Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tea22
    18. Svibanj 2020. 15:52

JECIKA

Mala D bilo bi super da su twinsi.. Ja sam se bas nadala ali je moja mrva druga stala sa razvojem u 7pj nedelji.. Sl uzv mi je u srijedu.

Lilo ja sam rekla roditeljima i sestrama i zetovima i naj drugarici i na poslu jer sam na bolovanju.. Ostalima cemo sad kad udjemo u 4ti mjesecmoj muz je bio za to da nikome ne pricamo dok se stomak ne pojavi..

Danas sam bila u trgovinu. Šok - iz broja 36 već sam ušla u 38/40 kako šta kad su u pitanju pantalone.. Nista nisam kupila.. Frapirana sam

Kako to da smijete isprobavati robu u ducanu hahaha

Nisha_21
    18. Svibanj 2020. 15:56

Tenci bravo- vijest dana❤️❤️❤️😍😍😍😍😍

• Mara Kokosica
    18. Svibanj 2020. 15:59

Divna vijest Tenci. Cestitam. 

Mi smo rekli obitelji i prijateljima najblizim. Rano je ali nismo mogli docekat ☺️

06/20 blighted ovum 8tt.

Tea22
    18. Svibanj 2020. 15:59

Odoh se odmoriti od vas, umorilo me iscitavanje 20str😂😂

Tea22
    18. Svibanj 2020. 16:18

Ustvari samo sam vam htjela reci da se ja osjecam dobro, nisam povracala zadnja 3 dana
    Kad sam se brijala primjetila sam da sam dosta smrsala po nogama i trbuhu, jedem normalno pa me to zabrinjava
    Jucer me opet pocela hvatati panika pred pregled, jedva cekam da mi sa 12+5 potvrde da je beba dobro pa da malo odahnem
    I na nifty bi vrlo rado isla, no trenutno nam financije ne dopustaju pa cemo sve prepustiti u Bozje ruke❤

Redhead
    18. Svibanj 2020. 16:21

Lalla

Redhead

Meni ispada 11.1
    Sad cu zvati da se narucim za pregled. Nikako docekat. Dosadna sam sama sebi haha

Ja sam zvala danas i dogovorili smo se 2.6.Mislim da cu do tad ostariti 10 godina, a mm fino opušteno. Još me ne smatra trudnom i pije moju Donat trudnicku vodu za kakanjeLako tako

Evo ja u cetvrtak u 9! Sve trema pere🤣 

O kakanju da ne govorim🤣

Aurora
    18. Svibanj 2020. 16:26

PeaceLily

Aurora

PeaceLily uh baš mi žao da ti tako dugo traje! Jel miruješ? Koliko Duphastona piješ?

Pa mirujem maksimalno koliko mogu, i pijem tri puta po jednu tabletu. Ti?

Ja pijem 2x2, nisam disciplinirana pa je mirujem baš. Još radim na poslu🙈 Prošla trudnoća nas financijski iscrpila pa si ne mogu priuštiti odmah bolovanje.

Missed ab - 12 tt (2017) ❤️

...PoisonIvy...4321
    18. Svibanj 2020. 16:44

Hej curke :) Nova sam ovdje na forumu. Ovo mi je 4.trudnoca sada sam 11+1 tj. termin 06.12. :) Idem sada čitati što ste prije pisale da vas malo "upoznam" :)

misslolica
    18. Svibanj 2020. 17:03

...PoisonIvy...4321

Hej curke :) Nova sam ovdje na forumu. Ovo mi je 4.trudnoca sada sam 11+1 tj. termin 06.12. :) Idem sada čitati što ste prije pisale da vas malo "upoznam" :)

Dobrodosla 🥰

18. Svibanj 2020. 17:09

JECIKA

Mala D bilo bi super da su twinsi.. Ja sam se bas nadala ali je moja mrva druga stala sa razvojem u 7pj nedelji.. Sl uzv mi je u srijedu.

Lilo ja sam rekla roditeljima i sestrama i zetovima i naj drugarici i na poslu jer sam na bolovanju.. Ostalima cemo sad kad udjemo u 4ti mjesecmoj muz je bio za to da nikome ne pricamo dok se stomak ne pojavi..

Danas sam bila u trgovinu. Šok - iz broja 36 već sam ušla u 38/40 kako šta kad su u pitanju pantalone.. Nista nisam kupila.. Frapirana sam

Jecika koliko si ti sad trudna, strah vas je jos reci ili...sad si me malo zamislila da smo i mi urani....Mi nismo mogli izdrzati pa smo danas, nakon ovog ultrazvuka pomalo svima rekli...a i stomak mi se vec poprilicno vidi... 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.