Mala D bilo bi super da su twinsi.. Ja sam se bas nadala ali je moja mrva druga stala sa razvojem u 7pj nedelji.. Sl uzv mi je u srijedu.
Lilo ja sam rekla roditeljima i sestrama i zetovima i naj drugarici i na poslu jer sam na bolovanju.. Ostalima cemo sad kad udjemo u 4ti mjesecmoj muz je bio za to da nikome ne pricamo dok se stomak ne pojavi..
Danas sam bila u trgovinu. Šok - iz broja 36 već sam ušla u 38/40 kako šta kad su u pitanju pantalone.. Nista nisam kupila.. Frapirana sam
Kako to da smijete isprobavati robu u ducanu hahaha
Divna vijest Tenci. Cestitam.
Mi smo rekli obitelji i prijateljima najblizim. Rano je ali nismo mogli docekat ☺️
06/20 blighted ovum 8tt.
Ustvari samo sam vam htjela reci da se ja osjecam dobro, nisam povracala zadnja 3 dana
Kad sam se brijala primjetila sam da sam dosta smrsala po nogama i trbuhu, jedem normalno pa me to zabrinjava
Jucer me opet pocela hvatati panika pred pregled, jedva cekam da mi sa 12+5 potvrde da je beba dobro pa da malo odahnem
I na nifty bi vrlo rado isla, no trenutno nam financije ne dopustaju pa cemo sve prepustiti u Bozje ruke❤
Meni ispada 11.1
Sad cu zvati da se narucim za pregled. Nikako docekat. Dosadna sam sama sebi haha
Ja sam zvala danas i dogovorili smo se 2.6.Mislim da cu do tad ostariti 10 godina, a mm fino opušteno. Još me ne smatra trudnom i pije moju Donat trudnicku vodu za kakanje
Lako tako
Evo ja u cetvrtak u 9! Sve trema pere🤣
O kakanju da ne govorim🤣
PeaceLily uh baš mi žao da ti tako dugo traje! Jel miruješ? Koliko Duphastona piješ?
Pa mirujem maksimalno koliko mogu, i pijem tri puta po jednu tabletu. Ti?
Ja pijem 2x2, nisam disciplinirana pa je mirujem baš. Još radim na poslu🙈 Prošla trudnoća nas financijski iscrpila pa si ne mogu priuštiti odmah bolovanje.
Missed ab - 12 tt (2017) ❤️
Hej curke :) Nova sam ovdje na forumu. Ovo mi je 4.trudnoca sada sam 11+1 tj. termin 06.12. :) Idem sada čitati što ste prije pisale da vas malo "upoznam" :)
Hej curke :) Nova sam ovdje na forumu. Ovo mi je 4.trudnoca sada sam 11+1 tj. termin 06.12. :) Idem sada čitati što ste prije pisale da vas malo "upoznam" :)
Dobrodosla 🥰
Mala D bilo bi super da su twinsi.. Ja sam se bas nadala ali je moja mrva druga stala sa razvojem u 7pj nedelji.. Sl uzv mi je u srijedu.
Lilo ja sam rekla roditeljima i sestrama i zetovima i naj drugarici i na poslu jer sam na bolovanju.. Ostalima cemo sad kad udjemo u 4ti mjesecmoj muz je bio za to da nikome ne pricamo dok se stomak ne pojavi..
Danas sam bila u trgovinu. Šok - iz broja 36 već sam ušla u 38/40 kako šta kad su u pitanju pantalone.. Nista nisam kupila.. Frapirana sam
Jecika koliko si ti sad trudna, strah vas je jos reci ili...sad si me malo zamislila da smo i mi urani....Mi nismo mogli izdrzati pa smo danas, nakon ovog ultrazvuka pomalo svima rekli...a i stomak mi se vec poprilicno vidi...
Sortiraj odgovore
Najstariji