Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Bebac9697
    18. Svibanj 2020. 18:47

Curee jel znate sta je dobro za jaku glavobolju? Uzasno me boli cijeli dan, pokusavam da nikakvu tabletu ne pijem al sada definitivno moram, neizdrzivo je. 

🧔-34
    🙎‍♀️-24
    5/2020 blighted ovum. u 9tt 💔

• mimi0402
    18. Svibanj 2020. 18:49

Tea22

mimi0402

Pozdrav drage buduce mame

Ukratko ovo mi je 3 trudnoca 2 su nazalost lose prosle u 1 spontani prije 1 kontrole u drugoj blighet ovum ili ti prazna gestacijska vrecica bez ploda…..i tako prije par dana ja ugledam svoj plus😀sada sam 6 tj trudna prije par dana sam bila na kontroli i vidjeli smo tockicu i otkucaji su bili pozitivni sto je za nas bio veliki korak jer do toga nikada nismo do aad ni stigli 🙂 krvna slika i sve uredu no sreca nije dugo trajala saznala sam da imam e.coli iako nemam nikakve simtome upale mjehura i doktor kaze da je po urinokulturi cak to ok na gornjoj granici 10 na 3 ul ako se itko razumije da je dovljna brusnica pa cemo ponovit no ipak je rekao ako zelim da ce mi dati antibiotik da se nebi povecala upala cefexim 400 mg kroz 5 dana…u ogromnoj sam dilemi dali da probam za pocetak prirodno jer nije jako iili bolje sprjecit nego ljecit iaoo se uzasavam tog antibiotika a tako rana trudnoca iovako kriticna zbog tih spontanih molim ljepo misljenja vasa jer aam luuuuuuudaaaaa🤪sorry na dugom postu i hvala vam

Evo mogu ti pomoc
    Za pocetak cestitke💖💖💖
    Cim sam saznala da sam trudna ulovila sam strasnu upalu mjehura, prvi put u zivotu
    Dokt mi je prepisala antibiotike, ali nisam htjela naskoditi bebi pa ih nisam pila odmah
    6 dana sam imala strasne bolove u donjem dijelu leda, isla sam na wc visw od 50 puta na dan zbog jedne kapljice
    Pila sam caj od brusnice 3 puta na dan, sirup od brusnice 1 na dan..nista nije pomagalo
    I onda sam opet pricala s doktoricom
    Rekla je da ce bebi vise naskoditi gomilanje bakterija nego antibiotici
    Popila sam lijekove, upala je nestala, beba je d

joooj hvala puno na odg nadam se da ce s tvojom bebom i dalje bit eve okej i ja sve vise mislim da necu cekati i da mogu bit sretna da nemam neke simptome jake sutra cu kod dokt al mislim da je to najpametnije caj nastavim pit bez obzira ionako je Bog taj koji ce nakraju odlucit o ishodu sve vise sam uvjerena 🤗🤗🤗

Tea22
    18. Svibanj 2020. 18:50

...PoisonIvy...4321

isabelagregorijan

Pozdrav cure!! Nema me dva tjedna, iskreno nisam uopce isla po postovima da vidim kaj se događa, imam uzasnu ludnicu s tom selidbom, bez kuhinje sam, sve jw u kutijama, prljavo, katastrofa i jwdnistavno ne stizem!
    Ali htjela sam vam javit da smo danas imali pregled i stizw nam jedna prekrasna mala princeza ♥️♥️ imat ćemo curicu ♥️♥️♥️♥️

Čestitam <3 na curici
    I mislim da sam uspijela uhvatiti da za sada u grupi ima i jedan mali dečkić :)

Tako je, za sad je 1-1😃😃🥰🥰🥰

...PoisonIvy...4321
    18. Svibanj 2020. 18:51

Bebac9697

Curee jel znate sta je dobro za jaku glavobolju? Uzasno me boli cijeli dan, pokusavam da nikakvu tabletu ne pijem al sada definitivno moram, neizdrzivo je.

Meni pomažu hladni oblogi. Namočim ručnik u hladnoj vodoj vodi i stavim preko čela i legnem si, nije da mi prođe ali mi malo ublaži. Za tablete ne znam i nisam sigurna dal se šta smije uzimati MOŽDA lupocet, ali nisam sigurna.

