do prvog pregleda koji je 02.06.
Jel imate i vi bolove u donjem djelu trbuha?
Jel netko od vas mozda vadio betu?
Hej dobro dosla💖
Ne brini zbog bolova, posve normalan simptom sve dok nisu snazni grcevi
Nada88 ma uopste nije vazno jesi li rekla ili ne.. Ali ja sam imala lose uskustvo sa prvom vanmatericnom kada sam svima rekla i na kraju nije ispalo dobro.. Stavise ko primijeti reci cu a ko ne.. Neka ceka decembar
Razumijem te, ja sam mislila svima rec nakon 12 tj al jos mi je prerano, nisam spremna..
Meni je DR rekao jednu sokantnu stvar preko telefona - da nista nije aigurno do 14te nedelje.. A meni se vec vidi stomak. Kako lagati ljude? Mog muza pitalo par drugova da nisam trudna.. Dakle vidi se
Ne zelim te plasiti, al nije ni 14 tj garancija..
Nada88 ma uopste nije vazno jesi li rekla ili ne.. Ali ja sam imala lose uskustvo sa prvom vanmatericnom kada sam svima rekla i na kraju nije ispalo dobro.. Stavise ko primijeti reci cu a ko ne.. Neka ceka decembar
Razumijem te, ja sam mislila svima rec nakon 12 tj al jos mi je prerano, nisam spremna..
Meni je DR rekao jednu sokantnu stvar preko telefona - da nista nije aigurno do 14te nedelje.. A meni se vec vidi stomak. Kako lagati ljude? Mog muza pitalo par drugova da nisam trudna.. Dakle vidi se
Reci da si se udebljala u karanteni hahaha
Ulazak u drugo tromjesečje je sam 13t i 3 dana, jer treba se podijeliti 40tjedana sa 3 i onda se dobije taj famozni 13,3333., ali kako kaže tea22 ni tada nema garancije samo se postotak jako smanji.
Ali ja nam svima želim sve najbolje 🙏🏻
Bebs dobrodošla
Ne brini zbog bolova to je normalno, jer se sve rasteže i prilagođava za rast maternice.
Meni je trbuh kao da sam 4-5mj trudna, ali nitko još nije posumljao jer sam ove zime nabacila koju kilicu
Sada me peru užasne mučnine po cijeli dan i stalno nešto jedem i sve me strah da nebi previše nabacila. Muka mi je dok sam gladna, pa pojedem malo i neko vrijeme dobro onda mi je muka još više, pa opet pojedem i stalno ukrug... Probala i čaj od đumbira i mentol bombone i ništa ne pomaže...
Bok cure, evo da se i ja javim, trudna sam 5 tjedana, prije par mjeseci imala kiretazu pa sam sada dosta u strahu i trebala bi izdrzati do prvog pregleda koji je 02.06.
pozdrav ajmo rec da smo u istoj situaciji isto kiretaza u 11 mj i to 2 😔sad sam u 6 tjednu svako probadanje i bol panika plus bolovi u ledima dolje kod mene ali neki dan bila na prvoj kontroli i cula srceko tako da sve je to ok samo ako nema krvi a ko nije jaka bol😘🥰😍
Hvala vam cure, zasad je sve u najboljem redu! Vraćam se ja ovdje što prije, falite mi 🥰
[/url
Bebs dobrodošla
Ne brini zbog bolova to je normalno, jer se sve rasteže i prilagođava za rast maternice.
Meni je trbuh kao da sam 4-5mj trudna, ali nitko još nije posumljao jer sam ove zime nabacila koju kilicu
Sada me peru užasne mučnine po cijeli dan i stalno nešto jedem i sve me strah da nebi previše nabacila. Muka mi je dok sam gladna, pa pojedem malo i neko vrijeme dobro onda mi je muka još više, pa opet pojedem i stalno ukrug… Probala i čaj od đumbira i mentol bombone i ništa ne pomaže…
moja kuma je od gin dobila neki prah od dumbira kaze malo pomogo i u ljekarni je kupovala djecije lizalice odn dumbira lizala ko luda lizalice malo joj bilo bolje😀
Vadila sam ja betu prosli tjedan. Na valjda 16 dpo je bila 205, a na 18 dpo 681. Ja sam isto trudna 5 tjedana i imam pregled 2.6.
Sortiraj odgovore
Najstariji