Hej curke :) Nova sam ovdje na forumu. Ovo mi je 4.trudnoca sada sam 11+1 tj. termin 06.12. :) Idem sada čitati što ste prije pisale da vas malo "upoznam" :)
Hej dobro nam dosla💗
Prekrasno, puna kuca djecice🥰🥰
Da,da. Puna kuća - puno srce iskreno, ova nas je bebica iznenadila i bio je to šok u početku, ali sad smo sretni da sretniji ne možemo biti. Nikome još nismo rekli, samo mm i ja znamo i samo se smješkamo :) Sv. Nikola da bome pravi poklončić..
Pozdrav drage buduce mame
Ukratko ovo mi je 3 trudnoca 2 su nazalost lose prosle u 1 spontani prije 1 kontrole u drugoj blighet ovum ili ti prazna gestacijska vrecica bez ploda.....i tako prije par dana ja ugledam svoj plus😀sada sam 6 tj trudna prije par dana sam bila na kontroli i vidjeli smo tockicu i otkucaji su bili pozitivni sto je za nas bio veliki korak jer do toga nikada nismo do aad ni stigli 🙂 krvna slika i sve uredu no sreca nije dugo trajala saznala sam da imam e.coli iako nemam nikakve simtome upale mjehura i doktor kaze da je po urinokulturi cak to ok na gornjoj granici 10 na 3 ul ako se itko razumije da je dovljna brusnica pa cemo ponovit no ipak je rekao ako zelim da ce mi dati antibiotik da se nebi povecala upala cefexim 400 mg kroz 5 dana...u ogromnoj sam dilemi dali da probam za pocetak prirodno jer nije jako iili bolje sprjecit nego ljecit iaoo se uzasavam tog antibiotika a tako rana trudnoca iovako kriticna zbog tih spontanih molim ljepo misljenja vasa jer aam luuuuuuudaaaaa🤪sorry na dugom postu i hvala vam
Meni ispada 11.1
Sad cu zvati da se narucim za pregled. Nikako docekat. Dosadna sam sama sebi haha
Ja sam zvala danas i dogovorili smo se 2.6.Mislim da cu do tad ostariti 10 godina, a mm fino opušteno. Još me ne smatra trudnom i pije moju Donat trudnicku vodu za kakanje
Lako tako
Evo ja u cetvrtak u 9! Sve trema pere🤣
O kakanju da ne govorim🤣
Btw vidim da imas Hashimoto? Jel ti mijenjalo terapiju? Ja sam bila na Athyrazol 1,5 tbl a sada mi je prepisala Propiltiouracil 1 tbl
Pozdrav drage buduce mame
Ukratko ovo mi je 3 trudnoca 2 su nazalost lose prosle u 1 spontani prije 1 kontrole u drugoj blighet ovum ili ti prazna gestacijska vrecica bez ploda…..i tako prije par dana ja ugledam svoj plus😀sada sam 6 tj trudna prije par dana sam bila na kontroli i vidjeli smo tockicu i otkucaji su bili pozitivni sto je za nas bio veliki korak jer do toga nikada nismo do aad ni stigli 🙂 krvna slika i sve uredu no sreca nije dugo trajala saznala sam da imam e.coli iako nemam nikakve simtome upale mjehura i doktor kaze da je po urinokulturi cak to ok na gornjoj granici 10 na 3 ul ako se itko razumije da je dovljna brusnica pa cemo ponovit no ipak je rekao ako zelim da ce mi dati antibiotik da se nebi povecala upala cefexim 400 mg kroz 5 dana…u ogromnoj sam dilemi dali da probam za pocetak prirodno jer nije jako iili bolje sprjecit nego ljecit iaoo se uzasavam tog antibiotika a tako rana trudnoca iovako kriticna zbog tih spontanih molim ljepo misljenja vasa jer aam luuuuuuudaaaaa🤪sorry na dugom postu i hvala vam
Mene je spasila d-manoza prah,to je u biti secer koji veže bakterije na sebe,doduse nisam tada bila trudna dode oko 200tinjak kn u ljekarni,ali prije pitaj doktora ili magistricu u ljekarni,pise da je u trudnoci dozvoljena. Sta vise tekucine piti(ako budes pit d-manozu onda ne caj od brusnice dok se ona pije),ici odma u wc,ne "trpiti".
Mimio, ja sam u ranoj trudnoći pila antibiotik zbog stafilokoka u grlu i rekli su mi da se opasno ne liječiti, pa sam ja antibiotik popila 🤷🏻♀️ Jer oni daju antibiotik koji je u trudnoći dozvoljen, pa mislim da ne bude utjecaja na plod.
Meni ispada 11.1
Sad cu zvati da se narucim za pregled. Nikako docekat. Dosadna sam sama sebi haha
Ja sam zvala danas i dogovorili smo se 2.6.Mislim da cu do tad ostariti 10 godina, a mm fino opušteno. Još me ne smatra trudnom i pije moju Donat trudnicku vodu za kakanje
Lako tako
Evo ja u cetvrtak u 9! Sve trema pere🤣
O kakanju da ne govorim🤣
Btw vidim da imas Hashimoto? Jel ti mijenjalo terapiju? Ja sam bila na Athyrazol 1,5 tbl a sada mi je prepisala Propiltiouracil 1 tbl
Hm, nikad nisam cula za te lijekove. Tebi je hashimoto mozda udario na hiper, ja sam hipo. Pijem euthyrox 100, bila sam vadila tsh kad i betu hcg i nesto malo manje je od 1. Endokrinolog je rekao da je to ok i da za 4 tjedna opet izvadim.
Hvala cure na brzim odg nevjerojatno kako se ta bestija stvori a nemam simptoma malo cesce mozda i odem na wc al to prepisujem i trudnoci ..sutra cu jos svakako porazgovarat s dokt i za te d manoza kapi....tjese me da je cesto prisutna e coli nadam se najboljem i da ce ovo biti moja 3 sreca
Tenci, cestitam!!! To nam je prva bebica u grupi kojoj znamo spol, zar ne? :)
Sortiraj odgovore
Najstariji