Tea22
    18. Svibanj 2020. 18:52

Bebac9697

Ako ti hladni oblozi ne pomognu, smijes popiti lekadol,lupocet i tablete koje u sebi sadrze samo paracetamol
    Ako grijesim, neka me netko ispravi 🤔

Tea22
    18. Svibanj 2020. 18:54

mimi0402

Tea22

mimi0402

Pozdrav drage buduce mame

Ukratko ovo mi je 3 trudnoca 2 su nazalost lose prosle u 1 spontani prije 1 kontrole u drugoj blighet ovum ili ti prazna gestacijska vrecica bez ploda…..i tako prije par dana ja ugledam svoj plus😀sada sam 6 tj trudna prije par dana sam bila na kontroli i vidjeli smo tockicu i otkucaji su bili pozitivni sto je za nas bio veliki korak jer do toga nikada nismo do aad ni stigli 🙂 krvna slika i sve uredu no sreca nije dugo trajala saznala sam da imam e.coli iako nemam nikakve simtome upale mjehura i doktor kaze da je po urinokulturi cak to ok na gornjoj granici 10 na 3 ul ako se itko razumije da je dovljna brusnica pa cemo ponovit no ipak je rekao ako zelim da ce mi dati antibiotik da se nebi povecala upala cefexim 400 mg kroz 5 dana…u ogromnoj sam dilemi dali da probam za pocetak prirodno jer nije jako iili bolje sprjecit nego ljecit iaoo se uzasavam tog antibiotika a tako rana trudnoca iovako kriticna zbog tih spontanih molim ljepo misljenja vasa jer aam luuuuuuudaaaaa🤪sorry na dugom postu i hvala vam

Evo mogu ti pomoc
    Za pocetak cestitke💖💖💖
    Cim sam saznala da sam trudna ulovila sam strasnu upalu mjehura, prvi put u zivotu
    Dokt mi je prepisala antibiotike, ali nisam htjela naskoditi bebi pa ih nisam pila odmah
    6 dana sam imala strasne bolove u donjem dijelu leda, isla sam na wc visw od 50 puta na dan zbog jedne kapljice
    Pila sam caj od brusnice 3 puta na dan, sirup od brusnice 1 na dan..nista nije pomagalo
    I onda sam opet pricala s doktoricom
    Rekla je da ce bebi vise naskoditi gomilanje bakterija nego antibiotici
    Popila sam lijekove, upala je nestala, beba je d

joooj hvala puno na odg nadam se da ce s tvojom bebom i dalje bit eve okej i ja sve vise mislim da necu cekati i da mogu bit sretna da nemam neke simptome jake sutra cu kod dokt al mislim da je to najpametnije caj nastavim pit bez obzira ionako je Bog taj koji ce nakraju odlucit o ishodu sve vise sam uvjerena 🤗🤗🤗

Ja sam shvatila da se caj pije preventivno, dok jos ne postoje naznake upale
    S obzirom da ti je nalaz urina granican ni sama ne znam trebas li se ti onda baviti prevencijom ili lijecenjem
    Hvala ti na lijepim rijecima, i ja tebi zelim trecu srecu😃🥰💗

misslolica
    18. Svibanj 2020. 19:05

Bluew je danas imala pregled, ja cekam da se javi jer je slicno samnom u tjednima  pa me zanima sta je bilo 😉 inace ja sam danas isla u soping, i stvarno je lijepo vidjeti kako se sve vraca u normalu 🥰 jako sam happy cijeli dan

nicole12
    18. Svibanj 2020. 19:12

Paracetamol u trudnoći se može bez problema. Ja sam do sada dva puta morala popiti jer ja patim inače od strašnih migrena i jednostavno mislim da nije zdravo trpiti, ako jako boli. 

Tea22
    18. Svibanj 2020. 19:20

nicole12

Paracetamol u trudnoći se može bez problema. Ja sam do sada dva puta morala popiti jer ja patim inače od strašnih migrena i jednostavno mislim da nije zdravo trpiti, ako jako boli.

Slazem se, ne za svaku sitnicu piti lijekove..al u slucaju neizdrzivih bolova zasto ne
    U nekoj grupi sam citala o toj temi, jedna trudnica je imala strasne migrene i paracetamol joj nije pomagao i doktor joj je rekao da s obzirom na specifican slucaj da smije popit i brufen
    I s bebom je sve bilo dobro u konacnici🙃

Tea22
    18. Svibanj 2020. 19:21

Btw djevojke meni je jos 199 dana do termina🤩🤩
    Na manje od 200 smo, i prosao je vec 81 dan💖

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.