Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Bluew
    18. Svibanj 2020. 20:16

misslolica

Bluew je danas imala pregled, ja cekam da se javi jer je slicno samnom u tjednima pa me zanima sta je bilo 😉 inace ja sam danas isla u soping, i stvarno je lijepo vidjeti kako se sve vraca u normalu 🥰 jako sam happy cijeli dan

Hej, evo da se javim..Beba tocno po mjerama odgovara za 5+5 🥰🥰 sve je super, vidili smo na uzv srcanu reakciju--vidilo se kako kuca, ali se nije moglo čuti.. kaze doktor da je jos premala (2.35mm) i da je to normalno 😍😍 idem opet za 2 tjedna i onda je rekao da cu dobiti trudnicku knjizicu..
    Presretna sam 🥰🎉🎊🍻❤️

Pokušavamo od 2./2020.
    6./'20. missed ab. - 8.t.t.
    Ja: endometrioza,amh s obzirom na dob malo niži..🤷🏼‍♀️
    Muz: sve ok ☺️

Lalla
    18. Svibanj 2020. 20:23

isabelagregorijan

Hvala vam cure, zasad je sve u najboljem redu! Vraćam se ja ovdje što prije, falite mi 🥰

Čestitam ti na djevojčici, a Tenci na djecaku! 

misslolica
    18. Svibanj 2020. 20:28

Bluew

misslolica

Bluew je danas imala pregled, ja cekam da se javi jer je slicno samnom u tjednima pa me zanima sta je bilo 😉 inace ja sam danas isla u soping, i stvarno je lijepo vidjeti kako se sve vraca u normalu 🥰 jako sam happy cijeli dan

Hej, evo da se javim..Beba tocno po mjerama odgovara za 5+5 🥰🥰 sve je super, vidili smo na uzv srcanu reakciju–vidilo se kako kuca, ali se nije moglo čuti.. kaze doktor da je jos premala (2.35mm) i da je to normalno 😍😍 idem opet za 2 tjedna i onda je rekao da cu dobiti trudnicku knjizicu..
    Presretna sam 🥰🎉🎊🍻❤️

Divne vijesti, jako sam se obradovala kao da sam ja bila 🙃🥰🥰🥰 kd si zadnju m imala? Ja idem na pregled 21.05 i nadam se isto lijepim vijestima a brinem i da li ce nesto vidjeti jer je jos jako rano

• Bluew
    18. Svibanj 2020. 20:32

misslolica

Bluew

misslolica

Hej, evo da se javim..Beba tocno po mjerama odgovara za 5+5 🥰🥰 sve je super, vidili smo na uzv srcanu reakciju–vidilo se kako kuca, ali se nije moglo čuti.. kaze doktor da je jos premala (2.35mm) i da je to normalno 😍😍 idem opet za 2 tjedna i onda je rekao da cu dobiti trudnicku knjizicu..
    Presretna sam 🥰🎉🎊🍻❤️

Divne vijesti, jako sam se obradovala kao da sam ja bila 🙃🥰🥰🥰 kd si zadnju m imala? Ja idem na pregled 21.05 i nadam se isto lijepim vijestima a brinem i da li ce nesto vidjeti jer je jos jako rano

Zadnja mi je bila 8.4.i po onoj aplikaciji "moj kalendar" mi stoji 5+5  i tako je i dr. Potvrdio
    Kada je tebi bila zadnja?
    I ja sam se uzasno bojala, to je valjda normalno 😅

Pokušavamo od 2./2020.

misslolica
    18. Svibanj 2020. 20:34

Ja cu na pregledu biti 5+0 zadnju m imala 16.04 tu na stikeru je ispravno jer moja app racuna danas 5+5 al tu racuna i prvu sesmicu koju realno i nisi trudan

Tea22
    18. Svibanj 2020. 20:36

isabelagregorijan

Hvala vam cure, zasad je sve u najboljem redu! Vraćam se ja ovdje što prije, falite mi 🥰

I ti nama nedostajes❤

Tea22
    18. Svibanj 2020. 20:37

Bluew

misslolica

Presretna sam 🥰🎉🎊🍻❤️

Cestitam ti🥰🥰🥰

• Bluew
    18. Svibanj 2020. 20:38

misslolica

Ja cu na pregledu biti 5+0 zadnju m imala 16.04 tu na stikeru je ispravno jer moja app racuna danas 5+5 al tu racuna i prvu sesmicu koju realno i nisi trudan

Da, da kuzim.. Javi obavezno kako je proslo i probaj se opustiti koliko god mozes.. 🥰

Pokušavamo od 2./2020.

Tea22
    18. Svibanj 2020. 20:38

Lalla

isabelagregorijan

Čestitam ti na djevojčici, a Tenci na djecaku!

Zasto ja nemam emoji curice hahah nego samo djecaka, jel mi to neki znak😂😂

• marta04
    18. Svibanj 2020. 20:39

Halooo cure :) 
    Mu smo malo odsutni bili, vratili se doma napokon i eo uhvarila vremena da se i ovdje javim. Kako gurate?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.